torsdag 19 juli 2012

En helt vanlig semesterdag.

Efter en supersvettig långpromenad i en torrlagd storskog kom jag på att nu eller aldrig skulle det passa utmärkt med ett märgben från frysen!!
Så då fick jag det!
Blir man glad eller....?
Det var ett ganska litet ben så det räckte bara en stund, men det var en attans god liten stund!
Efter en tupplur ville jag åka till rallyträningen här i Julita. För jag hade hört att där skulle Siri o Smilla vara och Aya....suck...
...Aya, som kom hem till mig igår kväll och luktade så gott så jag inte kunde behärska mig för fem öre! Hon var helt oemotståndlig, men inte så medgörlig. Och i kväll på träningen fick jag inte nosa på någon enda tjej, fast det fanns så många fina att välja mellan!!! Fatta tråkigt!
När jag satt i bilen och suktade och suckade och deppade kom plötsligt en långstjärtad örn, eller vad dom heter, förbispatserande. Då blev det spännande, och etter mer spännande blev det när den gav sig till att skrika en gång! Så det var ju kul!

7 kommentarer:

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Aya tyckte det var trist att inte få hälsa på dig ikväll men är det skola så är det. Ja visst finns det många spännande djur i Julita. Vi såg en månghörning hos oss idag.

Storolillnosarna sa...

Åh! Vilken lycka!! Märgben-dags! Den åttonde märgbens-bilden är bäst!

Taskigt att du inte fick kurtisera (heter det så?) med alla söta flickorna på rallylydnadsträningen. Men.. har fört att man inte kan få allt - du har ju iaf fått ett märgben. Och det är inte fy skam!
Förresten.. hur gick själva träningen, då?

Asta och Iris sa...

Tack för att du berättade om nassarna, då kan vi ju bara gissa att det var lika med Freja. Märgben e mums tycker vi. Vi brukar också få ett ibland och det är så gott! Nu ska vi åka till Öland och bo på hundcamping, det ska bli spännande må du tro. Puss puss och hälsa tjejerna dina.

Unknown sa...

Vilken tur att din matte vågade lägga till märgben till din diet -för oss alla , vilka underbara bilder!

Louisette sa...

Wonderfull fotos, greeting from Belgium

Emma o Malte sa...

Det verkar ha varit ett roligt märgben du fick, så som du hoppar och skuttar :-)

Jenny o Brio sa...

Men det var verkligen ett gott ben ser jag :)
Å lite taskigt att du inte fick sniffa fritt på alla damer...
Men örnen var väldigt fin!