söndag 6 januari 2013

Kursat med rävrompa.

Kolla! Kolla! Därnere ligger Hundarenan. Mitt andra hem känns det som nu. För tidigt i morse fräste vi iväg dit igen, matten och jag. Jag hade ju mitt tält och mina grejer kvar där sen flera dagar tillbaka.
Idag var det full rulle vill jag lova. Allra först var det en låtsastävling med riktig bana. Matten och jag körde en avancerad bana för första gånger i våra liv. Fast vi inte kan högerhandling och så. Bara på kul alltså. Kul hade vi, men vi ska allt träna tusen timmar till innan vi blir bra.
Sen försvann alla mattar och hussen och satt och kollade på allas filmer från "tävlingen" Då låg jag och slappade i tältet. Efter det ville jag ut och rasta mig och det ville alla andra också. Så då gjorde vi det.
Efter lunchen, mattarna bara äter och äter när dom är på kurs, tränade vi uthållighet. Det var bra för då fick jag pannkaka och en gång stoppade matten en hel pannkaka BREDVID fickan och gissa vem som var blixtsnabb då då?! Utan att jag var uthållig alls.
Jag brottade ner en rävrompa. Det har jag aldrig i livet gjort förr. Fantastisk känsla!
Det här är Eddie. Jag fick låna rävrompan av honom. Eddie är både snygg, kul, duktig och generös.
Kolla bara så duktig!
Ibland vilade jag på läktaren under mitt foto och mina meriter som sitter där på väggen. Just där, blå ram i mitten!
Så här ser det ut när det är störningsträning med paraplyer, kanindofter, soptunnor och leksaker som rör på sig. Det var dagens skojigaste övning. Mattarna jobbade så hårt så dom fick lov att ta av sig en massa kläder då. Jag var bra för jag luktade inte på dofterna och ignorerade fröken som sprang hukandes bredvid mig med en anka och kvackade! Vår bästa kurs, var det. Det är vi överens om.
Du och jag matten...du och jag Rudi.


Här är filmen på när vi helt otränade gick en avancerad bana i morse. Hrmmm...förresten...nästan en bana...matten fick hjärnsläpp och glömde bort sisådär fyra skyltar så vi gick vår egen väg. Men vad gör det om hundra år?

16 kommentarer:

Eddie o Ann-Sofie sa...

TACK för en underbar helg tillsammans. Nu är vi trötta men så skoj vi haft och så mycket vi lärt oss både mattar o jyckar. Ses på träning snart igen hoppas vi o då ska mattarna tejpa fast sina högerhänder vid kroppen =)
Kram o Bus på Er från Oss

Sigge sa...

Det där snöret verkar MYCKET intressant.
Min matte ska nog be din om en beskrivning på hur man tillverkar ett sånt.

Barbro o Salza sa...

Men herregud... ni är ju JÄTTEDUKTIGA!!!!

Totti sa...

Wow, kör ni högertrafik på era kurser? Ser ruskigt avancerat ut. Matten och jag bestämde raskt att det är bäst att vi inte tränar så mycket på de lägre klasserna utan ser till att vi får stanna där i vänstertrafikenlänge.

Ludde sa...

Det såg jättekul ut att träna ihop med så många andra. Jag hade förmodligen blivit ett störande moment om jag varit med. Ska be hussen snöra ihop några frolicar åt mig även om vi inte har någon bana att gå... Kramis!

Storolillnosarna sa...

Hörru du Rudi! Om ni är så där bra - framför allt på högerhandlingen - när ni inte har tränat i tusen timmar, hur bra måtte ni inte bli då?!!! Högerhandlingen satt ju nästintill som en smäck i både slalom o spiraler m m. Imponerande!

En annan sak som slog oss när vi kollade in filmsnutten är... VAD TYST DET ÄR!!!! (Måste skrika så det hörs i all tystnad.) En annan har just sett en massa agilityfilmsnuttar från Husdjursmässan i Kista (alltså inomhus)och vilket liv det var där, typ trebiljonskvadroner hundkörer som "sjunger" på tusen olika låtar samtidigt, jämfört med rallylydnadshundar. Där bara en ynklig rackare som hörs lite grann i bakgrunden. :)

Kul att ditt foto hänger på väggen.

Vi i Kasperian sa...

Fantastiskt, så duktig du är!

Och så den där så fina, fina bilden "du och jag matte..."
Man blir alldeles rörd, säger matte. Säger förstås jag också, för jag vet ju hur det känns. :(

Eva sa...

Bilden på dig och matten är bara bäst!
Och så skoj du haft!
Tur att du hade snabbheten med dig, för tänk så sorgligt om pannkakan blivit alldeles dålig där på golvet!
PUSS gubben!

Unknown sa...

Ja nog blir vi också taggade att testa när vi ser er, och hör hur kul ni har det. Det går även bara att bara komma på ena dagens HTM-träning (lördagen förslagsvis, då ska vi gå igenom positioner m.m. som är bra att kunna i början....)

Emma o Malte sa...

Så glad du är i den där filmen, Rudi! Svansviftning som bara den!
Och så duktiga ni är! Trots att matten glömde bort några skyltar. Och den bilden på dig och matten är ju bara sååååå bra :-)

Hanna aka Lilla My sa...

Ni är superduktiga! Hur snyggt som helst!

desperat hemmafru sa...

Ja, ni är verkligen imponerande duktiga. :-) Det ser så lugnt och säkert ut hela tiden. Hatten av!

Ulf sa...

Du är cool Rudi. Jag kan bara hålla med om att kvinnor som springer omkring och kvackar ska man bara ignorera. De får lösa sina problem själva.
Nelson

Melody and M.E sa...

Men Rudi så duktig du är. Jag blir ju alldeles kär i dig!
Matte funderar på om det finns någon chans att lära mig något vettigt, men det kan hon ju fortsätta att fundera på...
Puss från Melody

Lillian "sognafaret" sa...

Så flinke dere er ;)

Felix sa...

När matten läste överskriften så trodde jag att du varit på kurs hos räven men så tänkte jag att så tokig är du inte, hihi. Skojsigt ser du ut att ha haft i alla fall.

Russelpussar.