måndag 13 augusti 2012

Jag, en loser och vad jag hade i ryggan.

Det blev ju en liten tittarstorm igår när ni tagit del av mitt backpackeräventyr och inte hade en susning om vad jag hade packat ner. Kolla!
Eftersom det var mitt livs första backpackertripp så hade jag packat lätt och kanske inte så attans genomtänkt. Men, jag ska vara ärlig och låta er få veta vad jag kånkade på. Ett lypsyl, en filmburk med ormmedicin, en svamppåse, en turkos hund man kan gömma och leta reda på i mossan, och en medelstor påse godis. Nå, vad tänker ni nu då? Ni kan vara ärliga, jag står för den här samlingen.  
Jaha, losern då? Jo, det var jag i helgen när jag skulle upprepa mitt suveräna tävlingsresultat från helgen innan. Ni vet i Fagersta, när jag fick 98 poäng?! Nu var vi nästan hemma i trädgården, bara i Katrineholm, så det var ju snart gjort att åka dit. Banan var jordens mest komplicerade med snurrar och snurrar och koner i miljoner som skulle användas hundra gånger var och man skulle promenera förbi åttans frestelse med köttbullar minst tio gånger. Så matten hade värsta jobbet med att memorera banan. Men hon gjorde det bra och kom ihåg alla irrgångar, MEN mitt i banan skulle man längst ut i ett hörn och när jag kollade därifrån såg jag plötsligt HUSSEN!!!! en bra bit bort alldeles ensam, så då sprang jag förstås dit för att hålla honom sällskap. Men när jag var tio meter från honom insåg jag mitt misstag, hussen var ju kvar hemma i Julita, och jag hade råkat diska mig för att jag galopperat till en främmande karl! Men, jag lovar, främlingen och hussen kunde varit enäggstvillingar, åtminstone på håll, det såg faktiskt matten också när jag påpekade det.  Hursomhaver, en loser var jag, och fick åka hem utan vinster och slipsar den här gången :-(

13 kommentarer:

Unknown sa...

:-), en gång är ingen gång, två gånger kan vara något att träna på...
I freestylen är det vanligt att hundarna gör som du, häromsistens var det en som kom in på planen med sin matte men som sedan bara fortsatte rakt fram in i skogen med glad min innan de ens hade hunnit börja...

Vi i Kasperian sa...

Särskilt omtänksamt tycker jag det var att kånka på lypsylen! Du offrade dig verkligen för matten, för jag vägrar tro att DU SJÄLV hade tänkt använda den!

Du en loser - aldrig! Gör kåldolmetricket eller nåt annat kuligt, så är diskningen glömd... ;)

Emma o Malte sa...

Jag tror inte på att du är nån loser!! Du är bäst hur det än går i rally, för vi vet ju att du kan det där! :-)

Unknown sa...

Ibland måste man få göra små avstickare om det så gäller på tävlingsbanan som i vardagslivet. Det blir mer spännande då! Du är hur duktig som helst på att bära, tävla och överraska!

Eva sa...

Du är då ingen loser!!! Aldrig!
Tror jag inte matten tycker heller, innerst inne:)
Klart du måste kolla husse-tvillingen omutifallatt.
(Skrattade högt åt Åsas kommentar;D)

Ludde sa...

Kul att få veta vad du hade i ryggan! Väldigt omtänksamt med ormmedicin. Tänk om du träffat en sjuk orm! Va bra att ha sån då. Klurigt av dig att låtsas leta efter hussen mitt i banan också. Då stärkte du mattens självförtroende när hon verkligen hade kommit ihåg hela banan och inte hade gjort något fel själv! Kramis!

Edith sa...

En sak är säker - en loser blir du aldrig Rudi! Vad mycket grejer i ryggan. Väldigt användbara saker faktiskt. Colliekramar

Grabbarna boys sa...

Det kunde ju faktiskt varit din husse....bra jobbat tycker vi.
Hussar är faktiskt bra att ha, så det så!!
Vi tycker att du packat ryggan bra...men vad skulle du ha lypsylen till egentligen?
Vov från grabbarna boys!

Hanna aka Lilla My sa...

Aj då, men det är ju bättre att ta det säkra före det osäkra. Tänk om det hade varit hussen. Hur ledsen skulle han inte blivit om du hade ignorerat honom?

Nospussar från Tila

Felix sa...

Inte så lätt när man längtar efter hussen jag hade säkert inte klarat det alls. Tänk att va både backpacker, donJuan och tävlingshund, jag skulle inte klara nåt av det, hihi. Fast matten tränar mig på olika ord, sitt, ligg, stanna, det är grunden säger hon. Fast jag är nog lite för fladdrig, hihi.

Russelpussar.

Mimmi o Lexie sa...

Hej, blev tipsad av en kompis att kika in på din sida. Så skoj att läsa andra hundbloggar. Har själv en leonbergertik, vi har pysslat lite med tävling tidigare men legat på latsidan ett låååååååångt tag nu, ska nu se om jag kan damma av gammeltanten o komma igång med lite lydnadsträning igen:) Kikar grna tillbaka tiller. Trevlig helg/ Mimmi & Lexie

Storolillnosarna sa...

Okej, om du är en loser så är du den snyggaste o duktigaste losern i hela universum. Så det så!!

Vadå? Man vet aldrig med hussar, rätt som det är så står dom där utanför rallyplanen. Och det vore ju rackarns oförskämt att då inte hälsa på´n.

Och så håller vi med Ludde här ovanför. Du är väldigt omtänksam om alla ormar som kanske har ont i magen, eller nåt.

Vi tycker att din packning var alldeles utmärkt med ormmedicin, lypsyl och allt. Ja, sånär på svamppåsen. Vad ska man ha den till? Blåbärspåse ja, men svamppåse??

Anonym sa...

Snygg packning tycker jag, och Rudi, alla gör vi våra misstag :)
/Jenny o Brio