söndag 11 mars 2012

TVÅ prisrosetter idag!

Vet ni...i morse på en söndag väckte klockan oss halv fem!? Så då rastade jag mig lite och så for matten och jag iväg i bilen i hundra år! Så här såg det ut!

När vi steg ur var vi i Fagersta! Det var första gången där för oss båda två.
Sen gick vi in och kollade i värsta största ridhuset! Där fanns inte en häst, men massor av rallyskyltar! Och tusen hundar, tror jag.

Vi kollade runt lite och såg miljoner hästar i hagarna, men det här blev min favvohäst. Den bodde på verandan precis som Lilla Gubben ni vet.

Sen började roligaste allvaret! Rallylydnadens förmiddagsbana såg ut så här och var plättlätt, tyckte jag!

Och på eftermiddagen såg vår tävlingsbana ut så här, liiiite knepigare, bestämde jag.

Vid första prisutdelningen slog jag världen med häpnad, för då fick jag 97 av 100 poäng! Tre minuspoäng för att matten sträckte kopplet lite två ggr och att jag råkade nosa lite på marken en gång. Annars stod det så här på mitt protokoll: Jättetrevligt ekipage, bra jobbat!! Så då fick matten lite credit också.

På eftermiddagen fick jag en till lila rosett! Då hade jag skrapat ihop 80 poäng! 10 minus fick matten för att hon bad mig flytta mig lite utan att be domaren om lov och tio minus fick jag för att jag satte ner rumpan i en 360 graders sväng. Jättebra jobbat, stod det på protokollet.


Men vet ni hur mycket väntetid det blir på en rallydag? Hundra miljoner timmar ska man gå och vänta. Det var geggamoja där vi gick och strosade. Och hussen som hade tvättat bilen åt oss dagen till ära. Jag fick duscha när jag kom hem och mattens kängor blir nog aldrig rena igen.

Fagersta ligger ganska norrut från Julita. Där fanns berg, det finns inte hemma.

Där fanns också en stilig kamelpojke som kanske blogg-kamelerna vill titta lite på, tänkte jag.

När jag inte gick omkring i leran eller tävlade superbra så låg jag och degade i solen. Kollade på när matten satt i sin stol och moffade i sig ostmackor och så...

Tolv och en halv timme efter att vi åkt hemifrån var vi hemma igen med mina TVÅ prisrosetter och en ny pipboll som matten köpte till mig som extrapris! Det fanns bara rosa pipbollar, men det är OK.

Nu är vi trötta som få, nöjda så det sprudlar om oss och glada att nu ska vi börja träna in nya moment för nu är vi uppflyttade till nästa klass i rallyn!

17 kommentarer:

Siriosmilla sa...

Grattis ännu en gång! Sov gott i natt.....

Anonym sa...

Underbart härligt! Plättlätta banor är bästbanor tycker vi. Fast då pratar vi agility, då'rå. (Plättlätta rallylydnadsbanor har vi inte träffat på någon än, för vi begriper inte skyltarna. Tror jag.)

Team Nelson / Ordringen. sa...

Superbra jobbat Rudi.
Grattis från
Nelson

Eva sa...

GRATTIS!!!
Tänk så bra du tränat matten!
Och själv har du visst vilat dig i superduperform:)
PUSS!

Diesel och Tim sa...

Riktigt snyggt jobbat Rudi :-) Stort grattis till dej och matte.

Ludde sa...

Ni är ju värsta ekipaget alltså! Superbra jobbat! Kramis!

Unknown sa...

Heja Rudi, du verkar vara en sån där tiokampsbegåvnihg, bra på allt du gör. Vi grattar och är extra glada över att du är frisk igen!!!

Emma o Malte sa...

Vad roooligt! Grattis till dina fina rosetter! Vi gillar rosetter skarpt! Och vet du vad, vi ska också gå rallylydnad nu. För du lyckades övertala oss med dina skojiga inlägg om det :-)

Vicky sa...

Du är duktig du Rudi. Snällt av domaren att ge din matte lite kredit också, fastän vi alla vet att det är du som gör jobbet. Grattis till dina rosetter.

Vi i Kasperian sa...

Tjusiga rosetter, men du borde ha fått en bättre domare! Ge DIG minuspoäng för att matten drar lite i kopplet!!!! Å andra sidan fick ju DU rosetten, och inte matten? ;)
Attans duktig är du i alla fall. Okej då, det är din matte också....

Ann-Margret o Vinja sa...

Men GRATTIS :) Vad duktig du är Rudi :) Jätte kul att det gick så bra på eran Rallylydnadstävling.

Kram

Totti sa...

Jag är full av beundran, och extra glad åt att du är så in i vassens frisk igen att fixar rosetter och extrapriser på löpande band. Lydia skickar en slängpuss via cyberrymden och hälsar att du inte bara är smart, du är snygg också.

Hanna aka Lilla My sa...

Grattis till de fina rosetterna och Bacci låter hälsa att om man ska ha en pipboll så SKA den vara rosa :)

Katarina sa...

Hurra vad ni är bra!!!

Jenny o Brio sa...

SUPERDUKTIGASTE NI!!! HURRA!!!
En så'n där fin rosa boll hade elba med, en riktig favorit minsann!!!

Christina Klosterberg sa...

Oj vilka bra resultat. Stort grattis till er båda!

Sandra sa...

SUPERGRATTIS!!!!