måndag 6 maj 2013

Jag en retriever.


Dokumentärfilm igen! Här har matten viftat fram armarna och ropat "UT". Då ska man springa rakt fram och käka upp korven.

Här var det komhitsnabbtsomvinden-vissling, stannapåstört-vissling, kroppspekning in i skogen och som extra krydda höjdhopp både till korven och från den!

Hehehehehe...här lurar jag matten grymt roligt! Hon har viftat fram armarna och ropat "UT" och då kör jag balansakt på stocken i stället...hehehehe...matten blev precis stum. Fast det genererade ingen korv förstås.

När hon tjatar söksöksöksöksök ska man leta där man står och inte rusa runt och snoka. Det är den lättaste övningen för retrievers som jag vet.
Sådär, nu har ni fått kolla lite mer på mina nya färdigheter. Visst ser det hur roligt ut som helst, väl? Förklä er till retrievers om ni inte redan är det, så får ni också gå sån kul kurs.  Dom är lättlurade dom som ska kolla om man platsar eller inte.

7 kommentarer:

Emma o Malte sa...

Wow vad du är duktig på att springa och sedan tvärstanna!
Matten hon skrattade allt åt filmen där du lurar din matte, hon gillade din matte suck! :-)

Vi i Kasperian sa...

Hihi, vi hörde allt att matten inte var HELT stum - hon suckade ju!
Tror du att jag skulle kunna platsa som retriever - som gråhund funkar jag, det syns ju på min blogg. (Utflykten med Sigge.)
Du är faktiskt attans duktig, och det är världens underdrift, ju...

Ludde sa...

Haha! Balansgång borde väl generera en jättekorv! Säg åt matten att vara lite tydligare med kommandona så fixar det sig! Kramis!

Eva sa...

Du är så duktig så jag dånar!
Tyvärr har jag fortfarande inte ljud utan en massa trassel, men jag förstod på ovanstående att matten din suckat. Tycker jag inte hon ska göra... Jag skulle inte sucka det allra minstaste om Assar ville balansera så:)
Du är underbar Rudi!
PUSS!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Unknown sa...

Men så roligt det ser ut!

Anonym sa...

SNYGGT Rudi!
Elba och jag har också varit på kurs om så'nt, fast vi blev aldrig så duktiga som du är :)

PS! Träffade Elba i tisdags, hon hälsade speciellt till dig! :)

//Jenny o Brio