fredag 19 februari 2010

Kill-bus!

Tog en riktigt lång skogspromenad med matte i eftermiddag. Jag trodde att det var ett troll vi hittade här, men det var bara ensilage till rådjuren. Bakom finns utfodring för vildsvinen. men det var inga skogsdjur där alls när jag kollade.
Här står jag på en bro och tittar ner på något så ovanligt som rinnande vatten. Det såg väldigt vårlikt ut!
Sen hörde jag rop och skratt. Vi kollar vad det är för oväsen, sa jag. Ok, sa matte, stick och kolla du! Jag hittade en brödratrio som hade snöbollskrig. Vill du va´me´, sa dom? Jaaaaa, sa jag! Sen krigade vi hur länge som helst. Vi hade så kul så jag blev alldeles fnattig hela jag. Och dom också! Vi ville aldrig sluta.
Fast det var förstås skönt att varva ner i storskogen på väg hem. Alldeles för sent kom matte ihåg att hon skulle filma buskillarna och mig. Det blev bara en snutt på slutet när vi var ganska trötta redan.

4 kommentarer:

Sigge sa...

Jodå matte kunde ännu fler fula ord i morse.
Fast jag har skrivit ett öppet brev till Kung Bore nu.
Måste bli ett slut på detta.
Du jag kommer till dej nu på sört det där öppna vattnet vill jag testa!

Ludde sa...

Vilken tur att träffa de där killarna. Ni verkade ha riktigt roligt. Vi hittade sån där matplats vid krokiga vägen också, men ser aldrig några djur där. Dom kanske inte gillar dagsljus? Kramis!

Elliot Kung af Upphärad sa...

Snöbus är kul, det gillar jag oxå och när vi inte har några killar att busa med så mular vi ner Zaccos matte, det går nästan lika bra :-)

Malte och Snoken sa...

men lite bus är oxå bus!
puss på dig sötrudi