söndag 31 oktober 2010

Happy Halloween!

Eftersom hussen är amerikan så måste vi alltid fira Halloween på den rätta dagen, alltså idag, den 31 oktober. Så här kommer en Halloweenberättelse från Julita:
Jag tyckte att det krafsade i gästrummet i morse, så jag tänkte : bäst att kolla! Och kolla vad jag fångade! Värsta bauta-råttan!
Den var ganska medvetslös, så jag la den i bian ett tag. Men när jag inte hade koll öppnade matten dörren och ut sprang råttuslingen...
När jag hittade den satt den och fräste åt mig och försökte skrämmas!
Men jag blir inte rädd för råttuslingar! Jag fick ett stadigt tag om tassen och så slängde jag runt lite och kastade med den rackarn!
Nå..... är du MÖR nu? Ger du dig? Uppför dig som folk och du får leva, sa jag med hotfull röst! Då gav han upp! Låt mig leva och jag ska bli din vapendragare i vått och torrt, kved han.
Så då gjorde jag de, lät honom leva alltså. Och nu har jag värsta bodyguarden! Ha en härlig Halloween , alla med och utan råttpolare!

23 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Underbara Rudi, du är ju bara så himla go.
Tänk vad snäll du är också som lät råttan leva.
Ha en fortsatt bra dag.
Vov o kram!

Lyckopiller sa...

haha...Du är modig du...här skulle vi aldrig ha vågat mopsa upp oss mot en så stor råtta. men jag kan tänka mig att den är bra att ha som bodyguard. Prickpussar!

Katarina sa...

Hihi - du kan konsten att tämja en råtta du!
Happy Halloween på dej också!

Eva sa...

Ingen som kommer att våga mucka gräl med dig, inte!
Tuffing!
Massorpussar!

Anonym sa...

Vad du är modig Rudi som vågar ge dig på värsta största råttan i världen!!! Och dessutom få den tam!!!

Trånande pussar från Elba

Team Nelson / Ordringen. sa...

Råttor som är det värsta som finns. Bra att du fick den att ge sig. Jag ger mig hellre på Terminator än en råtta hälsar Nelson.

Salza sa...

Åh så modig du är! Nästan precis som jag ;)
Härligt med en sån tuff bodyguard, det skulle jag behöva här bland alla närgångna katter ;)

Bamse och Valle sa...

Att du bara tordes ta den i munnen flera gånger. Våran Matte hatar allt vad såna saker heter, från en liten skogsmus till sån storlek som du har. Vi kanske skulle införskaffa en, då kanske man alltid får som man vill. Ha en fortsatt trevlig Halloween. Nospussar från brorsorna i Norr

Sigge sa...

J-klar vilka råttor ni har hos dej!
Här syns bara sork och skogsmöss.
Nellys frissa bor i Linköping, hon hade besökt frissan i samband med nåt människobesök där så det är väl tyvärr lite långt att åka för dej

Anonym sa...

Oj han måste ha flyttat från Stockholms tunnelbana, en riktig baddare till råtta. Det ska bli kul att få följa era dagar tillsammans, framför allt ser jag fram emot del två när råttan möter Alf. kramar

Sigge sa...

Jo du har så rätt.
Bland annat lite hundlig assistans till mattes mamma imorgon.
Så E tuna står på programmet.
Ska lagas nåt trasigt vinterdäck till min bil också.
TACK för ditt stöd, människorna var grymma, vi borde ha fått göra snygga valpar

Tessan sa...

Blääärk vilken äckelråtta!Men du kan allt ett knep du:)
Säg nu åt din matte att bara för att... så sitter jag nu och sjunger ALL YOU NEED IS LÖÖÖÖVV......hmmm suck!
Kramis på er alla!

Ludde sa...

Verkar som om du har det rått nu på hösten (hihi) Den kan va bra att ha om Tiger inte vill lämna igen alla dina saker han lånar hem ibland... Kramis!

Kasper sa...

Den där verkar ju lika stor och svart som en och annan katt som jag känner!!! Kan säkert skrämma vem som helst, som skulle vilja ge dig på moppe - fast det vill väl ingen?
Men du var allt rackarns modig som vågade ge dig på den! TUR att det var du som tog hand om den först, för någon annan hade kanske blivit nästan skrämde från vettet!

Och vettlösa tvåbenta - DET är minsann inte roligt!

elliot sa...

Du är allt en riktig tuffing Rudi... det där var rått gjort :-)

Älsa o BollnäsTrollet sa...

wow vilken stor rått usling=) tur att ni blev kompisar!! Vad kul det såg ut när ni lekte tåg...det brukar vi också göra med varann;)
ja nu är halloween slut...då kanske jag BollnäsTroll slipper allt vad jag haft på mej..som parabol, kalsonger,kjol o badring!!!!
ha en toppendag, vi ska jobba med våran matte idag...det är kul:)

Sandra sa...

ASGARV!!!!!! Du är ju helt klart FÖR SKÖN!!!!!...

Stella o Doris sa...

Det var allt en jäkla ful vapendragare du skaffat dig, hoppas nu att han duger som bodyguard, men det är klart, med de gaddarna.....

Jenny o Brio sa...

Svar: Jag hoppas innerligen att inte Elba ska känna sig bortglömd när det kommer en liten valp. Valpen är egentligen husses (Elbas kapacitet räcker knappt åt mig i nuläget:), även om vi vill ha den båda två.

Jag ska göra mitt allra bästa för att se till att Elba får sitt, men det kommer att bli stora förändringar för henne framöver. Det kommer nämligen en valp till i mitten av januari, fast av en annan sort :)

Hillman sa...

Hihi, du är kul du som har en rått aom vapendragare. Nej här firas ingen Hallåvovven men vi fick en massa gott att äta ändå.

Taxkramisar.

Team Nelson / Ordringen. sa...

Svar. Ja det är min idé också att det ska vara just en nu är det allvar pipa. Det är dötrist att inte kunna busvissla. Det är så effektivt.

Och du, man behöver inte gilla god whisky det finns så många andra saker man kan njuta av.
Ulf

Tassintryck sa...

Ha, ha, ha :-)!
Happy Halloween på er!
Kram från mig
/maria

Wille sa...

Jisses vilken bautaråtta. Uack äcklig. Vilken tur att du äer så modig att du ger dig i kast med den. jag skulle nog pipa min väg jag och skälla ut den istället. Näe fy för råttor !
RESPEKT !
Här hade vi en bra halloween också, med liote hemskheter, men inte alls i klass med dina !