onsdag 5 oktober 2011

Dunkelt.

Skynda, skynda, uppmanade jag matten i kväll! Ska vi hinna gå någon promenad innan det blir svart ute så får du öka farten! Var inte en sån gammal tant!

Kolla, kolla! Nu mörknar det! Vad var det jag sa?

Månen poppade upp, då kom kamerablixten på och lyste upp lite också. Jodå, vi går mitt på vägen, det är flera meter till dikena på var sida om oss, lugnade jag matten när vi trevade oss hemåt.


Där borta ligger hemma! Det var bra det, för det var attans vad dom skjuter i mörka skogen i kväll! Nu går vi in, uppmande jag matten! Så då gjorde vi det.

7 kommentarer:

Hillman sa...

Jisch, lika mörkt här men vi gjorde rundan lite tidigare i kväll, tur va väl det för nu är det lika mörkt som du har på näst sista bilden. Matten säger att det är mörkt som att titta en björn i rumpan, va nu det ska va bra för...

Taxpussar.

Sigge sa...

Sköts en massa i skogen jag var i mitt på ljusa dahen också.
Är väl älgmördarna som tränar inför nästa vecka när man inte törs sticka nosen i de bra skogarna.

Emma o Malte sa...

Tur du hade väst på dig annars kanske matten din hade gått vilse!!

Eva sa...

Tack och lov att ni gick hem! Ni ska inte vara där där de skjuter tycker vi. Så'na där skjutgubbar vete sjut(t)on om man kan lita på...
PUSS gubben!

Anonym sa...

Vi skyndade oss att lägga spår innan mörkret föll, nu börjar kvällarna bli mörka. Matten din sa att hon kunde kommentera min blogg nu men vi har inte sett skymten av någon kommentar från dig och det saknar vi JÄTTEMYCKET!!

Vi i Kasperian sa...

Ja men asså - skjuta i mörker - dom är ju inte kloka!
Fasiken också förresten, va fort det börjar bli mörkt - det gillar inte jag, för det stämmer inte med våran dygnsrytm!
Tur att du har en väst som hjälper kameran att lysa upp vägen för matten din, i kväll ska jag visst också iklädas väst, tror jag.
(Förresten är jag sur på Blogger, som inte talar om när jag uppdaterar min blogg!)

Storolillnosarna sa...

Ja, usch för mörkret! Nu åker pannlampan på om man ska gå promenad här hemma. Ja, matte (blindstyret) kör pannlampa, vi hittar förstås ändå.

Och akta dig för skjutgubbarna o -kvinnsen. Man kan inte riktigt lita på dom.