fredag 25 januari 2013

Hmmmmm.....

Se här! En intakt brevlåda som hänger där den ska! Vad är det med det då, undrar ni förvånade?
 Jo, för i Julita har vi ett mysterium. Brevlådor som försvinner på natten!
Så här ser det ut titt som tätt nuförtiden. Tomma brevlådepinnar utan brevlådor på!  En månljus natt när det var tjugo minusgrader åkte nån lustigkurre omkring och stal brevlådor hej vilt och sabbade en del andra och en del fick hänga kvar som vanligt!
Min låda blev lite sabbad, men hussen hade skruvat fast den så ini bängen så den hängde kvar, fast mörbultad. Så nu letar jag efter gärningsmännen för man får inte göra så här, tycker jag!
Utan brevlåda - ingen post. Utan post - tråkigt liv. Häromdan fick jag paket. I min brevlåda.
Det hade ju inte varit så kul om lådan inte hängt där. Hur skulle jag då ha fått det roliga paketet! Jag bara undrar!
Vad det var i kartongen ska jag berätta sen. Nu ska jag visa att buskarna har dålig kvalitet i år, för om man gnuggar sig mot dom faller dom i småbitar!

10 kommentarer:

Ulf sa...

Vad var det? Vad var det i lådan? Att brevlådor försvinner är inte alls konstigt. Det är Dan Wolgers som gör en post-modernistisk anti- installation. Tror jag iaf.
Nelson

Ludde sa...

Hoppas du kan spåra upp brevlådevandalerna! Dom borde sitta bakom lås och bom! Och du! När matten har brynt karrebitarna så häller hon på vatten och låter dom sjuda en kvart/20 minuter. Eventuella benbitar slänger hon bort. Jag får bara äta råa benbitar! Hon har samma recept till hjärtan och lever. Jag brukar få sånt som är extrapris på - jag är ju en extrafin hund! Kramis!

Siriosmilla sa...

Med din bra spårnäsa borde det inte vara några problem att lösa brevlåde-mysteriet! Om inte vandalerna åkte bil förstås! Lycka till!

Asta och Iris sa...

Men vilka tjuvar, ring Kling och Klang vetja!!

Emma sa...

Vilken tur att din husse är så stark så du kunde få paketet levererat! Vad var det i?? Spännande ju! Det är bland de bästa jag vet att få paket! /Liam

Eva sa...

"Dårfink" tycker jag passar bättre än "lustigkurre" faktiskt!
Tur att din husse fixat så du inte missar din post i alla fall.
Men du är en retsticka som inte berättar vad det var i paketet!
PUSS ändå!

Susanne P sa...

Ja, det finns många sätt att roa sig på.
Och tur att eran brevlåda satt fast så hårt.

Kram

Lillian "sognafaret" sa...

Åhhh det er så mange som har alt for lite å finne på, så de bare måååååå ødelegge for andre.

Storolillnosarna sa...

Mysteriet brevlådemarodören i Julita. Hm? Låter som en boktitel, ju. Finns den på din mattes jobb, månntro? Om inte, så kan ju du skriva den. Borde bli en bestseller, och lika spännande som det där paketet.

Unknown sa...

Vad mycket snö ni har. Trist med någon som sabbar brevldorna!

SV: Om jag ska vara ärlig så är det rätt mysigt med valparna ett tag... Men det blir svårare och svårare att skiljas från med.