lördag 4 maj 2013

Klapperkäft.

Oj! Har Rudi blivit hemlig agent, utropar ni nu förstås förskräckt!? Närå, lugnar jag er, det här är bara en pickadoll jag hittade igår. Jag tyckte den var tuff och passade min image. Jag fick inte ta hem den för matten.
Men i morse fick jag skjuts till Äsköping för att träffa sommar-rallygänget för första gången i år. Där var sex tjejer och så jag och Ymur. Så det blev lite jobbigt. Flera av tjejerna är såna jag brukade leka med förut och då kan jag inte koncentrera mig när dom kommer supernära mig.
Sen kom det förbi två löpande tjejer som pinkade på banan, så då började jag klappra så tänderna nästan ramlade ut. Klapperkäft kallade matten mig då. Det blev inte så mycket rally precis, men en hygglig runda gjorde vi innan hormonerna tog över! Jag kanske inte får åka tillbaka till den träningsgruppen hotade matten, eller så får jag vara publik och kolla på tjejerna bara...
 Men hemma satt Alf och väntade med värsta bästa fångsten. Det var hans lunch.
För att distrahera mig drog matten till skogs och la ett bra och långt spår. Efter en timme gjorde vi sällskap dit och hade superroligt.
Sju småpinnar och slutpinnen samlade jag ihop. Spåret var 850 meter och gick fram och tillbaka över små bäckar och sankmark, så det var lite klafsigt. Men kul!

Kul har vi också alltid när jag blir dirigerad i skogen! Sånt här håller vi på med på promenaderna. Först blåser matten i pipan att jag ska komma omedelbums, sen blåser hon att jag ska stanna på stört, sen skriker hon JAPP och visar med hela armen och ett ben åt vilket håll jag ska springa rakt ut. Och där ligger minsann en bit karré som av en händelse varje gång! Älsklingssporten!

7 kommentarer:

Vi i Kasperian sa...

Dom där hormonerna, dom kan ju verkligen ställa till det ... har jag hört... ;)
Kanske lika bra att jag inga har (hrm) om man får klapperkäft av dom...
Hehehe, Rudi jag har inga som helst problem med tjejer... skulle inte ha det med karré i skogen heller, för den delen. Ska nog ta ett snack med matten...

Totti sa...

Det där med skogsdirigering kanske man ska pröva på. Karré har jag aldrig fått smaka, låter kalasgott. Undrar om den växer i våra skogar också?

Sigge sa...

Aha, luktar det så gott vid torgbodarna.
Tyvärr har det väl försvunnit när jag kommer dit om en månad.

Grabbarna boys sa...

Vilken toppendag du haft då Rudi.....här har Abbe plågats hela dagen av matten som slitit och dragit i hans päls större delen av dagen.
Men mängder av små pippifåglar har fått det varmt och skönt i sina små fågelbon då de haft fullt upp med att isolera sina hem med hans päls!!
Vov från grabbarna boys!

Ludde sa...

Förstår precis hur du hade det med alla tjejerna! Det måste vara lugnare med matten i skogen även om hon låter som en hormonstinn näktergal och viftar med armar och ben! D gör dig verkligen förtjänt av all karre... Kramis!

Eva sa...

Alltså... Det kan inte hjälpas.... Jag TYCKER faktiskt (efter nu 8 hanhundars erfarenhet) att det där med klapprande käftar... Inte kan ni vid något annat tillfälle se fånigare ut alltså!;D
Assar tycker det var fruktansvärt orättvist du inte fick ta hem fyndet!
Själv suckar jag lite över fina Alf! Tänk att sticka ut och fixa lunchen själv i hans ålder:)
PUSS till han!

Anonym sa...

Tänk vilken matte du har som vet vart karrén växer och kan dirigera dig dit :)

Snyggt! Fast spar på tänderna för om du tappar dom blir karrén inte lika god!

//Jenny o Brio