söndag 8 juli 2012

Springer Cup!

Kolla! Idag hamnade jag i värsta tältstaden! Det var i Herrfallet och gissa vad...???
I vartenda attans tält bodde det minst en och ibland sju springer spaniel!!! Jag har aldrig i mitt liv sett nåt liknande. Vet ni? Det finns myriarder av såna som jag där ute i världen utanför Julita!!! Det hade jag ingen aaaaaning om.
Springertjejerna var intressantast, och en del av killarna kändes som ganska allvarliga konkurrenter. Sen var det en hel drös med småungar där också som var lite oregerliga. Och alla utom jag spatserade runt i ringar och fick svansarna lyfta och så, och då fick en del rosetter för det.
Man sålde fina saker i Herrfallet, så då köpte matten några prylar. Den här pipan var värsta felköpet för det står Buffalo Horn på den. Så vi tog med den ut i skogen och matten visslade allt hon förmådde i båda ändarna på den och inte en endaste buffel kom det!! Den ska vi reklamera. Fast JAG blev alldeles förtrollad av visslingarna och hoppade upp i mattens ansikte för att höra riktigt nära förstås! Det var buskul.
Nästa inköp var en alldeles egen ryggsäck till mig!!!! Värsta lyxen!
Så då tog jag grodan på en provtur. En annan gång ska jag packa godis i väskorna!
Ett helt onödigt köp var den här, jordens smalaste slips, som jag inte har en aning om när man ska ha på sig! Den passar inte till nåt jag har annars ju. Och knappast till min tuffa rygga heller.


Jo, så lyckades jag övertala matten att bygga mig en rolig rallybana igen! För inte kan vi leva utan rally, det går ju inte!

13 kommentarer:

Sandra sa...

ha ha ha...vilken dålig pipa...fniss...du är för rolig...älskar din blogg och dig såklart :)

Lizzieonline .. sa...

Tjaba Rudi !!

Hälsa din matte och du genom hennes försorg har en helt underbar blogg !!
Förresten så är det bara ett eget litet tält som saknas så skulle du och jag kunna ge oss ut på egen camping nu när du oxå blivit med "rygga" :-)) fast slipsen kan du lämna hemma tycker jag :-))

Nospuzzar från Lizzie Baglady <3<3

Asta och Iris sa...

Åh vem vann den emintenta tävlingen då?

Emma o Malte sa...

Du, Rudi!! En sån där märklig slips har jag också! Och den brukar matten sätta på mig när jag ska springa runt i cirklar.. Men den där ryggan var ju attans snygg!

Eva sa...

Superpraktiskt att kunna bära med sig eget godis!!! Bara du lär dig nå runt och ta ut det också...
Den där pipan låter intressant! Vet inte precis om jag vill ha hit några bufflar...men om ASSAR kunde bli lika nyfiken som du, det vore perfekt!
PUSS på dig gullgubbe!

Hanna aka Lilla My sa...

Jag skulle vilja köpa en godispipa, men om piporna är av så dålig kvalité, så känns det som om jag kan köpa godis, istället för att försöka vissla in det. Snygg rygga förresten :).

Nospussar från Tila

Ann-Margret o Vinja sa...

Men oj då, fanns det så många lika som dig på ett och samma ställe. Vad häftigt :)
Kan tänka mig att det var mycke snygga brudar där att bli förälskad i :)

Så matten köpte en pipa som inte funkade :( Fast det kanske var rätt tur att det inte kom ett helt gäng med bufflar galopperandes genom skogen för då hade ni nog blivit attans rädda.

Men vilken stilig ryggsäck du fått då. Kan tänka mig att grodan blev glad när den fick komma ut på en tur i den.

Håller helt klart med dig angående din nya slips. Den var verkligen alldeles för smal, får väl hoppas du hittar nått som den passar till.

Åhh vad kul att ni tränar Rally igen :) Kanske man kan komma och fota på nån tävling sen då.

Kram

Christina Klosterberg sa...

Vilka fina saker du fick. Nu kan ju du och matte vandra i Tiveden ihop;)

Ludde sa...

Va duktigt att du fick matten att gå hela rallybanan! Sånt skulle aldrig min husse klara av. Jag skulle också vilja ha en godisväska, men utan grodor då. Slips tror jag inte att jag passar i riktigt och någon pipa behövs inte för att slicka hussen i nian. Jag behöver inte ens hoppa... Kramis!

Vi i Kasperian sa...

Din matte börjar ju kunna snurra riktigt bra, på rallybanan! Hon kommer att fixa det här jättebra till slut, det är jag säker på!

Häftigt med alla tält och alla springers!
Väldigt häftigt också med din ryggsäck - KLART att du behöver en sån, så mycket som du är ute i skogen! Snällt av dig att ta med grodan på premiärturen! :)

Jenny o Brio sa...

Hahaha! Ja tänk Rudi att det dinns fler som ser ut som du, men inte lika fina förstås. Jo Elba då. Henne träffade jag igår! Hon är sig prexsis lik!
Kul med en buffelvisselpipa. Blås lite till så kanske dom kommer. Dom har säkert en bit att springa...

SV: Jo lillen åkte på ryggen i fjällen. Helmysigt!

Elin sa...

Härligt med en blogg med så mycket bilder och text =)
Snygg klövjeväska förresten =)

Pia sa...

Hihi vilken härlig blogg du har och en väldigt snygg rygga. Ha en fortsatt bra dag.