söndag 23 oktober 2011

Examensfest!

Idag var det avslutning på Siriosmilla-mattens hundkurs här i Julita. Vi har inte varit med där, men när matten frågade om jag ville dit i morse, så blev jag superglad!

Först skulle jag mest sitta och kolla när kurshundarna kursade och så. Det var ganska underhållande. Sen blev det examenskalas med korvgrillning och paketapportering!

Siriosmilla-matten sprätte ut massor, massor av inslagna paket på planen sen skulle kurshundarna, i tur och ordning, gå dit och apportera så många paket dom ville, men max sju. En del kursare ville alls inte plocka upp några paket och en del passade på och tog många. När alla hade tagit det dom ville ha, låg en hel drös paket kvar där i gräset. Då sa Siriosmilla-matten att JAG också skulle få hämta så många paket jag ville!! Så då hämtade jag fem stycken och gav till matten. En påse godis, en pipis, ett tuggben, en boll och en godis till matten (!) blev det!

Sen skulle mattar och hussar käka tårta och då blev det äntligen lek-tajm! Jag hittade värsta snyggaste nya bruden: Scilla, tio månader! Jag har ju redan en tjej som heter Scilla så nu gäller det att skärpa sig när man pratar om dom...

Scillas och min personkemi stämde som hand i handske.

Vi busade så grästuvorna flög....

...sen tog vi en drink tillsammans. Romantiskt, va?

Gissa om jag blev glatt överraskad när jag hittade Aya bland alla kursare? Kommer ni ihåg Aya? Hon och jag var ju rumskompisar på freestylelägret i somras! Sen dess har vi inte setts, så nu blev det värsta bästa reunion för oss!

När dom flesta kursare åkt hem fick äntligen Smilla....

...och Siri komma ut och busa!!

Det blev inga bra busfoton på oss fyra, men attans vad vi härjade runt, jag och tre av mina bästa brudar!

Mitt livs roligaste kalas var det jag hamnade på idag! Korv, presenter, bus, godis, romantik och tjejer, tjejer....bättre kan det inte bli! Tack snälla Siriosmillamatten att jag fick vara med på festen!

14 kommentarer:

Hector sa...

Men jisses vilken tjejtjusare du blivit. Nu får du snart dela med dig lite. Här har vi mest grabbar ju, inte alls lika kul !
Fats en och annan tjej hittar vi ju här med.
På kursen jag gick där var det också mest tjejer och då var det skojigt !
Vilken massa paket du fick fast du inte gått kurs. Vad spännande och så korvgrillning. Ja det låter inte som annat än en toppendag för dig ! Här har vi det gott också ska väl sägas. Idag har vi varit och hälsat på kossor och grisar och andra mysko djur. Men det har matte inte hunnit berätta om ännu för hon har nyss vaknat, jo hon jobbade ju i natt så hon måste ju få sova någon gång.

Hillman sa...

Det bästa är väl alla tjejerna, det är nästan så jag blir lite avis, fast bara lite för jag är inte avundsam av naturen, hihi. Häftigt var det med pakterna som du fick hämta, så kul skulle alla hundar ha, hihi.

Taxpussar.

Siriosmilla sa...

Siriosmilla matte gillar dig Rudi!!!! Det var så kul att du kom, och du uppförde dig så bra!!! Smilla och Siri blev lite avundsjuka när du lekte med Scilla och tyckte att hon var bättre och roligare än vissa andra....Tyvärr lär det väl dröja ett tag innan vi träffas igen. Vi längtar redan......

Sandra sa...

Åh vilken kul kursavslutning...det har vi ALDRIG fått vara på...vi har alltid haft "som vanligt"...inget jippo alls...ser superkul ut ju !!!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Bara att gratta dig till en toppendag.
Nelson

Edith sa...

Vilken toppendag du haft Rudi! Låter helt underbart! Colliekramar

Eva sa...

Vilken toppenfest du hamnade på! Både paket och tjejer. Och vad juste att du plockade åt dig godis till matten också, det vete 17 om A skulle gjort...
Den där Scilla ser verkligen kul ut!
(Fast A har faktiskt också träffat tjejer idag! 2 "tollare" varav den ena är lch och den andra aldrig kommer bli... Hon är jätteduktig men kan inte riktigt vara tyst o det gillar domarna tydligen inte.)
PUSS på dig!

Emma o Malte sa...

Sånt där kursavslut har inte vi heller varit på!!! Värsta fuskigt! Vi ska nog också flytta till Julita, för där händer ju massa spännande saker..!

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Aya blev verkligen glad över att äntligen få träffa dig Rudi igen. Så duktig som du är gick det ju alldeles utmärkt att gå till examen direkt. Vi andra har ju kämpat hela hösten, men du lyckades utan vidare samla ihop 5 paket.

Ludde sa...

Va härligt att få gå på avslutningsfest utan att ha gått kursen! Fast du kan väl redan allt och behöver inte gå några kurser förstås... Kramis!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vilken kul dag du haft idag då med avslutning, paket letande, dejtand och en massa bus i det fina vädret. Låter verkligen som en kanon dag :)

Visst har det varit en riktig kanon dag idag :) Attans synd bara att man jobbade och inte kunde tillbringa hela dan ute. Men jag hade tur att det fortfarande var bra väder när jag slutade :)

Ja idag är jag faktiskt riktigt nöjd med många av bilderna :)

Grabbarna boys sa...

Ja, du Rudi!!
Du måste vara en alldeles speciell helt underbar kille som får vara med på den roligaste examensfest vi nånsin hört talas om.
Lyckliga dig Rudi!!
Här har vi precis kommit hem från en tvåtimmarsrunda längs med Mörrumsån och 2 hängbroar har vi gungat över dessutom.
Ja, det blir ett rejält gung när vi sätter fart alla tre samtidigt.
Kul attans är det!!
Ha en bra dag.
Vov från grabbarna boys!

becca & olga sa...

Ojoj vad kul med allapaket :D

Jenny o Brio sa...

Vilken tur att varken Elba och Dio kan läsa om dina romatiska äventyr med alla dessa brudar, dom skulle bli alldeles gröna av avund. Vilken kalaavslutning på en kurs :)