fredag 8 oktober 2010

Önskebänkar.

Jag har sett i Nannas och Leias blogg att dom sitter och myser på bänkar i skogen ibland. Jag vill också sitta på en skogsbänk och mysa, sa jag! OK, sa matten och tog mig till ett ställe i vår skog som hon hållit hemligt för mig tills nu. Där fanns precis såna bänkar som jag önskade!
Och så fanns det ett spännande skjul med ved och en YXA! Den såg attans farlig ut! Och brandsläckare att nosa på fanns det. Ja, det var en kul plats mitt i skogen. Ibland tror jag att matten kan trolla fram vad som helst som jag önskar mig!
Sen vill jag bara påminna alla om att det är "reflexväst på", som gäller från och med nu. Varken mörker eller jägare är att leka med. Hey! Let´s be careful out there! som poliserna på TV säger.

8 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Kanon med reflexvästar.
Vi har fått nya reflexvästar idag!!
Gissa vad vi gjorde med dem då, jo vi rullade oss i koBAJS!! och vår matte blev inte ett endaste dugg.
Vi fattar ingenting!!
Vov från grabbarna boys!!

Ludde sa...

Ska försöka hitta en reflexväst som klarar regn också. Min matte kan inte trolla, här är det ganska bänklöst. Snygga bänkar din matte trollade fram. Jag kanske kan få låna en... Kramis!

Katarina sa...

Men et ser ju nästan ut som hos oss! Jättemysigt att sitta ner en stund på finfina bänkar och njuuuuta av skogsdofterna!
-Bra att du påminner om reflexvästar - vi ska genast beordra matte att köpa sådana!
Kramar från Nanna och Leia

Hillman sa...

Vicken häftig plats som din matte hittat åt dig, såna har vi här uppe med, fast då kallas det gapskjul. Nån eldsläckare finns dock inte men här släcker alla med vatten innan de går ifrån. Sen eldar vi inte så mycket på sommaren mest på hösten och bara på vissa ställen.

Det där med väst är bra men vi är inte så ofta i skogen och är vi där går vi band, för matte och husse törs inte släppa oss här uppe. Rovdjuren är rätt många och sen har vi alla dessa blötmyrar med gungfly som är helt bottenlösa.

Taxkramisar i mängd.

Madde o Teddy sa...

Jag har reflexväst och matte köpte sig en varseljacka i gula kassarnas paradis ;=) vi vill synas i höst o vintermörkret.

Sigge sa...

Du Rudi har inte du vatten hemma hos dej????
Misstänker starkt att det är du som druckit ur allt vatten utanför din mattes tråkjobb.
Inte en droppe fanns det när jag kollade idag.

Sigge sa...

Matte tittade inte ens efter sina böcker eftersom hon är inställd på att hämta dom vid Transätter. Jag funderar bara på hur mycket godis hon tänker ge Schäfer

Jenny o Brio sa...

Ååååh! Vad du är mysig där på bänken, snygg-Rudi! Jag bara smääälter!

//Elba