tisdag 17 juli 2012

Träningsgänget och jag.

Men! Fotbollsmatch? Det vill vi inte läsa om hos Rudi, tänker ni förskräckt när ni ser fotot! Lugn i stormen, säger jag då bestämt till er. Så här var det: I morse åkte matten och jag till värsta bästa nyklippta fotbollsplanen mitt i skogen, och där träffade vi på Rocky och Rockymatten och Siri o Smilla och deras matte! Sen byggde mattarna en bautastor rallybana till oss hundar!
Det var första gången jag såg Siri o Smilla sen "det stora fiaskot", så det var ju ganska spännande. Sen tänkte jag att det är kanske bäst om jag inte kollar så intensivt på brudarna...
...så då låtsades jag att dom inte fanns...
...och kollade överallt utom på dom!
Efter rallyskojset fick jag gå ett superduperkul spår som Rockymatten lagt åt mig tidigt på morgonen! Vet ni...i det spåret hittade jag snusburkar med kattmat i, giraffer, spårpinnar och tyggrejer! Sån oreda brukar det inte vara i mina spår! Och vinklar och vinklar titt som tätt! Ett riktigt önskespår!
Efter fyra roliga träningstimmar med bästa gänget åkte jag hem och sov när det åskade. Sen gick vi på långpromenad och då regnade det fast solen sken, så då tog jag skydd bredvid en skördetröska till det lugnat ner sig.

12 kommentarer:

Unknown sa...

Vissa små misstag (som t.ex. att rusa till tjejerna när man egentligen ska koncentrera sig på en rallybana) gör kloka hundar bara en gång...

Emma o Malte sa...

Vilken tur att du inte rusade till tjejerna denna gången!
Och vilket märkligt spår, hade Rockymatten hål i fickan tros?

Ludde sa...

Fotbollsplan mitt i skogen? Hoppas att det inte var så många stubbar i vägen för rallybanan då! Jag undrar om du inte tittade åt alla håll efter FLER brudar... Kramis!

Lyckopiller sa...

Hehe...jadu om du spanade efter brudar på ditt eget sätt vet ju bara du....men en härlig träningsdag vrkar du ha haft i alla fall.

Ann-Margret o Vinja sa...

Men vad har ni för lyx hemma hos er då? Klippta fotbollsplaner mitt i skogen som man kan träna på, låter super bra :)

Låter som en smart ide Rudi att inte bry sig om tjejer när man ska träna för det kan vara väldans störande....

Men vilket super häftigt spår som Rocky matten gjort åt dig. Det måste verkligen varit jätte kul :)

Ja nog har det regnat riktigt ordentligt idag. Bra med ställen att ta skydd på tills regnet slutat.

Kram

HumleSpunk sa...

Phu. Vilken tur att det inte var ett inlägg om fotboll, för det är tok-tråkigt.

Men att samarbeta lite med fotbollsklubbar om gräsplanerna tycker jag är smart och att fler borde försöka sig på. Jag bor granne med två fotbollsplaner, och de är ju tomma mest hela tiden (träning/match typ en-två vardagskvällar i veckan, max).

Vicky sa...

Låter som en riktigt härlig dag du har haft. Alla bästa sakerna samlade under en och samma dag.

Asta airedaleterrier och Freja sa...

Brudarna har du lärt dig att tackla hör vi. Bravo, nu kanske du klarar alla former av störningar:-)För matte är det bara att tävla på nu då. Kram

Christina Klosterberg sa...

Extra kul med träningskompisar!

Vi i Kasperian sa...

En sån lyx, inte finns det några fotbollsplaner i mina skogar inte!!! Bara sjöar och sånt. Fast det är också bra förstås.
Kuligt spår, och smart att LÅTSAS som om du inte kikade på brudarna... ;)

Felix sa...

Du har då väldans roligt trots det usliga vädret, här försöker matten att åkalla solgudarna men det har inte hjälpt. Nä, för det regnar vareviga dag och är allmänt trist. Fast jag brukar få kartonger av matten som det är godis i, vore bra om hon gav sjutton i att tejpa igen dem, hihi. Kuligt är det i alla fall och så har jag fått gjort godissök inne, det är jädrar inte så lätt som det låter och jag blir bautatrött varje gång, hihi.

Russelpussar.

Sigge sa...

Här hade det hänt en del under min frånvaro.
Både resa och en massa brudar.
Men nu hoppas matte att ordningen i tillvaron ska återställas och då hinner jag besöka dej.
MORR