söndag 14 oktober 2012

Trevlig hund med glad svans värd 96 poäng.

Idag skulle vi tävla i Finspång, men det var en attans tur att vi inte åkte dit för tävlingen var i Norrköping! Livligaste tävlingsplatsen i mitt liv! Trafik och shoppingcenter och Dire Straits i bautahögtalare och ett jumbojet som nästan touchade äppelträdstoppparna! Inte en lugn stund.
Jag tog med tältet fast dom sa att det skulle regna galet mycket i Norrköping idag. Inte en droppe kom det fast matten sjavade kring i regnställ hela dan. Först kom den här snygga tjejen och beundrade mitt tält och mig...
... sen kom en till. Fanny och Lisa hette dom och dom körde med lätt packning jämfört med mig.
Fast sen kom jag på att det var bättre att campa i skydd av det stora tältet med hundmat och godis och leksaker. Så då bröt jag upp och flyttade bort från tjejerna.
Jag skulle starta som nummer 23 av 26 så jag väntade och väntade i evigheter. Det blev värsta lerstigarna på banan, så man kunde inte gå vilse bland skyltarna. Det ser ut som om vi är på mysiga landet men bakom äppelträden ligger största affärssamlingen.
Banan var ganska lätt idag och vi hade ingen åttans frestelse att frestas av. Jag gjorde mitt bästa för jag hade blivit lovad lammburgarna som jag fick av Zelda och Nemi vid målgången!
Så då fick jag 96 poäng av 100 och så skrev domaren att jag var en trevlig hund med glad svans! Det blev en fjärdeplats av alla och jag fick ett nytt tjänstetecken till bruksträningen i pris. Ett orange. Nu har jag tre godkända tävlingar i rallyns fortsättningklass först en på 98 p och så en på 99 p och så en på 96 p, så det blev ju ganska bra.
Nu ska jag lära mig miljoner nya, svåra saker för jag ska tävla i avancerad klass i vår! Och då ska jag också vara rackarns bra. Då ska man kunna alla gamla moment plus en hel del nya i alla tre gångarterna och både på vänster och höger sida av matten, och så sitta still i honnören också. Kul ska det bli!
P.S. Just det ja, så fick jag ju en ny titel idag också så nu heter jag LP1 LP2 RLD N RLD F Ludde!

17 kommentarer:

Siriosmilla sa...

Grattis!!! Tur att du slapp frestelsen! Var inte tävlingen vid Himmelstalundsskolan? Vi brukar träna på Himmelstalundsfältet på andra sidan Mässhallen!

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Grattis! Vilken tur att ni inte gav upp tidigare. Nu är ni ju verkligen mästare båda två. Vi är djupt imponerade.

Eva sa...

JÄTTEGRATTIS!!!
Men att du är en trevlig typ hade inte domaren behövt tala om, det har jag redan listat ut:)
Den där stora stenen ser väldans bekväm ut! Ser ut som om man skulle kunna ha picnic, ganska många, där.
Ditt namn börjar bli lika långt som tollartjejen Ps! (Hon ska få en ny ch rosett av mig förresten - Tig.ch! För hon är ofta bra godissugen:D)

Emma o Malte sa...

Jätte stort grattis till dina fina poäng!! Vilket långt namn du har nu! Tur att matten din inte måste ropa ut alla de där bokstäverna när hon ska ropa på dej =)

[Anna] sa...

Grattis igen! :) (Matten grattade även på facebook)

Ludde sa...

Grattis! Häftigt namn du fått, men visst räcker det om man kallar dig Ludde? Ibland i alla fall? Förstår inte att min husse inte kan hitta så där mjuka poseringsstenar, men dom kanske bara finns i Julita? Kramis!

Storolillnosarna sa...

Nittioåtta stycken stora GRATTIS till en trevlig hund med glad svans! :)

Älsa o BollnäsTrollet sa...

STORT GRATTIS igen...ni är suveräna du o din matte Rudi :)

Hanna aka Lilla My sa...

STORT grattis till de nya bokstäverna!

Nospussar från Tila

Asta och Iris sa...

Stort grattis från oss. Helt otroligt att vi får ha turen att läsa en sådan duktig hunds blogg:-)

Unknown sa...

STORT grattis, verkar som om störningsträningen i parken gav utdelning. Vilken svår miljö på tävlingen - flygplan, som dessutom flyger lågt... Du verkar ha haft nerver av stål... Ska bli så spännande att se fortsättningen!

Edith sa...

Grattis Rudi! Vad duktig du är! Och vilka fina titlar du har. Själv har jag ingen alls. Colliekramar

Vi i Kasperian sa...

Jag tragglar och tragglar - har gett mig den på att jag SKA klara av hela ditt nya namn, tänkte skryta inför Grynet med att jag har dej som bloggkompis. :)
(Och att du lite informellt så där nöjer dig med att heta Rudi - det tyder på ett anspråkslöst sinnelag, hehehe...)

Totti & Lydia sa...

Stort grattis! Vi är väldigt stolta över att vara bloggvänner med dig, som är en hejare på rallylydnad. Och så bra att du förklarade vad honnören är för något, det har vi undrat över.

Ulf sa...

Oj så många bokstäver du heter nu.Tycker du är häftig när du sitter i ditt tält. Det är stil liksom.

Jenny o Brio sa...

Härligt och bra jobbat! Snart räcker inte ett helt A4 till för ditt namn! Heja på!

Felix sa...

Jädrans vicket långt namn, det kommer jag aldrig att lära mig, så det får duga med Rudi LP allt möjligt, hihi.

Russelpussar.