onsdag 11 april 2012

Tjuvgods.

Igår var det min allra bäste vän, Tigers, födelsedag! TIO år fyllde han! Men igår var det sånt blaj-väder så man kunde inte gå på uppvakting hos nån. Fast ikväll blev det firar-väder...

....så då tog jag en påse presenter, kammade mig och spatserade hem till jubilaren.

Tiger tyckte att det var på tiden att jag dök upp med burken fylld av Ludde-kex, för han hade väntat på mig igår i blaj-vädret redan. Vi går på dagen-efter-födelsedagen-promenad kom vi på!

Så då gjorde vi det. Men innan vi gick från Tigers trädgård så snodde jag hans pip-åsna som inte längre har pip i sig. Sen växte den fast i min mun. Hela, långa promenaden gick det inte att lirka bort den ur käften på mig. Man försökte med blodpudding och Ludde-kex och lock och pock, men ALDRIG I LIVET sa jag, aldrig släpper jag den fina åsnan!

Och fast vi gick en lång promenad tills det blev mörkt och jag var supertörstig så la jag aldrig ifrån mig Tigers åsna för att dricka. När vi skiljdes åt behöll jag den och äntligen hemma fick jag ro att dricka utan att vakta på åsneskrället.

Sen duschade jag med åsnan i munnen, och sen la vi oss att vila tillsammans. Det var en rolig födelsedagsuppvaktning, tycker jag!

Rapport från gårdagens burksortering. Idag har jag inte sorterat för man kan inte göra sånt med en stulen åsna i munnen.

18 kommentarer:

Humlespunk sa...

Vilket spännande tvärtom-födelsedagskalas där man tar med sig presenter hem. Stulna sådana förvisso, men ändå. Du är inte lite klurig du ;)

Grabbarna boys sa...

Tigerkalas, dagen-efter-födelsedagspromenad, en stulen pip-åsna utan pip och gårdagens burksortering.....det kan ju knappast inte bli bättre!!
En kanondag med andra ord!
Vov från grabbarna boys!!

Ann-Margret o Vinja sa...

Men Rudi då, inte kan man gå på kalas och sen sno leksaker från födelsedags barnet. Tänk vad Tiger måste sakna sin lilla åsna nu.

Kram

Ludde sa...

Klart att man ska ha med sig nåt hem när man kommer med present på kalas! Vilket mysigt efterkalas det blev! Hur du lyckats fixa dom där burkarna är för mig en gåta! Trickfoto? Själv skulle jag nog ha gjort som du med åsnan - tagit den första burken och behållit den i mun och gått min väg... Kramis!

Vi i Kasperian sa...

Jag ska be att få tacka så mycket Rudi, för att du har gjort min matte på så gott humör. Hon sitter här och storskrattar - sånt gillar jag! :D
Tror jag tar och skrattar ett tag, jag också!

Salza sa...

Så duktig du är, Rudi. Jag får inte i mina burkar så där rakt och fint som du får. Jag säger till matte att hon köpte för stora burkar, dom ska vara skräddarsydda tycker jag, men hon säger att jag bara har för bråttom... knepigt.

Tackar för tipset också... Ibsen fyller år snart, då ska jag se till att sno åt mig nåt roligt jag också, såna födelsedagskalas gillar jag. :)

Emma o Malte sa...

Blev inte tiger ledsen när du tog hans åsna?? Eller det kanske var en förtidig födelsedagspresent till dig? :-) Men vi tror nog allt att du lämnar tillbaka den nästa gång, för du är ju en super kille!!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Funderar på vem som var mest envis...åsnan eller du Rudi. Tur att Tiger känner dig så väl. :)
Nelson

smulan sa...

Men vänta lite??! Du skulle ju fira Tiger..inte "få" med dig fina saker hem??


Matte glömde svara...syster tävlar spår o lydnad,elit i bägge.

/Smulan

Marina sa...

Wow, Rudi, vad duktig du har blivit på burksortering!

Sandra sa...

ha,ha,ha,...du är ju helt klart för rolig :)

Eva sa...

Jag tror att du läst för mycket Pippi Långstrump! Du trodde säkert att Tiger brukar göra som hon, som faktiskt BRUKAR ge bort saker på sin födelsedag.
Och hur springrar kan "knipa igen" minns jag attans väl från Hannes... PUSS gullegubbe!
Och hoppas att matten har mindre ont nu! Jag ryser fortfarande bara jag tänker tanken:((

Jenny o Brio sa...

Det måste VERKLIGEN ha varit en speciellt bra åsna det där!! Det är nog bäst att du fortsätter att ha den i munnen, det finns viss risk att den kommer att försvinna annars...

desperat hemmafru sa...

Du är ju bara för rolig Rudi! Buzz hittade en gång en rosa kanintoffla när vi var ute och gick. Han vågade inte ta med den hem då, men efter att ha samlat mod till sig snappade han åt sig den promenaden efter. Han släpade runt på denna toffla länge och mycket. Tydligen finns det saker som bara klickar helt enkelt. :-)

Älsa Pälsa sa...

men hahahaaaa du är ju för tokig Rudi...gå på kalas och sen norpa en åsna för födelsedagsbarnet:)
Vet du vi trodde först att vi såg dej utanför djursjukhuset i förrgår...matte var skitsugen att gå fram till karln som höll i kopplet men sen såg matte att den vovven var vitare än dej...men den såg ut som att han kände mej Älsan för han kollade heeela tiden vart jag gick=)
Tack för tumhållningen...ja tänk om det ändå kunde vara nåt som går att bota så jag slipper kortisonet,så jag kan få tillbaka mina muskler!!!
ha det så bra "snygg" Rudi=)

Inga-Lill sa...

Jag visste inte att du är långnosad, för så måste det vara för om tvåbeningar är långfingrade så måste ju du vara långnosad, hihi. Nä, nu var jag tassig det är klart att du måste låna, för att se om åsnor är något att ha.

Tvåbenspussar.

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Aya hälsar att hon är djupt imponerad av ditt din burksortering.

Yvonne L sa...

Higgins vill hälsa att om man hittar något man tycker väldigt mycket om tar man det bara i munnen och sen äger man den saken. Det är bara när något går sönder saken kan tillhöra någon annan. Det är cocker spanielns regler det...