måndag 27 februari 2012

Konfetti!

Vilken bra måndag! Jag mår som värsta valpen, jag är så pigg och busig idag.

Det är hussens födelsedag dessutom, så jag har haft fullt upp ikväll att ta hand om presentpapper.

Jag äääääääälskar att ta hand om presentpapper!

När vi städat all konfetti så gick jag till spelhålan och krävde att få spela ett spel! Jag fick välja,då valde jag det blå. Med makaroner i!

Kvällen har varit helt OK som ni ser. Fast helst hade jag sprungit omkring som en tok i skogen förstås, men det får väl bli när jag käkat upp all medicin. Suck! Det är massor av tabletter kvar i paketet!

13 kommentarer:

Anna, Kompis o Daisy sa...

Vad duktig du har varit med allt presentpapper! Det är minsann inte lätt att riva så stora papperssjok i små, små bitar... ;)

Den där blå har Kompis och Daisy med. Roligt att se att ni har knutit små snören i kopparna ni med. De var ju ruskigt hala och svåra för en liten amriskäft att få tag på, men med snörbiten går det som på räls. :)

Skönt också att höra att Rudi mår bättre - fortsätt nu att krya på dig! :)

Anonym sa...

Vad bra att du tar om om papperet. Du får väl läsa lite hundböcker nu när du är hemma.

Siriosmilla sa...

Ser ju ändå ut som om du har haft en kul dag, men inget går upp emot att springa i skogen!

Emma o Malte sa...

Grattis till din husse på hans födelsedag! Och så roligt att du är så pigg idag, då slipper du nog snart sjukskrivningen! Hoppas vi iaf :-)

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad kul att du kunde roa dig lite med hussens presentpapper :) Antar att du inte behövde städa efter dig ;)

Hoppas att du snart käkat upp alla dina tabletter så du får ut och springa i skogen som vanligt igen :)

Kram

Vi i Kasperian sa...

Ser att du firade hussens födelsedag ordentligt, med konfetti och allt! :)
Klart du gärna vill vara i skogen, men snart så...
För nu bara rusar tiden iväg, det säger i alla fall min matte. Man kan inte ALLTID lita på henne, men här tror jag hon har rätt. :)

Ludde sa...

Det är ju liksom det bästa alltså, att få prassla omkring med alla papperen och tugga i små små bitar. Vilken bra husse du har som låter dig öppna paketerna. Värsta spelhålan hemma hos dig tydligen. Verkar intressant... Kramis!

Humlespunk sa...

HumleSpunkarna gör konfetti av toarullar. Jag tror de jobbar i team. En smiter in och snattar toarullen, som vanligtvis står på golvet för ingen (läs: övriga familjemedlemmar) hänger på hållaren, och sen hjälps de åt med själva finfördelningen. Mycket uppskattat (på tvärtomspråket).

Storolillnosarna sa...

Vi voffar GRATTIS på husse-födelsedan!! :)

Vi vet hur det känns med att det alltid är MASSOR med tabletter kvar i paketet. Men helt plötsligt - när man minst anar det - så är dom slut!

Hm.. Fast det kanske mest händer de där pillren som aldrig FÅR ta slut (som två av oss tar, alltså). Och alltid är det fredag eftermiddag = helg, och vår matte får lite lätt panik för det gula pappret är plötsligt BORTA! Pappret som ger en tillåtelse att hämta fler i pillerbutiken. Du vet den där butiken som det alltid är tre mils kö i. Vår matte har nu pillerbutikens hela sortiment memorerat i huvudet. För memory är vad hon roar sig med medan hon väntar i tremilakön.

Kul att höra att du är pigg igen. Skogen väntar nog tålmodigt på dina toktassspring.

Eva sa...

Du kan inte ta alla pillren på en gång? Fast det är väl inte så de tänkt antar jag. Håller tummarna att dagarna går superfort!
Här fick matten paket nyss, men bara ett och det var med ett papper man absolut inte fick konfettera:( Orättvist tycker vi!
Jesper o Assar
(Ska nog skaffa A en spelhåla också...)

Ann-Margret o Vinja sa...

Ja nog blir man trött allt av det här skiftet som vi går nu med bara helgerna ledigt :( Hinner verkligen inte vila upp sig på bara dom få dagarna.
Igår var jag verkligen helt däckad när jag kom hem, hade kunnat sova hela kvällen kändes det som.

Det ska bli super spännande med ett gäng valpar och sen få ta med en hem :) Får se hur bra jag klarar att välja då, kanske kommer hem med allihopa ;)

Kram

Hillman sa...

Aha, du gillar oxå att göra konfetti, det är jädrar i mig det roligaste som finns när nån får paketer och jag får papperet, hihi.

Synd om dig som inte får springa som du vill och massvis med medikaniner kvar, attans fast du är nog snart frisker.

Taxpussisar.

Yvonne L sa...

Higgins hälsar att det är bra att det finns fler än han som förstår hur viktigt det är att slita sönder papper. Sen får du se till att försöka hålla dig lugn tills medicinkuren är över. Sån där fästingsjuka är inte att leka med!