lördag 17 november 2012

Fredag, lördag.

Alltså nu vill jag träna rally, krävde jag igår kväll! Det är tamejtusan fyra veckor sen sist!
 Så då skjutsade hussen mig och den enarmade till hallen i Kungsör!
Där var det rallyträning med hundratusen koner. Så superroligt var det så jag skuttade mig igenom första varvet, sen skärpte jag mig lite och gick som en rallystjärna de andra gångerna. Och fick ostbågar och kycklinghjärta för det!
Det är visst lag på att man inte får åka från Kungsör utan att köpa med sig pizzor hem. Så då gjorde vi det.
Idag tog vi med extramatten på lite motion i skogen. Kolla, kolla så fult vi hittade där! Sopor i massor och någon hade försökt tända en brasa med batterier och ölburkar som bränsle! Hur korkad får man bli? Vi blev ju upprörda.
Mycket längre bort hittade vi jordens fulaste bildäck. Då blev vi ännu mer sura. Fast resten av promenaden var vi nöjda och mattarna pladdrade högljutt alla femton kilometrarna för det var jägare var vi än gick hela tiden. Och vi ville inte bli beskjutna. Så då ska man tjattra, och det är mina mattar experter på.

13 kommentarer:

Ulf sa...

Det är inte däck. Det är gummikulor. Nej, nu tramsar jag igen.
Verkar att ha varit kul att köra rally inomhus. Bra gjort dessutom att gå nästan tio engelska mil med bara en arm.
Nelson

Higgins (Som lånar sin mattes bloggadress) sa...

Förstår att din matte och extramatte och du blev sura över skräpet i skogen! Det brukar min matte och den där hussen bli också. Idag träffade jag en läskig typ på ett ställe vi var, får se om matte orkar få upp någon bild på det idag, eller kanske imorgon...
Hälsa din enarmade matte från min tvåarmade!

Vi i Kasperian sa...

Massa fult i skogen, en del tvåbenta är verkligen mer än lovligt idiotiska och dumma i huvet!!
Men i övrigt tror jag att ni hade en fin tur i skogen, både två och fyrbenta och en- och tvåarmade!
Skoj också med rallyhallen. :)

Ludde sa...

Det betyder förhoppningsvis att matten inte har lika ont längre och kan sova på nätterna. Skönt att ni tar med extramatten på skogspromenaden så hon slipper gå omkring och bli skjuten också. Går man omkring i skogen och pratar för sig själv så är det väl risk att man blir inspärrad... Kramis!

Asta och Iris sa...

Nämen hur länge ska matten din vara enarmad? Tur att du har en schysst husse som kör dig till haller ialla fall. Jägare behöver man inte vara rädd för, de har koll på vad som är en människa och vad som är en älg. Reflexväst kan vara ett sätt att hjälpa dem på traven. Fast håll fast västen noga för jag har hört rykten om älgar som rånar en på reflexvästar. Med en sådan på sig slipper de bli skjutna:-))

Storolillnosarna sa...

Det är intressant det där med vissa lagar. Ni har efter Kungsör-pizza-lagen och vi har lördags-McDonaldslagen...

Kul att läsa att ni är rally-på-gång igen. Äntligen!

Melody and M.E sa...

Tänk jag gick i Sveriges sydligaste skog och där låg det också däck och ett bilbatteri! Konstigt hur saker och ting kan hamna i skogen. Det där med rally kanske
vore något för mig som far runt som ett "torrt skinn"
enligt min matte.
Ha det gott!
Puss från Melody

Christina Klosterberg sa...

Hoppas mattes arm blir bra snart så ni kan tävla som vanligt. är ändå imponerad av era prestationer! Och vilken hall att träna i när det börjar blir mörkt och kallt.

Eva sa...

Så toppentoppen att du fick träna igen! Klart att du var lite studsig första varvet - glädjen måste väl ut nå'nstans!?!
Så'nt där som du hittade i skogen... Det är tyvärr inte tryckbart vad jag tycker om det...
PUSS på dig!
(O kan du tänka, Hannes matte skrev på FB om att han hittat godis hon tappat under soffan TROTS att han är gammal!!! OK 11 .5 men han ÄR ju springer! Mysko matte. Petrus mår helt ok igen förresten. Tog ett drygt dygn, se'n åt han. Vatten fick han i sig hela tiden. SKÖNT tycker vi alla.)

Felix sa...

Usch, hur det ser ut i skogen som den värsta soptipp, vicka galningar som kastar skräpet i skogen, är de helt snurriga. Däck ska lämnas till däckgubben det har matten kollat, de ska inte dumpas i skogen, fy skäms på sig den som gjort det.

Du har det bra som har två mattar, för är den ena sjuker, då kan den andra fixa promenixerna, hihi.

Russelpussar.

Lyckopiller sa...

men hur det ser ut i skogen?....
Förstår ni blev riktigt sura.

Zandra, Lova o Lystra sa...

Kul att ni kom och tränade i fredags, och det gick hur bra somhelst! :)

Dock så ser jag att matte handlar på fel pizzeria i Kungsör. Måste man köpa pizza i Kungsör så måste man ju handla hos Adriano - finns ingen pizza som är som de pizzorna ;)

Roligt att ni är med och tävlar om nytt halsband. dock så ser jag att ni missat att dela bilden, som man ju måste för att vara fullt ut med i tävligen. Lycka till! :)

Anonym sa...

Det är bra med jägaravvärjartjattrande mattar. Här fungerar samma metod mot björnen :)

/Jenny o Brio