tisdag 22 juni 2010

Rapport från en fulltecknad dag.

Lill-Matte och jag var ensamma hemma på förmiddagen. Hon tog med mig på en jätterolig promenad, vi träffade Nisse och han och jag gyttjebadade tillsammans och busade massor. Sen blev jag slangtvättad och sen hade Lill-Matte och jag kram-kalas i gräset.
Jag lyckades få en snabb glimt av läskiga gästkatten idag. När jag ville kolla närmare gick hon till anfall så det var ingen bra idé. Varje gång jag går på promenad går gästkatten fritt omkring i mitt hus, det känns allt på lukten, men så fort jag kommer hem är hon bakom stängd dörr igen. Frustrerande!
När matten och hussen kom hem fick alla presenter för nu har matten semester i sex veckor och det skulle firas. Jag fick en älskansvärd pip-pingvin och de andra fick pizzor. Min present räcker längst, så den är bäst.

9 kommentarer:

Ludde sa...

Gyttjebad låter som en vettig sysselsättning. Slangtvätt kan ju vara skönt när det är riktigt varmt, och pingviner måste vara ännu bättre i värmen... Kramis!

Stella o Doris sa...

Vilken underbar dag, gyttjebad,semester och presenter, kan knappast bli bättre!!

Här har vi 1 1/2 dag kvar till semester, efterlängtat!!

Kram på dig!!

Tessan sa...

hahaha nu kom jag av mig...skrattar åt dig och hinken på skallen...JÖSSES vad var det i den? Har ju inte kollat in hos dig på ett tag...din matte skulle ju fixa med fotböcker och allt det nu va! 6 veckor semester? jösses så mycket skoj ni ska hinna med!
Natti natt!

Kasper sa...

Låter som en jättebra dag, men synd att katten ska vara så vrång! Eller också är denn bara rädd för att den tycker att du ser så stor och rentav lite farlig ut! Du inger respekt, Rudi, det är förstås så det är!

Lyckopiller sa...

En sån där pingvin vore inte helt fel. men pipleksaker håller högst en dag hemma hos oss. Jag vet inte hur Ella gör, men de slutar alltid pipa efter att hon haft dom.=)

Torsten sa...

Vilken tur du hade...som fick en pingvin istället för pizza...bara en massa onödiga (goda) kalorier!!!
Vad skönt för din matte att ha 6 veckors semester....hälsa att vi är inte alls avundsjuka...!

Freja sa...

Vad härligt du har det med lillmatte. De är allt bra de där lillmattarna.
Kan du inte låtsas gå in och gömma dig någonstans. Sedan när katten kommer fram så flyger du fram!hehhe
Glad midsommar, nu ska jag och matter åka till hundbadet och apportera lite.

Tessan sa...

Rudi sötnos det är en dvägpudel och Lagotto som bor vägg i vägg med oss! Lille Svennis är söt som socker och han inger respekt i alla hundar,tom Kickis Schäferhane backade för honom:)
Puss på din nos!

Malte och Snoken sa...

å vilken fin bild på dig o lillmatten! vilket gos-par!!