måndag 10 oktober 2011

Märgbensrapport.

Tja! Tittar in för att tacka för det attans stora stöd jag fått i dispyten med matten om märgbens vara eller inte vara! Klart att jag ska ha märgben titt som tätt från och med nu! Beslutet är taget!


Magen mår hur bra som helst, inte en benflisa har man behövt operera bort akut mitt i natten, som matten befarade, och jag har inte ens fisit mer än vanligt! Fast det hade ju varit lite underhållande förstås.

9 kommentarer:

Emma o Malte sa...

Vilken tur att du inte fisit snett idag av märgbenet!! Nu vågar kanske matte ge mig oxå såna smaskiga ben, jag som älskar ben i alla dess former:-)
Hoppas du får ett nytt snart igen!!!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Detta är spännande. När kommer den första benfisen? I mitt fall kan det i vissa märgbensfall leda till att det kommer - det där som kommer ut där bak - i lite lösare form. Inget kan dock hindra mig från dessa godsaker. Idag lyckades jag dessutom få in ett märgben mellan high-hatpedalen och ena dubbeltrampspedalen på brorsans trum-set. När jag försökte få ut benet så spelade jag plötsligt på bastrumman så husse höll på att ramla ur teve-soffan.
Vi kan starta ett rockband. The Marrowbones. Bra namn tycker jag iaf.
Nelson

Vi i Kasperian sa...

Bra, Rudi, att vi som är dina kompisar kunnat hjälpa till att tala förstånd med din matte. :)
Det är inte märgben som flisar sig, och några andra ben har jag aldrig fått.
(Att jag har hittat nåt konstigt i skogen nån gång, det tror jag inte att matte vet om...)

Ludde sa...

Ben är nyttigt!!!!! Kramis!

Och GOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ann-Margret o Vinja sa...

Kanon Rudi att matten äntligen gett med sig så du kommer få ännu mera goda märgben :)

Förkylningen är verkligen inte kul alls, skulle gärna slippa den.

Märta maräng o BollnäsTrollet sa...

Härligt Rudi:-) välkommen i märgbensvärlden;)
Ha en skön dag!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Kul. Namnet kan vi nog komma överens
om. Vi kanske inte riktigt blir tagna på allvar med Farty Rudi så det kanske vi inte ska välja. Vi måste ha körtjejer och instrument och en flott turnébuss också. Återkommer. Nelson

Lizzieonline .. sa...

Har inte riktigt hängt med här när ni tydligen trängt djupt in i märgen på spörsmålet/benet :-)) men självklart ska väl en kille som du få käka på såna delikatesser !!

Näst kycklinggrillklubba ( som är min "lådbelöning" på tävling ) är nog märgben det som får mej att bli nästan mest lyrisk :-)) och min matte brukar faktiskt återanvända de urgnagna märgbenen och fylla dom med annat gott för att sen frysa ner dom :-))

Däremot har jag fortfarande inte fått smaka på din delikatess kycklinghjärta ( visst var det hjärtan va .. ) för det har inte matte "hittat" på affären :-(((

Massa mysigt nosgnugg kommer här <3<3
// Lizzie

Hillman sa...

Blåbärsriset ser ut som värsta blomsterängen, passar dig perfekt, hihi. Inga fisar, hade det varit jag hade matten fått sätta på sig gasmask, hihi.

Taxpussar.