onsdag 5 oktober 2011

Tips från Rudi.


Mörka innekvällar kan man be sin matte gå in i ett rum och gömma en bomullspad som legat en stund bredvid en tepåse. Så får man låtsas att det är värsta superknarket som man måste hitta och när man lyckas får man korv och glada tillrop!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, hur vet du att det är te du ska leta efter och inte en frolic?

Salza sa...

Va duktig du är, Rudi!! Och vilket bra ställe du har att leta på. Jag ska minsann påminna matte om att vi har kaffe-pads liggande nånstans... :)

Vi i Kasperian sa...

Nä, det där vill jag inte lära matte, jag vill MYCKET hellre leta direkt efter ett märgkex eller en leversnitt eller nåt sånt!
Fast matte fattar vad du menar, säger hon och ser intresserad ut. Men jag tror att jag tänker blunda med både ögon och öron... :)
Men DU, du är superduktig!!!!

Wille sa...

Vilka härliga pumpor ! Har ni skördat all dem, alldeles själva ! Attans vad du jobbar ibland alltså. Här är det lugna gatan för det mesta de senaste dagarna, eftersom matte mest sover om dagarna när hon jobbat hela natten ! Men imorogn ska vi till Agility banan har hon lovat, så det ska bli skojigt värre det !

Ludde sa...

Håller med Kasper om att det är säkrare att leta godiset direkt. Att man får godis sen för att man letat upp godiset är ju rena bonusen. Jag skulle nog aldrig fatta vad jag skulle leta efter annars... Kramis!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad duktig du är att leta upp te doften :)
Här brukar jag gömma en strumpa nånstans i lägenheten som Vinja brukar få leta efter. Det tycker hon är kul :)

Unknown sa...

Imponerande! Verkar som en perfekt inomhussysselsättning...

Team Nelson / Ordringen. sa...

Sånt gillar vi. Perfekt innesyssla.
Mera tips på bloggarna är mitt nya slagord.
Nelson

Katarina sa...

Imponerande!!!

Storolillnosarna sa...

Va duktiga både du o din matte är! Att du hittar den efter envist nosande o att matte gör som du ber henne. Hon e lydig, hon! (till skillnad mot vår lat-matte).

Grabbarna boys sa...

Fy ända in i bubblan vad ni är duktiga du o matten din.
Det där måste vi testa....matten vår har ju ändå dödens tråkigt nu om dagarna när hon inte jobbar.
Tack för tipset.
Vov från grabbarna boys!

Hillman sa...

Du är ju jätteduktig, hade det varit jag så hade den nog inte hittats, för en sån som jag hade inte fattat vad jag letade efter. Måste vara något som luktar gott om jag ska leta, annars får det vara. En korvbit, köttbit eller något annat gottigt, hihi.

Taxpussar.

Sandra sa...

Ha,ha,ha...vilken bra ide!!!! Tack!