söndag 13 februari 2011

Statistik.

Fast det var söndag hela dan idag försvann matten till tråkjobbet. Men först hann vi med en lång promenad. Det var kallt, men mysigt ändå. Hon fotade inget idag, så ni får se några fler bilder från i går i stället. Jag tror att det blev flera hundra foton tagna då när solen glänste.
När matten hade jobbat klart tog jag och hussen bilen till stan och hämtade henne så vi slapp vänta så länge på hennes buss. Vi ville ju ha hem henne fort.
Samma stund som hon kom hem frågade hon om jag ville jogga lite med henne. Det var nämligen alldeles ljust ute fast det nästan var kväll! Det är vi inte så vana vid, så vi blev ganska spralliga.
Vi joggade några kilometer och det var rackarns roligt! Matten ska visst springa en kvartsmara om några månader så det gäller att jag ligger på och pushar henne om hon ska klara det. Men hon tycker det är kul att kuta omkring med mig, så det ska nog gå.
Förresten, ikväll är det exakt ett år sen vi la dit en besöksräknare på bloggen. Just nu står den på 21.238 och om man delar det med 365 så säger miniräknaren att det blir 58 besökare om dan i snitt. Jag har sett att ibland är det 100 och mer och ibland är det kanske 30, och ni ska veta att matten och jag tycker att det är så in i bängens attans roligt att ni tittar in här hos oss!

21 kommentarer:

Eva sa...

Och vi tycker ju att det är så ini bängen roligt att titta in!
Underbara bilder du stoppat in idag! Det gör ju absolut inget att de togs tidigare, det viktiga är att vi fick se dem!
PUSS på dig fining!

Ludde sa...

Klart att alla vill hälsa på hos dig! Mattens fina bilder gör nog sitt till, så ni får väl dela på äran... Kramis!

Ann-Margret o Vinja sa...

Säger som övriga, det är alltid roligt att läsa om dina upptåg som matten skriver. Hon är så otroligt duktig på att skriva kul och tar helt otroligt bra bilder :)

Får nog slinka över till Julita någongång så jag kan få så fina kort på Vinja också ;)

Hoppas ni får en solig måndag också.
Kram.

Katarina sa...

Det är alltid så kul att titta in hos er!

ej hundägare sa...

Ja, en in i bängen skön blogg du har Rudi och duktig fotomatte :)

Jenny, Elba o Dio sa...

Det är ju så in i bängen roligt att läsa om era upptåg också!

Vi hejar på matten som ska springa långlopp!!!

Vilka härliga actionbilder på dig, stilige Rudi!

Puss på Rudinosen!
//Elba

Hillman sa...

Va mycket spring du har i dina tassar och tur är väl det, nu när matten ska springa mara. Annars trodde jag att maran, var något som drabbade tvåbeningar nattetid, hihi.

Taxkramisar.

Ludde sa...

Men hörru, virrputte! Den isiga kommentaren skrev du på SÖNDAGSBLOGGEN!!! Du är ju nästan som pensionärerna som bor hos mig! Dom har inte en susning om vilken veckodag det är!

Om du börjar med att spåra upp en sjö, så ska jag berätta sen var du hittar isen, fast du måste hitta sjön medan det är vinter! Kramis - igen!

Kasper sa...

Hörrudu Rudi, om man har dina flaxöron och en matte som är en fena på att hjälpa till att skriva och dessutom tar urfina bilder - då får man räkna med att besöksräknare nästan får liksomm fnatt ibland... ;)

Freja Phaléne sa...

Klart vi vill titta in hos dig! Snygga karlen ju!!!
Fast visst är det så att man kollar spänt varje dag? Husse tittar in på min blogg i sin telefon flera gånger om dagen för att se om det varit fler och hälsat på eller skrivit kul kommentarer =)
Phalénekramar!!!

Älsa o Ästher sa...

Som vanligt blir vi på strålande humör när vi tittar in hos dej Rudi :) Underbara bilder!!! Oj vad din matte är duktig som ska springa det där loppet:-) men det är ju din förtjänst förstår vi;)
ha en skön dag..om än en riktigt kall dag!

Tuna sa...

Jag tittar in här ibland men inte alltid blir det ett snyggt tassavtryck.

Du har en jättefin blogg och matten orkar skriva massor med ord om trevligheter.

En gång i tiden, flera år sen, hade jag flera hundra besökare varje dag, men det var innan det blev så många hundbloggare ute i etern. Nu har alla, nästan, tröttnat på mig och matten har annat för sig än att blogga och lägga ut dagsfärska bilder varje dag.

Ha det gott i vinterkylan. Idag är det nästan för kallt för mina tassar också, brr...

Becca sa...

Oj vad besökare! Är inte ens i närheten ;)

Lyckopiller sa...

Vi älskar att kika på vad du hittar på för roligheter! Så det är vi som ska tacka för att du delar med dig!

Sandra sa...

Superkul att titta in på din sida ju :) du är ball tycker vi :)

Lizzieonline ... sa...

Attans avis jag blir på dej som har sån himla bra ordning på din matte att hon faktiskt nästan jämt förevigar vad ni håller på med !!!

Jo, jag brukar roa mej med att allt som oftast leka Bag-lady :-)) ( istället för den där Eliza-Ladyn som husse hoppades på du vet *s* ) och ibland bär jag fikaprylar, ibland apporteringsprylar och jag brukar få kånka på ca 15% av min vikt :-)))

Nosgnugg tillbaka kommer här !!!

Anonym sa...

Hej,
Tack för din fina "hjärthälsning". Jag blev stolt över att en sådan tjusig kille som du kom ihåg mig. Puss på dig.
Ps: Bra att du coachar matten, glöm inte att hon behöver äta näringsriktig mat som lever och sånt:)

Team Nelson / Ordringen. sa...

Vilken fin rodelbana du har Rudi.
Här har vi knappt nån snö kvar.
Alla hjärtans dag är ju inte idag så du får en manlig klapp på sidan.
Din bloggkompis
Nelson

Parisercollie sa...

Det är toppenkul att titta in till dig Rudi så jag förstår att du och matte har många besökare. Men hoppsan vilken sportig matte du har ... springa en kvartsmara ... det är bara att gratulera, säger min matte. Colliekramar

Anakin sa...

Hej Rudi!! Jag hittade till dig via Zeldas blogg. Hon är söt, men du är faktiskt ännu sötare! Mer min typ, liksom. Jag är nästan lite kär, fast du är hund och jag är människa, så jag kommer att hälsa på fler gånger!! Och tacka din matte för alla snygga bilder på dig...

Arlo sa...

Till Anakin: Oj, välkommen till min blogg! Människor som hundar (och katter) alla är lika välkomna! Klart jag är söt, det får jag höra varje dag, fast det är ju matten förstås som säger, så det räknas väl inte! Hör av dig igen om du kommer tillbaka!