onsdag 30 juni 2010

KM-trea.

Ni får ursäkta men jag är lite trött, matte och jag var i Arboga och tävlade i klubbmästerskapet i lydnad ikväll. Jag var så attans bra och matten hängde med i svängarna så vi kom på tredjeplats. Vi jobbade ihop 176 poäng, och det blev rekord för oss. Ettan fick 179 p och tvåan 176,5, så det var trångt i toppen så att säga. Nu har matte och jag firat med en skön, sval långpromenad i nästan mörker och jag orkar bara inte hålla ögonen öppna längre.......

18 kommentarer:

Stella o Doris sa...

Grattis, vad duktiga ni är!!! Vi hade nog inte fått många poäng....

Förstår om ni är trötta nu, sov så gott!

Kasper sa...

Jättetrångt där uppe, tycker att ni var ettor alla tre! Liksom.
Duktiga ni är!
Sov gott!!!!

Torsten sa...

GRATTIS!!! Du är ju sååå duktig!! Hoppas att du har fått sova gott och känner dej utvilad o klar för en ny dag o nya äventyr :)
Kram på dej!

Katarina sa...

GRATTIS båda två! Bra jobbat!

Unknown sa...

Jättegrattis!

Freja sa...

Grattis, suveränt jobbat. Vila nu.

Wille sa...

Men vad duktig du var och att sedan hålla reda på en matte också, det var ju urbra ju ! Själv har jag väl lite svårt med det. Visst kan jag och visst vill jag när matte har köttbullar med sig, men annars är det väldigt lätt för mig att bli distraherad av andra saker som hundar, katter, dofter och annat spännande. Ska jag då hålla reda på matte också, ja då blir det lite svårt ibland.
Efter en sådan prsteation som du gjorde igår kväll, då förstår jag att du är trött. Hoppas du sovit gott i natt nu. Ha en skön torsdag nu.

Edith sa...

Grattis Rudi! Du är superduktig i lydnad och allt annat också för den delen. 3 poängs skillnad till första platsen. Det är absolut ingenting. Du är bäst och snyggast! Colliekramar

Sigge sa...

GRATTIS bra jobbat!!!!!!
Men jag tycker att du kan räkna dej som förstapristagare eftersom det var så trångt i toppen.
Lika för alla.

ej hundägare sa...

Grattis!!!

Eva sa...

Superjätteduper GRATTIS!!
Vi håller med ovanstående:att hålla rea på MATTE också! Fast vi är ganska bra hålla reda på hennes godisficka i alla fal...
Jesper och Assar
(Nu fick vi "BUSAR" som kollord nedan, passar toppen säger matte...)

Ludde sa...

Vilken pli du har på matten! Om du övar henne lite till så kommer niatt pricka in en 180-poängare nästa gång! Kramis!crean

Daniel sa...

Härligt!
Grattar till rekordet!!

Malte och Snoken sa...

hura hurra!!1 jättegrattis!! va duktiga ni är!! tycker ni ska vara väldans stolta!!

Tessan sa...

MEN SÅ KUL!! att få träffa er. jag ska ju vra lite medhjälpare på den...Primo ska visa lite sök!! Hmmm får väl träna på då:)JÖSSES SÅÅÅ KUL!

Ludde sa...

Husse har lite svårt att hålla isär alla Stockholms förorter. Bagarmossen var det - inte Gubbängen. Jag har rättat i bloggen nu.

Jenny o Elba sa...

Haha! Vi var inne på er blogg tidigare idag, när jag precis hade hittat till Zeldas blogg :)

Du verkar sannerligen ha fått tag på en springer med motor. Eller så vet du hur man motiverar en springer till att nöta moment - vilket inte jag har gjort! Har du några bra tips?

Kul att det går bra för er! Heja på framöver!!!

Lena Deimo sa...

Men grattis, grattis Rudi till dig och din matte! Vad månde bliva? Värt något extra gott i matskålen, va?