tisdag 1 juni 2010

Första juni.

Sådana här kvällar är det svårt att övertala matte att gå inomhus för att blogga åt mig. Vi är ute tills det börjar mörkna och sen störtar vi i säng. Själv är jag ute och skrotar omkring från bittida till sent varje dag. Men matte som är instängd på tråkjobbet på dagtid njuter så av de ljusa, ljumma kvällarna så hon blir alldeles kollrig och beter sig inte som man är van!

11 kommentarer:

Becca & Olga sa...

Hihi fast det är väl bra att matte inte vill vara inne och blogga åt dg:D

Olga ska ju inte bara gå på BARF utan äta en liten bit gott en gång om dagen, sedan får hon ju sitt torrfoder också.
Vågar inte riktigt gå hela vägen men vill endå ha lite mer kontroll över vad hon äter. Sen kanske man tillagar lite av det som kycklinghjärtan tex, får se , beror på humör och på hur magen reagerar :D

Stella o Doris sa...

Ja nu är det härligt, får hoppas att sommaren är här för att stanna ett bra tag, mattarna blir så mycket gladare då!

Ludde sa...

Den skogsstigen ser skön ut. Förstår att matten vill vara ute när vädret tillåter. Kramis!

Torsten sa...

Håller med faktiskt....tycker man ska njuta av denna härliga ljusa tid....Då får det bli lite magert med bloggandet ibland :)

Edith sa...

Matte säger att det är härligt med dom svenska sommarkvällarna. Här nere i Frankrike blir det lite mörkare på kvällen. Matte hälsar att elstängslet bara kommer att vara på nattetid när jag ligger inne och sover, så du kan vara helt lugn. Nospussar

Malte och Snoken sa...

Å det låter härligt matten!! Vi hopas oxå på sådana kvällar nu för idag verkar det bli lite sol, inte varmt än men det kanske blir!
slafspussar från taxarna

Sigge sa...

Ha, ha, ha Rudi jag har minsann träffat din matte idag!
Svor inte åt henne var bara trevlig och visade en snygg pinne utanför hennes tråkjobb!
Morr på dej!!!!!!

Wille sa...

Javisst är det skönt ute på kvällarna. Matte är också gärna ute länge sådana här fina kvällar som det är efter en solig dag. En härlig stig finns här också, ja nästan lika vacker som din i alla fall. Det doftar barrskog utmed den.

Kasper sa...

Min matte börjar slå omkring sig så fasligt på kvällarna - MYGG! Massor av mygg! Så vi sitter innanför glasdörrarna och bara TITTAR ut! Jag gillar inte heller dom där flygfäna, vad har dom hos oss att göra...

Katarina sa...

En sån vacker skogsväg du går på, Rudi! -Lyckliga du som får vara ute så mycket!
Kram från Nanna

Lyckopiller sa...

Härliga promenader i härligt väder är helt klart det bästa som finns. Här förstår vi att matte vill vara ute så mycket det bara går. Det är vi också, inne hinner man vara på vintern.