lördag 3 mars 2012

Tobbe och jag!

Tjena! Nu är jag i farten på bloggen igen! Matten jobbar och jobbar så man blir alldeles trött. Men i eftermiddags drog vi på en lite längre promenad. För snart är medicinen slut!
Kolla, kolla...jag blev rejält lortig om tassarna. Det var länge sen sist!
Och jag lovar och svär att det inte var jag som gnagde av det här trädet!
Det var redan avgnagt när jag kom förbi!
Tobbe!! Min första lekkamrat på tre veckor! Han hade en trasig leksak som jag bara bestämde mig för att den var MIN!
Så då snodde jag den!
Min, min, hojtade Tobbe dramatiskt!
Näru, jag har fakitskt varit supersjuk, så jag ska ha den, bestämde jag.


Fast till slut lämnade jag tillbaka grejen och sa hej då till Tobbe för den här gången.Jag blev rent av svettig och coolade av mig med ett snörull på skaren. Det var hårt!
Visst är det hur kul som helst att jag börjar få göra normala saker igen!?

18 kommentarer:

Asta och Iris sa...

Hej Rudi, Matten vår är en klant för hon har tagit bort vår fina blogg. Tur att vi har din att titta på. Kul att du är frisk snart. Kram från Freja och Asta

Marika sa...

Hej svejs Rudi!!
Så himla skönt att se att du är på väg åt rätt håll nu. Här är det bara tråkigt!!!! Matte är sjuker så jag terroriserar henne lite. Hon orkar ju inte bli med oss ut alls. Tur att jag har lill-husse som kan röja gärnet med mej ute ibland. De andra två dönickarna jag bor ihop med vill ju inte busa alls. Riktiga tråkmånsar!!!
Ha det gott nu!
Hälsningar Nova

Anonym sa...

Underbart vackert lerig tass, så ska en hundtass se ut. Inte "liggainomhusochvarasjuk-ren" utan "utochbusaochblialldelesjättesmutsig".

Så underbart att se din leriga tass, jag blev riktigt jätteglad faktiskt :)

Eva sa...

Håller med både dig och Humlespunken: JÄTTEKUL att du är på vandrande, skitig tass igen! Men jag undrar... Är det medicinen som gör det? Eller är det kompisen som är lite förvirrad/-ande? Heter han ToBBe eller ToTTe?:D
PUSS i vilket fall!
PS Håll en tass! Imorgon träffar A problemhundsutredareleven!

smulan sa...

Håller helt med ...har du varit sjuk ska du ha leksaken! Härligt du mår bättre och bättre,skitiga tassar ska man ha=då har man haft kul...

Smulan

Jenny o Brio sa...

Din lilla kompis ser ju riktigt farlig ut, att du bara vågar sno hans leksak. Du är modig du Rudi!!! Men du HAR ju faktiskt varit attans sjuk som du säger så kanske det är din rätt att få låna saker då!

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Jaha, nu finns det ju bildbevis på att du springer på alla tassarna. Då är allt som det ska.Härligt!

Sigge sa...

Heja Rudi!
Så himla skönt att se att ditt liv verkar åergå till det normala igen!

Ludde sa...

Jojomensan! Skitiga tassar, då har man haft kul! Snällt att du lämnade tillbaks Tobbes grej, för han såg verkligen ut att sakna den... Kramis!

Totti sa...

Härligt att höra att du är på G igen, och att du skojar lite med Tobbe. för inte hade du väl tänkt sno hans leksak, bara smaka lite.
Trist att höra om din sökkurs, för sök är faktiskt det allra roligaste som finns. Men det blir nog fler chanser. du håller ju på med så mycket annat kul. hur går det med dansen förresten? Länge sen vi hörde om den.

Anna, Kompis o Daisy sa...

En skitig hund är en lycklig hund, eller hur Rudi? ;)

Vad kul det ser ut att retas med Tobbe litegrann... Han ser ju lätt galen ut där på nr 10 (fniss). Det ser ut som om han säger: "-Geeee hiiiit!" Det var bussigt av dig att lämna tillbaka leksaken sen. :)

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad skönt att medicinen snart är slut så du får börja ut och gå lite mera :) Kul att få sällskap av en kompis en stund på promenaden :)

Vad bra att det finns lite snö kvar till lite snörullning :) Här blir det att gå till konstsnön vid Torsharg om Vinja ska kunna snörulla lite.

Ha en fortsatt bra och solig helg :)
Kram

Unknown sa...

Ibland är bara så BRA att vara född nu och inte för hundra år sedan, för då hade det inte funnits någon medicin som kunde göra dig frisk igen.
Härligt att se dig i farten!!!

Sandra sa...

Klart den som varit sjuk skall ha leksaken...så är det bara :)

Linda, Inez, Drömma sa...

Tack för kommentaren i min blogg, kul att du gillade mitt inlägg... Jag hade faktiskt oxå startnr tre i Nybörjarklass B.
Hoppas ni har kryat på er nu!

Hanna aka Lilla My sa...

Så skönt att få gå på riktig prommis och med en kompis dessutom.

Kram

Milo sa...

Hej Rudi! Min Matte å jag brukar läsa din blogg:) Upptäckt att vi lever nästan samma hundliv du å jag förutom att min Matte aldrig skulle få för sig att snöra på sig joggingskor...hehe;) Så jätteskönt att höra att du piggnar till av otäcka medicinen mot elaka fästingen! Min Matte säger att hon hoppas innerligt att jag ska slippa sån sjuka för den är inte å leka med... Nä - då vill jag ju inte ha den! Gillar att leka nämligen:D Däremot blev jag väldans sugen på leversnitt look-a-liken med lamm o rissmak du fått!!! Min Matte var i staden mest (numera sämst) välsorterade lyxbutik för sådant och letade men där hade de inte ens hört talas om sådant gott...:( Var har din Matte hittat det??
Krya vidare!
/Pudelvippan Milo

Hillman sa...

Va braigt att du börjar bli frisker, inge kul med en sjuk Rudi. Fast de där knasrullningarna i skare får stå för dig, ska det rullas ska det va mjukt, hihi.

Klart att du skulle ha leksaken, för du var ju konvaljent eller va sjuttsingen det heter, hihi.

Taxpussar.