lördag 6 oktober 2012

99 av 100!!

Här ligger jag inburad i Kumla! 
Vi åkte dit idag, matten och jag för vi var så rallytävlingssugna i det vackra vädret. Jag låg långa stunder i tältet...
 ...och jag fick låna mobilen för att fota utsikten. Så här såg den ut: mattar som virrade omkring på banan kors och tvärs utan hundar. Det var som alltid underhållande att se.
 Så här hade man bestämt att vi skulle virra omkring, så då gjorde vi det. Och det gick ju bra.
Så bra så att vi slog alla andra 26 hundarna och vann med 99 poäng av 100. Så det kan man ju inte klaga på. Ett poängs avdrag för att jag råkade nosa lite en gång och det var ju lite onödigt förstås.
Vid prisutdelningen överraskade dom med att börja framifrån, så det första dom sa var att: Vann gjorde Rudi med 99 poäng, då höll matten på att få dåndimpen. Det var attans kul. Som pris valde jag tandborstpinnar, för det är så gott.
När man åker hem från Kumla åker man precis förbi Tigers strand, så då ville jag ta ett dopp. Så klart, sa matten och bromsade in. Fast det var kallare än jag trodde i Hjälmaren, så jag simmade inte så mycket...
...utan tog min fender och åkte hem och firade med mat och en lång tupplur och några tuggisar! Nu har jag en 98-poängare och en 99-poängare i fortsättningsklassen, så det är ju en bra början på dom tre som behövs för att få börja i nästa klass.

24 kommentarer:

Emma o Malte sa...

GRATTIS!! Vilket toppenresultat! Och det passar ju dig utmärkt, för du är ju toppen!

Eva sa...

Du är ju helt fantastisk killen!!! Och din matte också!
JÄTTEGRATTIS!!!

desperat hemmafru sa...

Wow! Man kan ju inte låta bli att imponeras alltså! Fast vi har haft det på känn, att du är en riktig hejare på det där med tävlingar. Grattis!

Ulf sa...

Grattis. Du är ju suverän!! Sen måste jag som självutnämnd ordförande i hundfacket slåss för att ni ska få bättre priser. 99 av 100 poäng och så vinner du tandpetare. En skandal, anser jag.
Nelson

Vi i Kasperian sa...

OJ!!! Nu är vi JÄTTEIMPADE, men självklart inte förvånade! För när du bara vill så kan du ju vad som helst! Din matte klarade sig också bra, utan att klanta sig, hehehe...
Dessutom är du så himla vacker, säger matte. Okej då, lite stilig är du ju, det kan faktiskt inte förnekas. :D
Jätegrattis!!

Totti & Lydia sa...

Är vi ett dugg förvånade? Inte. Vi vet ju att du måste göra din matte glad emellanåt, så att hon inte slutar servera dig en massa smaskigt träningsgodis. Lite lagom blandning mellan framgång och fiasko behövs för att hålla de tvåbenta igång! Grattis!

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Roligt, men inte oväntat, så bra som du varit på träningarna. Vilken rallylarriär du gör. Grattis från Aya i din fan club.

molle sa...

Grattis vad duktig du är

Hanna aka Lilla My sa...

Grattis!!! Fasen vad duktig du är Rudi. Hoppas jag kan vara lika duktig på våran tävling idag.

Nospussar från Tila

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

Heja Rudi och matte! Det låter ju hur kul som helst. 99/100 låter nästa övermänskligt/överhundligt, ni är nog redo för nästa klass... (Vad heter den? Vad finns det för jättesvåra moment i den?)

Sandra sa...

Amen skoja i min doja!!!! SUPERGRATTIS!!!!!!!

Laika sa...

Wow, vilka talanger du besitter. Grattis till dom fina poängen. Mycket bra jobbat.
Men visst ser det skönt ut i vattnet, kruxet är ju att det inte längre är så skönt att bada, man blir bara kall. Jag tror jag får ha ett uppehåll nu fram till våren.

Yvonne L sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Higgins (Som lånar sin mattes bloggadress) sa...

Grattis till vinsten!! Himla bra pris du fick också! Tandborstpinnar är gott, jag vill helst bara äta såna och kex förstås, så senaste veckorna har jag inte ätit så mycket mat. Tyvärr får jag inte fler såna goda pinnar för det, matte har genomskådat mig..:(
Min matte säger förresten att jag är en hundrapoängare...på att vara ivägen. Går fortfarande och väntar på priset för den bedriften...

Ann-Margret, Vinja o Bozza sa...

Nej det är inte kul med älgjakt om man vill ut och spåra.
Vet inte om dom får skjuta nått där det går motions spår i skogen och sen ligger ju vägen rätt nära. Du får komma till Kjula Rudi om du och matten vill spåra :)

Kram

Ludde sa...

Du ser jättefin ut med rosetten och tandstickorna! En värdig vinnare! Jätteduktigt att du fick med matten hela vägen runt utan avdrag. Nosa lite tycker jag att man måste få göra, men Du får allt be om en egen kamera. Du tar ju lika bra bilder som matten... Kramis!

Eva sa...

SV Jag har också katter i bian ibland... Känns klart onödigt!
Assar

Älsa o BollnäsTrollet sa...

Men ni är ju suveränt bäst du och din matte!!!! Stort GRATTIS:)

Grabbarna boys sa...

SUPERDUPERMEGASTORT GRATTIS till dig Rudi!!
Nästa gång blir det 100 av 100.....(om det inte finns en löptik i närheten förstås)
Vov från grababrna boys!

Christina Klosterberg sa...

Men oj så kul. Riktigt stort grattis!

cockettsriccardo sa...

Grattis Grattis super duktiga Rudi.
Du e ju så duktig inte illa med en liten vinst med.
Tycker bilden som är på headern är så fin när du sitter bland Äpplena.

Kram kram
Towe, Ricco, Alfons & Gossip.

Vi har flyttat till
http://riccoalfonsgossip.blogspot.com

Jenny o Brio sa...

WOW!!! GRATTIS till en mycket väl genomförd tävling :)

Stororlillnosarna sa...

Och vi säger GRATTIS åter igen till dig, bästa Rudi med matte! Snygga poäng det där, både 99:an o 98:an. En liten tävling till då, sen är det avancerad klass som hägrar. Spännande! :)