måndag 20 februari 2012

Benjympa.

Alltså, jag känner mig som värsta rockstjärnan som halva jorden bekymrar sig om! Vi blir alldeles rörda här i Julita! Så då är det ju bra att jag kan rapportera att jag mår som en riktig hund igen. Igår kunde jag plötsligt klia mig med bakbenet på magen, ståendes, igen! Applåder! En annan talang som jag bemästrade hux flux var att sträcka på mig, DET var skönt må ni tro, så det gjorde jag femtio gånger på raken.Kolla på mina filmer vad jag gjort i kväll! Använder tassarna som om jag aldrig gjort annat. Proffsigt va? Jag försökte övertala hussen att vi skulle gå på långpromenad idag, om vi inte berättade för matten, men han var obeveklig... korta små promenader skulle det vara för konvalescenten som inte kunde stå på benen häromdan. Så då smet jag iväg och jagade rådjur så jag fick springa riktigt, riktigt fort. Hussen var inte imponerad. Men benen mår lika bra efter jakten!
En bra sak med att vara sjuk är att jag fick två pannkakor OCH en grisknorr samma dag en gång. Det får jag aldrig när jag är frisk.
I morgon ska matten ringa veterinären och få vidare instruktioner...hoppas hon säger att nu ska Rudi springa minst fem varv runt Julita morgon, middag och kväll, annars slutar benen att funka igen , hehehe...

21 kommentarer:

Vicky sa...

Hurra för fortsatt framgång!!!

Siriosmilla sa...

Så skönt att du är bättre igen! Vi längtar också efter dig!

Sigge sa...

Ofrivilliga borreliaexperten min matte säjer att det är VIKTIGT att ta det lugnt för att infektionen ska läka ut ordentligt.
Hon har ju haft eländet många gånger, men så klart klena människor behöver ju inte vi hundar lyssna på.
Fast jag tycker faktiskt också att du ska ta det lugnt ett tag så du blir riktigt frisk

Emma o Malte sa...

Vilken benfärdighet du har där på filmerna!! Skönt att se och läsa att du verkligen är på bättringsvägen!! :-)
Det gör oss mycket glada här hemma.
Fortsätt krya på dig, Rudi!

Vi i Kasperian sa...

Jättebra, Rudi! Du ÄR ju förresten ungefär som värsta rockstjärnan!!!
Du har ju världens tassföring där vid blåsnurren! Och säkert uppskattar lilla fåret att du gosar så fint med det!

Anonym sa...

Åh Rudi dina tassar fungerar ju precis som ens tassar ska göra. Härligt att se dig på tassen igen:-)

Barbro o Salza sa...

Härligt att du är på G igen! Men ta det lite lugnt så att du fortsätter att vara piggelin.. :)

Team Nelson / Ordringen. sa...

Vi tar till det urtråkiga men kanske kloka uttrycket - skynda långsamt.
Kul att se hur det går framåt.
U och N

Unknown sa...

Härligt att höra!

Ludde sa...

Oj, viken benföring! Jag tror faktiskt att det blev hjärngympa samtidigt. Fåret uppskattade säkert att bli tvättad i öronen också. Du kanske får prova på bassängbad också, men det är inget jag rekommenderar för man bottnar inte... Kramis!

Eva sa...

Du är ju en riktig superstjärna ju! Det syns ju på filmerna om inte annat:D
Men hörru du...Om du inte tar det lite lungt och frisknar till ordentligt innan du börjar jaga rådjur eller annat... Då blir jag suuur!
PUSS!
SV A hälsar att petflaskor är en ny favorit verkligen! Den större från förra gången fick sig en ordentlig omgång i snön. Precis som du säger så är det SUPERKUL att jaga runt med så'na! håller han med.

Katarina Uggla sa...

Man blir ju värsta svimfärdiga fan-flickan ju!!! HURRA!!! Min svans har nästan gått ur led för den viftar så väldans just nu!! En nästan-frisk Rudi är väldigt mycket bättre än en väldans-sjuk Rudi...
Svansvift i massor från Scilla Räserråtta

Ann-Margret o Vinja sa...

Åhh vad skönt att du är så mycke bättre :) Roligt att se filmerna när du var så duktig.

Men Rudi då....Inte får man jaga rådjuren när man är konvalecent, då ska man ju vila och ta det lugnt.
Fast jag förstår att det säkert var väldans skojsigt att få jaga dom ett tag ;)

Kram

Totti & Lydia sa...

Men jösses, vi har inte hunnit med att läsa några bloggar senaste dagarna och har helt missat krisen. Det är vi glada för nu. Då slapp vi oroa oss. Nu kan vi glädja oss åt ditt tillfrisknande i stället!

Lyckopiller sa...

Åh så härligt att höra att du mår så mycket bättre. Men ta det lugnt nu ett tag. Ingen jakt. Vi vill inte höra att du blir dålig igen. Pussar från oss!

Märta Maräng o BollnäsTrollet sa...

hihi vi tror också att det var bra att rådjuren fick springa lite;)
Men nu får du allt lova att ta det lugnt, så skönt att se att du är så pigg nu!!! Rolig grej du har och vad smartig du är som fixar detta plättlätt=)
så bara ligg och sträck på dej nu och ha det lugnt och skönt
puss på nosen från oss=)

Hillman sa...

Sicken tur att det gick bra, men du ska nog inte springa efter rådd-djuren, du ska ta det lugnt.

Det är klart att du ska ha extra gotter när du är sjuk, det blir det här med när jag varit sjuker. Fast här har gotterna fortsatt, matten tycker att jag är värd det, hihi.

Kryapådigtaxpussisar i mängd.

Storolillnosarna sa...

Du ÄR ju värsta rockstjärnan, ju! Det måste du vara, som du trixar med blåsnurren. Det är bara stjärnor som lyckas med sånt. Du tycks också vara en ömsint och vårdande rockstjärna, med tanke på hur fint du slickar det söta gula fåret i öronen. Värsta veterinären, ju!

Om vi skulle haft den där blåsnurren, så skulle vi tjongat till den så hårt så att den far ut genom fönstret med ett klirr och ett bang och allt runt omkring skulle ha rämnat. Och det där söta lilla fåret.... ja, ja... du såg väl hur mattes "koppelutslitna" vante såg ut. Fåret skulle blivit mkt raskt ett ex-får med vitt ludd ÖVERALLT. *harkl*

Vi tycker det är mkt väldans fint att du åter igen kan hundtalanger som att sträcka sig o klia sig ståendes. GRATTIS!! :)

Edith sa...

Men Rudi vad glada vi blir att du är på bättringsvägen igen. Nu håller Hilda och jag tassarna och matte håller tummarna för dig så dom vitnar. Colliekramar

Kompis o Daisy sa...

Det låter ju lysande med pannkakor och grisknorrar - bästa käket om man ska bli frisk, vi håller med!

Jenny o Brio sa...

Tänk vad hussar kan vara lydiga mot mattar ibland....
Skönt att du mår bättre igen!!!