tisdag 10 januari 2012

Långtur med Tiger!

Så här ser det ut hemma hos mig nu. Nöjd och mätt ligger jag där det är ledigt. Annat var det för några timmar sen!


Jo, för jag har varit på långpromenad med TIGER! Det var inte igår det...attans så överraskad jag blev när han SMS:ade mig och föreslog en långkörare idag!

Kolla, kolla vad vi hittade långt, långt in i skogen! Värsta lämningen efter en sån där nyårsflygarlykta! Otäckt, tänkte vi när vi såg ståltråden som vilda djuren kan fastna i. Så då hade mattarna kast-tävling, vem av dom som kunde kasta ringen högst, så den blev hängade stadigt och bra på en trädstam. Matten vann! Det var jordens kul tävling, för jag hämtade ringen varje gång dom missade. Det var ofta.

Sen rusade vi vidare på äventyr.

Det var så roligt att ha sällskap av Tiger igen. När vi skildes åt sa vi att det här måste vi snart göra om....på lördag eller så.
Längs vägen hem från Tiger finns ett superbra kraschardike! Sätt på ljudet och kolla!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Åh du ser ut att ha haft superkul. Har ju inte sett Tiger på din blogg på ett tag. kram

Team Nelson / Ordringen. sa...

Det måste ha sett kul ut när de kastade ringarna i trädet.Tur att du har Tiger och han dig. På fredag ska jag äntligen få leka med en annan hund på riktigt.
Nelson

Grabbarna boys sa...

Häftigt kraschardike...undra om det hade kraschat lika mycket om vi gått på det....fast det är klart hade vi gått alla 3 samtidigt så hade det nog kraschat riktigt ordentligt.
För du är väl lika stor som tre cockrar??
Kul att få se tiger, kunde inte ni filmat mattarna när de kastade de där ringarna...det hade varit hur kul som helst att få se!!
Vov från grabbarna boys!

Älsa o Ästher sa...

Nu provar vi gen..vi fnissade högt när du kraschade isen=))) du är såå rolig Rudi...och vi fnissar ändå mer när vi ser att du ligger bredvid bädden och katten ligger i din bädd=))
Och vet du...det är nog en sån där kraschad grej som ligger eller rättare sagt hänger i ett träd på våran tomt!!

Emma o Malte sa...

Vilket skojsigt dike!! Du ser ut att ha kul, för du verkar ju inte lägga märke till att din matte filmar dig ;) Sen håller vi ju med ovanstående talare, vi skrattade faktiskt lite när vi såg att du låg JÄMTE bian och en liten misse låg i den :-)

Ann-Margret o Vinja sa...

Vilken härlig promenad som du och Tiger haft :)
Vilket häftigt kraschardike du hittade då.

Kram

Ann-Margret o Vinja sa...

Ska verkligen bli spännande med ny kamera som kommer ta bra mycke bilder än den jag har, hoppas jag iaf ;) Blir kanske lite dåligt i början innan man lärt sig hur det funkar.
Så det blir väl en massa knäppande i början så man lär sig.

Tyckte du det var svårt att lära dig din kamera?

Kram

Lyckopiller sa...

Du är bäst på att krascha!
tack för din värmande kommentar på våran blogg!

desperat hemmafru sa...

Jag älskar att gå på lagom dålig is, precis så det låter sådär! Vet inte om Buzz skulle våga.

Februari blir jättebra! Du har helt rätt, jag köpte nämligen alla tidningar jag kunde hitta när jag var hemma i jul...

Vi i Kasperian sa...

Kul Tigerprommis, det ser man minsann. :) Jaså, du låter Alf sova i din bia. Du är nog som jag, vågar inte själv schasa bort honom. Jag brukar be matte om hjälp. :)

Hillman sa...

Jo, det var ett riktigt krach dike, eller kras brusch, härligt ljud och vicka spår det blev av dig. Du förstår att om det nu kommer någon efter dig så tror de säkert att det är nåt stort djur som gått där. Ja, du är stor men ja menar jättedjur, hihi.

Taxpussar.