fredag 22 januari 2010

Sportat!

Här är jag i startgroparna för en joggingtur med spikskor och bälte (och matte). Jag var verkligen laddad och ville iväg! Det blev en härlig tur, och jag kunde rejsa lös mest hela tiden för vi höll oss i skogen. Matte flåsade som en blåsbälg efter en timme, men jag tyckte det kändes som uppvärmning bara. Kul att det äntligen är dags för vårlekar!
Jo, lite vintersport har vi också hunnit med, men det där med skidor är inte lika roligt, tycker jag. Det blir ett jädrans pulsande och inget tempo att tala om.
Jag har aldrig provat det där med skridskor och hockey och sånt, fast bandy med boll verkar ju intressant. Jaga liten boll över isen...jo, det får nog bli nästa sport för mig!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Hej från Zelda som är grymt imponerad av hundar som står ut med att springa i snö längre än tio minuter, och som t.o.m. uppoffrrar sig och följer sin matte på skidtur.

Ludde sa...

Skönt att få ut och jogga med matten. Det lär nog jag aldrig få göra. Husse pratar om att damma av cykeln i vår och låta mig springa bredvid. Vi får väl se...

Bernerbloggen sa...

Värst så ni är hurtiga. Inte utan att man får dåligt samvete här i soffhörnan...

Malte och Snoken sa...

å va sportigt det där såg ut! matte funderar på skateboard eller pulka bakom oss för vi drar tydligen väldigt bra! enastående slädhundar hade vi blivit!!
slafsorama