måndag 18 januari 2010

Joggat.

Ikväll kom matte hem med ett par joggingskor med en massa spikar under och sa att nu var det banne mig dags för vår-aktiviteter! Så hon på med dubb-skorna, satte fast mig i joggingbältet, tände pannlampan och drog med mig ut i snöfallet. Och vi hade jättekul! Lekte att det var vår och barmark och sprang backe upp och backe ner tills vi blev alldeles andfådda! Vi kommer att sova ovaggade i natt (och matte kommer antagligen att röra sig som en gammal gumma i morgon, hihi)!

5 kommentarer:

Ludde sa...

Det lät kul det där. Min matte stapplar omkring med stavar istället, men hon är duktig och åker in till Friskis & Svettis varje vecka och gympar. Husse skyller på att han måste passa mig, men så ser han ut därefter...

Sigge sa...

Om du bara visst vilka ord matte kan just nu.
I gå när vi åkte från Eskisltuna låg det en bil i säkert förvar i ett djupt dike.
Så var det visst massor med hemska ord när hon skulle till Transätter på kurvig snorhal väg.
Gnälliga människor!!!!!!!

Elliot Kung af Upphärad sa...

Ooops vílken duktig matte du har, det låter roligt det där. Det gör väl inget om matte rör sig som en gammal gumma i morgon ( en dag) jag tycker min Kulan rör sig så varje dag, he he ( hoppas att hon inte ser detta)
Joggapå kramar

Malte och Snoken sa...

va duktig matten är som joggar! håll sig på dubbarna bara o inte fara omkull!
mana fram våren bara med ert spring! vi vill minst ha en vårlök till på tisdag!
slafspuss

Snygg-Göte von Fornborgen sa...

Rudi håll för tusan tassarna borta från spikskorna. Lita inte på matte hon kan vingla till och vips så har hon stämplat till din fina tass.
Killkram från en riktig goding till colliepys!!!