lördag 28 januari 2012

Längsta bästa lördagen!

Oj, ni må tro att i morse pallrade vi oss upp tidigt! När vi kom fram till Kungsörshallen var jag värsta gäspig fortfarande.

Hela dagen till sent på eftermiddagen var vi kvar där och tränade rally! Så rackarns kul, men tröttande för knoppen.

Sånt här skyltgående höll vi på med hela dan!

Jag slog upp tältet och fixade till Camp Rudi så det blev mysigt med vattenskål och sånt.

På lunchrasten gick matten och jag en kort promenad och kollade på Kungsör. Där finns en fyrvägskorsning. Sån har vi inte hemma.


Och så finns det ett ställe man kan jobba på som heter Gnutti, det fnittrade matten och jag mycket åt. Jag menar....Gnutti...hehehehe!

Bredvid Gnuttihuset kunde man snörulla bekvämt. Så det var en bra sak i Kungsör.

Vid Camp Rudi serverades mat ibland. Men jag hade ingen aptit på sånt. Jag käkade hellre korv, blodpudding och makaroner och ost som fanns i mattens fickor...

...där ja...just i DEN fickan låg det! En hel påse full!

När jag inte gick rallybanor eller var ute och pinkade så var jag i tältet och myste. Jag är jordens förälskad i mitt tält nuförtiden.

Nästa pinkrast så kollade vi lite på järnvägsspåret. Sånt har vi inte heller hemma.

Skyltar och skyltar och ännu fler skyltar och koner och sånt. Det är det som är rallylydnad! Superroligt! Innan vi fick åka hem skulle vi ha avslutningstävling. Vi var tretton hundar som kämpade på fast både vi hundar och mattarna var tröttast i världen då.

Och så kom jag och matten på delad andraplats! Då vann jag ett tuggben och en vattenflaska! Så då fick vi applåder!

När vi fått prisen, så packade vi ihop Camp Rudi och åkte hem, supernöjda med dagen! Fast nu ska vi sova till i morgon bitti känns det som...

20 kommentarer:

smulan sa...

Vilken rolig dag du haft och så duktigt att ta en andra placering:)
Grattis på er!
Det ser inte lätt ut det där?

Vov från smulan!

Ludde sa...

Hm? Fyrvägskorsning? Det är ju JAG det! Vilken härlig dag du fick då! Andraplats bland så många, det var riktigt bra det. Tur att du tränat matten så mycket! GRATTIS!

Heléne sa...

Vilken härlig med jobbig dag du haft i Kungsör (som ligger var?). Dessutom måste du vara proppmätt efter alla godsaker matten "lockat" dig med - inte undra på att du inte ville äta medhavd mat:-))
Vila nu och slappna av, för det är både du och matten värda.
Fortsatt trevlig helg!!

Sigge sa...

GRATTIS till andra platsen!
Det verkar som du börjar få bra ordning på din matte nu. Nästa gång vinner ni säkert!
Finns inga fyrvägskorsningar i Malmköping heller, ingen järnväg fast vi har ju i alla fall spårväg.

Christina Klosterberg sa...

Stort grattis - vilken dag ni har haft!

Eva sa...

Toppendag avslutad med att du fick matten lydig fram till andraplats! GRATTIS!!!
("Mina" tollar-tjejer var på uställning där förra helgen. "Fin hall!" sa' matten deras men alldeles för trångt för alla retrieverraser på en gång. Men de sysslar ju med lydnad och tyckte den måste vara perfekt för så'nt!)
PUSS!

Anonym sa...

Grattis Gnutti, hehe. Hörru kan vi få tillbaka förra headerbilden på din snygga rumpa, tack! Fast Asta vill ha Alf headern:-)

Unknown sa...

Grattis, vi är inte ett dugg överraskade! Kanske ska vi också skaffa en bur av tälttyp att ha inne, verkar skönt att kunna dra sig undan i den.

Emma o Malte sa...

Gud så roligt ni måste ha haft det!! Att träna sådär inne måste ju vara helt toppen, slippa vinterkylan en stund iaf :-)
Och grattis till andra platsen!!!!

Vi i Kasperian sa...

Andra plats, inte dåligt minsann! Hon tar sig, hon matten. :)
Ser ju faktiskt rätt mysigt ut med Camp Rudi. Välordnat och så där. Och snyggaste tältet, absolut!
Och du - det där benet alltså, hoppas det var ett sånt där smarrigt ett!! Det var det visst, tycker jag ser det på din min. ;)

Team Nelson / Ordringen. sa...

Undrar om din matte började med två tomma fickor som hundägare? Nu har hon byggt upp en verksamhet där hon har en hel delikatessdisk i sina fickor. Det är bra gjort. Då är det bara att gotta sig för dig Rudi. Du har ju gjort dig förtjänt av det också med en finfin andraplats. Grattis.

Ann-Margret o Vinja sa...

Full rulle hela dagen har ni haft ser jag. Vad kul att få vara på rally lydnadskurs hela dagen :)

Här har tyvärr inte hänt nå kul alls, har nämligen lyckats vara på jobbet 2*8 timmar idag. Jobbade först natt och slutade kl 6,00 i morse, åkte sen tillbaka kl 14,00 och var där tills kl 22,00. Så nu är jag attans trött.
Känner mig lika trött som Rudi ser ut på den näst sista bilden.

Kram

Grabbarna boys sa...

GRATTIS till 2:a placeringen!!
Och vilken dag med järnvägar och fyrvägskorsningar....förstår att du är trött.
SOV GOTT!!
Vov från grabbarna boys!

Totti sa...

Vilken härlig heldag du verkar ha haft, med korv och köttbullar och grejer. Matte undrar om ni inte fick munkar? En gång i tiden jobbade hon nämligen i Kungsör och då köpte de munkar på ett kondis mitt i stan var och varannan dag, med vanilj- eller äppelfyllning.
Det verkar rackarns kul i den där hallen, kanske har de någon skojig heldagskurs som jag kan skicka Lydia på, så man blir av med henne ett tag?

Märta o Bollnäsa sa...

Super Grattis ni är himlans bästa duktiga på Rally ni=)
Och Gnutti lät skojigt=))

Katarina Uggla sa...

Snyggaste Rudi!! Min matte har nu fått storfnatt av att läsa din blogg och planerar att gå kurs med mig. Hon har fortfarande inte fattat att whippets sover hela vintern. Bara korta vakenpauser för att äta och gå en mycket kort promenad. Kan du skriva i bloggen att inga whippar ska gå kurser mitt i mittaste vintern...?? Hon verkar ju ta intryck av vad som skrivs här...
Ytterst eftertänksamma hälsningar från Scilla Räserråtta

Jenny o Brio sa...

Wow! Vilken kalaslördag!
Såklart att du ska ha applåder!

Du är alldeles väldans välkommen att komma hit och rulla i snön! Om du hoppar ut mitt på gräsmattan kommer du inte ens behöva rulla, du kommer att bada i snö!!!

Ann-Margret o Vinja sa...

Igår gick det faktiskt mycke bättre än jag trodde att vara på jobbet så mycke. Men i morse när klockan ringde kl 8 då var jag verkligen super trött och hade gärna sovit några timmar till.

Kram

Lyckopiller sa...

Grattis bästaste Rudi. Ett sånt tält som du har skulle vi vilja ha.

Hillman sa...

Vicken dag du haft, snörullat i Kungsör, tävlat och vunnit pris. Du är ju värlsbäst och hade jag fått bestämma så hade du kommit på första plats. På sista kortet ser du ut som att nu åker vi hem matte, nu är jag trötter på det häringa racet, hihi.

Taxpussisar i mängd till världsmästaren.