söndag 13 juni 2010

Överraskande umgänge!

Jag trodde att det skulle bli en högst ordinär dag idag! Men huj vad jag bedrog mig! När jag låg och vilade efter promenaden hördes ett väldans buller och bång! Plötsligt kom Pinglan inspringandes i mitt kök!
Alldeles ensam och flämtande av lust efter mig fanns hon bara där i MITT kök! Nåt sånt har aldrig hänt mig tidigare: En attraktiv brud, precis nylöpt, ligger hemma och har tråkigt och bestämmer sig för att springa någon kilometer till den där snygga och roliga Rudi och umgås lite! Jädrar vad populär jag är!
Tacka 17 för att vi umgicks!
Matte, som var i chocktillstånd, kunde inte begripa varför vi prompt skulle umgås under bordet!
Varför inte?
Det var nämligen svårt för matte att lägga sig i vår kurtis så länge som vi hölls där :-)
Ja, jädrar, vad den bruden kan hitta på!
Till slut fick matten ut oss ur huset, och då blev det rejsa av!

Vi sprang ända tills Pinglans husse kom med bilen för att skjutsa hem henne. Hur kunde han veta att Pinglan var hos mig? Hon hade ju glömt be om lov innan hon stack. Ett mysterium, men ett härligt sådant!

14 kommentarer:

Malte och Snoken sa...

Det var säkert din skitmatte som ringde efter Pinglans husse! vi slår vad om det! Skitmattar gör sånt!

Stella o Doris sa...

Men så kul!! Men det är klart att en poppis kille som du får fint och väldoftande besök, synd att hennes husse kom, annars hade ni nog sprungit runt än!!

Eva sa...

Va' avundssjuka vi blir! Hos oss kommer nån gång ibland en liten bichon, men hon bara tar alla leksaker, vill inte alls rejsa:(
Jesper och Assar

elliot sa...

Självklart kom hon till dig Rudi, tjejer vet var alla snygga killar bor :-)

Torsten sa...

Inte sjutton är det nån som rymmer till mej inte....tusan så avundsjuk jag blir! Och en riktig 'Pingla' var det också....:)

Blir också ganska impad av ditt intresse för arkitektur....Fick ju lära mej ett o annat!

Ha en bra måndag!

Wille sa...

Ja jisses med ett sån't fint besök, vad säger man, jo lyllos dig Rudi. Inte kommer det direkt någon hit sådär bara. Det är ju lite svårt. Det är lite annorlunda ute på landet än i stan. I stan måste ju alla hundar ha koppel och alltid vara instängda på ngt sätt. På landte är dte liksom lite friare med den saken. Min kompis på landet, Meya, hon gör sådana där "blixtvisiter" ibland hos killar hon gillar.

Edith sa...

Vilket trevligt besök du fick. Kul med överraskningar. Colliekramar

Lyckopiller sa...

haha, förstår att hon for hos just dig. Det skulle nog Ella också ha gjort om det inte hade varit så långt. Shit vilken rolig överraskning du fick där!!!

Becca & Olga sa...

Hade pinglan verkligen inte bett om lov! Hihi, nästan lite som förbjuden kärlek så man smyger ut för att träffa varandra.

Tuna sa...

Hmm, där fick man något att tänka på... Man kanske ska rymma?

Jag har bara rymt en gång för flera år sedan och det var till närmaste grannen som är en tjusig goldenhane. Just då var jag väldigt intresserad av andra hanar och for som ett skott hem till honom.

När matte kom för att hämta mig skämdes jag en del och fick väldigt bråttom hem igen så jag hoppade över ett högt staket till henne. Då blev det häpna miner. Ingen hade en aning om att jag hade såna höjdhoppstalanger. Staket var ungefär 140 cm högt.

Numera håller jag mig hemma trots att vårt eget staket bara är hälften så högt.

Vad kul ni hade förresten, under bordet och ute på gräset!

Kasper sa...

Typistk alltså, här kom en handlingskraftig och initiativrik jättetjusig tjej - och så kommer nån och hämtar hem henne!

Nåja - en del kul hann ni ju med i alla fall, och rätt som det är så kommer hon kanske igen? Eller Rudi, pst, DU kanske också skulle kunna... du fattar va...

Ludde sa...

Hade egentligen inte tänkt skriva något om Pinglebesöket, för jag blev så rackarns avundsjuk för sånt lär nog aldrig hända mig. Kul för dig i alla fall...

Katarina sa...

En sån pingla! Hon visste vad hon ville!

Lena Deimo sa...

Pinglan verkar vara en riktig pangbrud! Vad synd att matte la sig i. Mattar har en tendens att göra det...