måndag 1 augusti 2011

Freestyle-lägret del 2.

Du, Snygg-Rudi, dina bloggisar verkar vilja ha bilder på dans och trix hellre än flirtfoton, viskade Aya i mitt öra, samtidigt som hon gav mig en puss!

OK, här kommer ett trixigt trix. Matten lockade in mig i jordens smalaste korridor mellan en massa galler. Det var exakt mattens lårvidd därinne.

Komsi, komsi lilla gubben! Bra så! fick man höra medan man trängde sig in mellan gallren. Nu vet jag hur det är i fängelse, konstaterade jag. Tur jag har matten och korvpåsen med mig här i finkan!

När jag krängt mig fram till matten blev hon attans nonchig mot mig! Med näsan i vädret stod hon där och låtsades som det regnade!

Hallå, matten! Din älsklings-Rudi är här och det är trångt, jag kan inte komma förbi dig! Vad trist du är och vad boooooring det är här mellan gallren! Jorden till matten...hallååå, vädjade jag.

Tror ni hon brydde sig? Nähädå! Hon stod där och stirrade ut i rymden. Precis om om hon inte kände mig. Då tog jag saken i egna tassar och backade ut ur gallertunneln och övergav tråk-matten därinne. Rätt åt henne, mumlade jag med backväxeln i.

Rackarns! Så fort jag backat ut vaknade matten till liv och började klicka och kasta köttbullar hej vilt omkring mig, allt medan publiken hurrade och tjoade! När alla lugnat ner sig fick jag veta att det var trixet, att lära sig att backa rakt bort från sin matte. Backa snett är jag superbra på, men det duger tydligen inte!

Dags för att visa er tjejer igen, absolut! Zelda och Nemi låg ofta tillsammans och softade när det var föredrag och filmvisning och sånt. Jag tycker att storstadsbrudar är exotiska på nåt sätt, inte alls som bondbrudarna (!) i Julita!

Frida och Itchi visade hur man kan lära sig att springa i cirkel runt sin matte i dansens virvlar. Konerna ska man inte ha med sig in på arenan, det skulle inte vara proffsigt. Man måste lära sig att springa i perfekt rundel ändå. Svårt! Men det såg kul ut.

Ibland smög jag och matten iväg till lilla kökshuset, för där fanns ett kylskåp och i det stod min filmjölk. Eftesom min mage var lite skruttig så fick jag en skål vatten med fil då och då för att jag inte skulle bli torr som ett russin.

När det var föreläsningar brukade jag försöka anteckna, men ögonlocken bara ramlade ner hela tiden och ett tu tre snarkade jag i stället för att lyssna och skriva.

Aya och hennes matte tränade hårt hela tiden. Här ska dom lära sig rulla runt. Tjejer som rullar runt i gräset är fina att kolla på, så jag tränade bredvid.

Solveigs krypövningar gick inte heller av för hackor!

När alla hundar skulle lära sig att klättra upp på mattarnas ryggar och hänga kvar där slapp jag. Matten ville alls inte ha 26 kilo hund krafsandes och klängandes på sina axlar, sa hon. Så då slappade jag medan småhundarna kämpade på.

Men när Frida och Victor visade hur man kan hänga på sin mattes arm och sticka huvudet under armen, då ville jag vara med. Huvet under armen har man ju hört talas om att man ha!

Hög tid för tjejer igen! Aya och Nemi beundrar mig. Inte konstigt alls när jag har min ljusblå sommarkavaj på!

Till sist en bild på mig under korkeken. Där satt jag ibland när mattarna skulle äta. Vid såna tillfällen ville jag nämligen gräla med dom andra lägerkillarna för att dom kurtiserade mina flickvänner, och då fick ingen någon matro. Jag förvisades till korkeken och lugnet lägrade sig åter över lägret.

20 kommentarer:

Salza sa...

Så kul ni har haft! Blir nästan avundsjuk... Ni har verkligen varit flitiga på er semester, och så många snyggingar du har träffat, Rudi. ;)

Edith sa...

Jag och Hilda säger bara en sak ... Rudi "you are the best" och vi är glada att vara dina vänner. Colliekramar

becca & olga sa...

Ojoj så kul :D Och schyst att bjuda zelda och nemi på fräscha ostkex :D

Boubou sa...

Wow! Vilka grejer ni sysslar med! Du är ju hur duktig som helst!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Tur att vi läste ända till slutet.
Det fanns alltså andra killar på lägret!Vi tycker att det var tråkigt att matte inte lät dig fightas om tjejerna. Det hade blivit en lustig dans det och kanske inte en sån dans som ni har tränat. Verklig freestyle, hehe hälsar Nelson

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Du har verkligen lyckats förmedla vad vi upplevde och lärde oss. En ynnest att få dela rum med dig och Rudi. Nu gäller det att träna på.

Lyckopiller sa...

Wow!! Vi läser med kärlek...Ni är ju bara helt fantastiska!

Sandra sa...

ja ibland fattar man ingenting...först tror man de har dött sen klickar de loss när man minst anar...skumt ;)

Ludde sa...

Jasså? Förvisad till korkeken? Illa! Dom andra killarna var nog bara avis på din kavaj... Kramis!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vilket lyckat läger du varit på :) Du har både träffat en massa brudar och lärt dig att dansa :)

Att inte matten bara talade om att du skulle backat och inte bara stått där och låtsas att hon inte kände dig. Vilken tur du kom på vad hon ville då så du fick en massa gottis :)

Tråkigt att du var dålig i magen :( Om du fortfarande är det så ska du be matten köpa Canikur och Prokolin att ge dig, då blir du bra i magen :)

Taskigt att du blev förvisad till korkeken bara för du hade lite åsikter om dom andra grabbarna.

Tråkigt för matten att semestern är slut :(

Kasper sa...

Ja, nu har ni att göra framöver! En sån dans ni kommer att få till!!
Du är ju otroligt duktig, Rudi, fast jag förstår att varken du eller matten tyckte att ni skulle "leka ryggsäck".

Vila under korkeken - hm liiite taskigt när du hade flickvänner att värna om! Fast dom brydde sig nog inte, när dom hade dej att jämföra med!

Eva sa...

Skulle nästa kurs kanske vara en i hyfs? Svära bara för att andra också vill säga mors till tjejerna!!!
Ouppfostrat larv!
Annars är du attans duktig:)
Jesper
(brorsan har något andra åsikter... Jag skickar med honom om ni hittar kurs:))
PUSS!
Förresten, Iris är VÅR!

Emma o Malte sa...

Vilket roligt läger ni har varit på! Det hade vi också velat testa på.. Fast det där trixet när matte ignorerar dig verkar inte såååå roligt då!!

Och Aya var ju en riktigt sötnos! Samma färg som mig ju!!! //Malte

Anonym sa...

Åh så skoj ni har haft, fast du Rudi skulle likväl kunnát gå på krogdans för jyckar så du kunde få dansa med lite brudar. Jag gillade din blåa mantel...nästan kungligt. Puss

Sigge sa...

Äsch, Rudi välden är full av brudar så det är inget att försvara!
Matte påstår att hon nog vet var ni var.
Alltså åk in vid Rinkesta slott och sen en bra bit på småvägar, namnate på stället det har hon precis i detta nu glömt.
I alla fall var jag i de skogarna med människovalparna i går.
Dansa det ska jag och matte inte ge oss in på.
Jag är försedd med en total tondöv och helt orytmisk matte

Storolillnosarna sa...

Va kul att freestyle-lägret var bra. Fast med sådana proffsinstruktörer måste det bli bra. Konstigt vore det annars.
Tuff o snygg bondkille som du är, kanske du ska ta nån låt från Bondfilmerna, eller varför inte som den stiliga tjuren Ferdinand under korkeken. Du är ju svart o vit som han.

Matte tyckte det var intressant att se hur proffsen får jyckarna att backa RAKT bakåt och göra stora FINA cirklar. Vi är annars rackarns bra på att backa snett o vint och göra kringelikrok-cirklar. Äh! Det går bra det me´!

Fast vi byrackor är mest sura på dig - för du har jämt så många söta tikar runt dig. Morr på dig, Rudi!! Grrr! ;)

Grabbarna boys sa...

Jäklans(ursäkta uttrycket)vilket ballt läger är på.
Om ett sånt läger finns här hos oss nångång så ska vi övertala matte att anmäla oss dit.
Och din söta flickvän Aya (eller vad hon nu är) gillar vi väldigt.
Så fiiiiiin är hon.
Inget vidare att vara i fängelse, det förstod vi allt.
Vi ska då aldrig göra något brottligt, det är då en sak som är säkert!!
Vov från grabbarna boys!

Hillman sa...

Ingen dum plats att bli förvisad under, för under den där korkeken skulle jag kunna drömma mig bort länge,hihi.

Rackarns att du fått risig kista, kan bli så när det är varmt, min mage har klarat sig (peppar peppar ta i trä) trots att jag käkar antibiotika. Hoppsa att du frisknar till snart och kan käka lite allt möjligt, hihi.

Taxpussar.

Jenny o Dio sa...

WOW! Vilket kul läger ni har varit på. Visst var det snopet att vi inte hann träffas men vi gör nya försök i framtiden!
Nu ska jag fortsätta att läsa era inlägg av äldre datum som jag inte hunnit med!

So long stilige Rudi!!
PS! Det är bra att du försvarar dina damer från dom andra grabbarna!!!

Stella sa...

Vilket kul läger!! Jag gick en freestyle kurs i vintras det var jättekul! Sen att du fick tid för lite raggning är ju inte helt fel, man ska kombinera nytta med nöje tycker jag!!