söndag 12 augusti 2012

Jag, en backpacker.

Snart fyller jag fem år. Det är ju ganska moget, så då tänkte jag att det var dags för mig att ge mig ut och kolla världen som backpacker. För då upplever man massor...
...och snygga killar som jag kan träffa nya, äventyrliga tjejer då också...
...så då gjorde jag det. Packade ryggan, och drog iväg. Dom här nöt-tjejerna var jag inte så attraherad av.
Men ATTANS! Precis som jag hade hört talas om! Plötsligt låg där värsta toppsnäckan mitt på vägen och utbrast: Äntligen en karl! när hon såg mig och min rygga komma gåendes!
Hon ville retas lite först, men sen sa hon att hon var rackarns villig med en sån mörk och stilig främling som jag! Så då höll vi på tills en matte kom rusandes förskräckt och lyfte upp tjejen högt och sa att det var verkligen inte rätt tidpunkt för henne att träffa snygga främlingar som jag på tu man hand!
Så då luffade jag vidare, fast jag var ganska andfådd av händelsen, det var jag.
Snart nog hittade jag en skylt som dom lika gärna kunde ha satt på tjejens rumpa, tycker jag, så man visste i förskott-
Nåväl, en kaxig backpacker som jag blir inte depp av sånt, utan släcker helt sonika törsten i närmsta vattendrag...
...och drar vidare.
Efter det höll jag mig mest till spännande skogsmiljöer.
Jag gick och gick och varmt blev det och spindelväven attackerade. Men jag kämpade på i mitt äventyr.
När jag väl kom ut ur urskogen stannade jag till hos Tiger och tömde hans vattenkanna. Det tar på krafterna att vara backpacker. Och det var varmt och kvavt och flämtigt, även utan fler flirter.
När jag ändå gick förbi BRÄNDA BÅTEN, tänkte jag att  ni säkert undrat jordens mycket om den står kvar hos oss. Ja, det gör den.
Så här ser min backpacker-karta ut. Den amorösa bruden träffade jag vid ca 3 km, så visst var jag tuff som orkade resten efter den upphetsningen?

14 kommentarer:

Emma o Malte sa...

Du är en riktig friluftshund du, Rudi! Du hittar verkligen på allting! Och stilig är du i din rygga med, kan tänka mig hur alla tjejerna faller pladask för dig :-)

Sigge sa...

Taskigt, mycket taskigt att du inte fick tillverka lite valpar med henne. Begriper inte varför människor alltid ska förstöra våra fantastiska planer!

Unknown sa...

Vad hade du i ryggan? undrar vi nyfiket. Var det tungt? Synd om den lilla tiken som bara låg och väntade på någon som du...

Eva sa...

Jätte tuff, var du!
Och väldigt mycker springer spaniel också... Säger f.d. extramatte åt Hannes...
PUSS!

Grabbarna boys sa...

Vad bra att du har "kartan" med dig när du backpackar med ryggan....ja, så du vet att du kommit hem igen menar vi!!
Nu ser vi att matten din har nog haft hand om det tekniska för hade du haft "kartan" i din rygga så hade nog din färdväg sett lite annorlunda ut!!
Vov o kram!

Vi i Kasperian sa...

Ser faktiskt tjusigt ut med rygga. Ska man förstås ha när man är ute och ser sig om i världen!
Och tänk, att hon, tjejen, låg och liksom bara väntade på dej!
Attans mattar...

Totti sa...

Jag undrar bara, hade du massäck i ryggan? För det brukar min matte ha. I så fall måste det vara väldigt frestande att ta paus lite då och då och undersöka innehållet. Lydia hälsar att du ser väldigt stilig ut, Fältmässig.

Älsa o Ästher sa...

hihihihi...attans Rudi att den där matten kom när du flirtade som bäst;)

Edith sa...

Vilken otur att matten kom precis när du träffat en så'n toppensnäcka. Men min matte tyckte det såg livsfarligt ut med den stora Scania-bilen. Colliekramar

Team Nelson / Ordringen. sa...

Vilken härlig promenad. Vi lever oss in i hela äventyret. Tjejen träffade du visst i en sån där crossroadsbluesfeeling som vi säger på svenska ja menar - hon ville, men fick inte eller var det det du det kanske..eller båda. Fy för mattar o hussar!!

En riktig karl skakar bara av sig sånt och tågar vidare mot nya mål precis som du gjorde. Ja, du är vuxen Rudi. En riktig hundman.
Nelson

Felix sa...

Konstifikt att du inte fick hjärtslag efter den betan, nä tjejer de ska tvåbeningarna hålla reda på när de luktar gott, inte för jag som är så liten vet vad jag ska göra, hihi.

Russelpussar.

Storolillnosarna med nyfiken matte sa...

Matte tycker du är väldans stilig som backpacker. Vad vi pojkar tycker håller vi tyst om. Tala istället om var den där toppsnäckan håller hus. Vadå förbjudet rumpområde?

Matte hoppas också att den där lastbilen som syns står still och är parkerad.
Och så funderar hon lite på den där kartan... Borde inte en skogstur börja och starta på samma ställe? Flög ni hem sen, eller? :)

Anonym sa...

Men oj en så småsnål matte som inte lät er hållas. Det har säkert blivit hur söta små valpar som helst :)
Du är rackarns stilig med din ryggsäck!

/Jenny o Brio

Ludde sa...

Häftigt med ryggsäck! Förstår att tjejen blev mäkta imponerad. Synd att hon hade en så korkad matte... Kramis!