onsdag 21 november 2012

Vidgade vyer.

Idag vill jag gå någonstans jag aldrig varit i hela mitt liv, krävde jag när extramatten och matten och jag började spatsera iväg.
Så då gjorde vi det. Det blev tretton kilometer i rena rama vårvädret. Sol och varmt. Jag blev svettig flera gånger. Och mattarna också. Efter någon timme hamnade vi i värsta skrotupplaget!
 Kolla!
 Kolla igen!
 Och mera!
Aldrig har vi sett på maken till skrot i skogen! Sen kom vi till en gård där en schäfer kom och skällde på mig. Då gick matten fram med sin vänsterhand och tog tag i den och ledde hem den. Då viftade den på svansen. Sicken vakthund va? Den hade ingen snopp, så det var en tjej, så vi kunde väl ha fått träffas lite, tycker jag. Men matten var tvärsäker på att det var en arg kille först. Suck!
Sen tog skrotet slut och i stället hittade vi vildsvinens favoritbadplats. Där fick jag badförbud. Men när jag kom hem blev min nederdel shamponerad ändå.
Jo, just det ... jag tävlar om en snygg julslips här hos Lova och Lystra http://goldendays.nu/blogg.html?ibe=47936#commentsSå om jag vinner blir jag snyggaste grabben i Julita i jul!

PS I morgon händer något revolutionerande!

13 kommentarer:

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Såna skrotupplag blir man inte glad av att se i skogen. Men ni hade en skön promenad i alla fall och visst är det väl roligt att matten orkar mer och mer nu t.o.m. att försvara dig mot arga shäfertjejer.

Grabbarna boys sa...

Hur kunde du få badförbud i vildsvinens favoritbadplats...det förstår vi inte alls.
Dessutom om det var vår uppe hos er idag!!
Vi hade nog trotsat badförbudet och provat att ta oss ett dopp!!
Vilket skrotupplag ni hittade då.....tänk att det ser ut som det gör på soptippen här i Mörrum, för dit har vi fått följa med ett antal gånger....så därför vet vi!!
Ha det så bra och hoppas nu du får ta dig ett dopp i vildsvinsbadet nästa gång.....(du behöver ju inte vara så lydig alltid.....ett litet tips bara!)
Vov från grabbarna boys!

Christina Klosterberg sa...

Vilket äventyr som hade kunnat få sluta med ett härligt gyttejebad. Vilken sträng matte du har, har säkert aldrig varit på SPA!

mollesnutten sa...

Men allt det där skrotet ska väl inte ligga i skogen!Man kan ju skada sig.

Storolillnosarna sa...

Skrotupplag mitt i skogen? Märkligt.
Tur att schäfervakten var snäll.

Och vilken cliffhanger... :)

Hanna aka Lilla My sa...

Hade det varit JAG, då hade jag allt badat ändå :)

Nospussar från Tila

Eva sa...

Men så förskräckligt HEMSKT det såg ut där!!!
Vakthunden... Hon var visst inte förskräckligt hemsk alls hon :)
Du kunde gott ha badat! Något ska ju matte ägna sig åt även om hon är "ledig", så bad av dig kunde väl gå an.
Vi håller tummar och tassar för en slips till dig!

Emma o Malte sa...

Vilket skrot du hittade! Undra om det var skrot-nisse som bodde där?
Märkligt i alla fall att samla på såna grejer sådär.

Lyckopiller sa...

Usch för skrot i skogen, men hoppas du vinner slipsen. Ser med spänning fram emot vad som ska ske!

desperat hemmafru sa...

Och jag som "skröt" i en annan bloggkommentar idag om att vi brukar gå 6-8 km om dagen och inte per promenad... Där ligger vi i lä måste jag säga. Nog för att vi hade kunnat gå mycket länge om vi hade lite sällskap, det är jag ganska säker på. Men i alla fall! Det händer ju att det blir mycket längre promenader både i tid och sträcka, men det händer kanske bara någon gång i veckan. På helgerna åker vi iväg och går på någon annan plats som omväxling. Men 13 km i vårväder kan väl knappas slås. :-)

Yvonne L sa...

Men hur kan man bara lämna en massa skräp sådär mitt i skogen?! Först trodde jag det bara var någon övergiven sak, men det var ju mängder... Konstigt folk det finns.

Anonym sa...

Oj så mycket plåt och skrot på ett och samma ställe. Tänk att du inte fick kurtisera schäferflickan... Fast om det hade varit en arg pojk kanske det itne hade varit så bra trots allt! Ni tycks ha haft en alldeles hunderbar promenad iallafall :)

/Jenny o Brio

Felix sa...

Det var som sjutton va skrotigt det var mot den gården, fast de kanske väntade på skotnisse, hihi.

Snygg slips, du kommer att bli värsta don juan med den, hihi.

Russelpussar.