fredag 12 juli 2013

ÄLSKADE, ÄLSKADE, ÄLSKADE, INNERLIGT SAKNADE RUDI!!!

25/9 2007 - 12/7 2013

Mattens och hussens och lill-mattens hjärtan har brustit idag.

65 kommentarer:

Rasa and LG sa...

Vi lider med er. Så oerhört orättvis världen kan vara ibland. Fina, fina Rudi. men ni har många fantastiska minnen att tänka tillbaka på!

Unknown sa...

Först tänker man att det inte kan vara sant. Sedan att det inte får vara sant.
Men så alldeles oerhört sorgligt - att just han bara fick ett halvt liv när han hade kunnat fylla ett helt med glädje och tävlingar och nya roliga utmaningar och långa spännande promenader och insatser för ungdomarna (som Loke) i trakten... m.m., m.m.
Det är verkligen för hemskt att förlora en hund. Tänker på er.

Hanna aka Lilla My sa...

Kan inte ta in det jag läser. Våra tankar är hos er <3

[Anna] sa...

Nej men fy vad hemskt!! Kramar i mängder tänker på er!! Det känns helt ofattbart! kramar kramar kramar!!!

HumleSpunk sa...

Många kramar till er, så ledsamt! :(

Kerstin, Pingu, Spirou, Wilbur o Linus sa...

Det finns inga ord... <3 <3 <3 <3

Heléne sa...

Så oerhört ledsamt att just härliga Rudi inte längre finns:-(
Kramar till er alla i familjen <3

BeritElisabet sa...

Nej, nej, NEJ!!!
Så svårt, så svårt så svårt!!
Hur kan man förstå det här. Fina, fina Rudi. Ofattbart.
Ord hjälper inte nu, förresten rinner mina tårar så jag knappt ser vad jag skriver.
Just Rudi, som hade så mycket att ge.
Tänker på er. Försöker stödja i anden.

ej hundägare sa...

Tänker på er.

Sigge sa...

NEJ det kan inte vara sant. Men så klart det är, fast så fullkomligt ofattbart.
Rudi ska ju alltid finnas.
Ord räcker ingenstans just nu, men vi är med er i tanken. En dag gläds ni åt alla ljusa minnen.
Ta hand om er

Siriosmilla sa...

Ett så tungt besked! Tänker på er i den svåra, tunga stunden! Försök att minnas de positiva stunderna även om det är tungt och jobbigt nu. Vi saknar honom också!

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Vi gråter med er. Ni har haft förmånen att ha den mest fantastiska hund man kan ha. Och Rudi har haft ett underbart liv i er familj, alltid älskad och uppmärksammad på alla sätt. Det finns inte ord att beklaga er sorg. Kramar från oss.

Jeanette sa...

Grymt, tufft och otroligt svårt...
Har följt dina och Rudis eskapader ett tag och känner så med dig - med hela din familj.
Kramar och tankar går till er <3

Anonym sa...

Men usch så ledsamt, tänker på er. Ronja the schäfer med matte.

Ludde med flock sa...

Men så förskräckligt sorgligt! Vi lider med er och skickar våra varmaste tröstekramar!

Emma o Malte sa...

KRAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!! Vårt hjärta har också brustit!! ÄLSKADE RUDI! Vi tänker på er!!

Asta och Iris sa...

Gråter med dig, vilket sorgebesked. Stora kramar.

Lizziematten sa...

Men då !!
Har svårt att hitta ord, men jag som inte hade fattat att Rudi blivit sämre blev alldeles kall när jag läste vad Kärran skrivit, först för det hon skrev och sen när jag såg dina initialer ...

Känner så med dej och skickar en bamsebamsetröstekram <3<3<3

PS Även jag känner ju precis som Kärran att även om vi aldrig hann träffas irl så känns det som om vi kände Rudi ändå <3 DS

Anonym sa...

Fina Rudi, så sorgligt. Er älskade hund.
Carina

Eva sa...

NEJ!!!!!!!!
FY så ledsen jag blir! Duktigaste gullegubben!
Alla kramar ni kan behöva härifrån!

Barbro o Salza o Jippie sa...

Så sorgligt... här hjälper inga ord, men jag känner verkligen med er och förstår vad ni går igenom nu. Vet hur det känns att mista en hund som borde få finnas i många år till, det är fruktansvärt jobbigt..

Yvonne L sa...

Usch så hemskt och orättvist. Stackars stackars er. Inte för att det är någon större tröst men Rudi hade förmånen att ha en fantastisk familj som gav honom ett otroligt skojigt, spännande och kärleksfullt liv.

Klosterkatterna sa...

Beklagar sorgen och sänder varma hälsningar från klostergänget i Otterbäcken.

Anonym sa...

Men nej, inte fina Rudi :(
Jag beklagar sorgen!

//Matilda- en läsare

Matten och Nelsson. Tankar i nutid. sa...

Men åh så sorgligt! Kikar in här ibland och det har alltid varit så roligt att läsa och se på bilderna. Man har blivit inspirerad. Så tråkigt att Rudi är borta - min Nelsson är lika gammal.

Olga da Polga sa...

Nej!! så ofattbart! och sorgligt! Blir så ledsen, fina fina Rudi ♥

många varma tankar till er och er älskade Rudi

Sofie sa...

Åhh fina Rudi <3 Jag beklagar verkligen det som har hänt er men Rudi hade ett fantastiskt liv där ni gjorde så mycket roligt tillsammans. Många fina minnen har ni tillsammans. Ta hand om er nu och Alf. Kram

Ann-Sofie sa...

Men kära kära Britt-Marie, det finns inga ord som räcker till. Jag gråter med er o jag vet att smärtan är totalt outhärdlig den första tiden. Ni har varit den allra bästa familjen en hund kan ha och Rudi har haft ett underbart liv hos Er. Hans liv blev dock alldeles alldeles för kort o ni lämnas kvar i det ofattbara och smärtsamma. Tänker på Er. Styrkekraaaaaamar <3

Lillemor Shjöberg sa...

Skickar en hälsning från Emil o Holly samt vår ny familjmedlem Lasse till Er. Tårarna rinner o jag känner verkligen med Er. Har svårt att fatta att den duktiga Rudi inte finns mer. Har följt Er på bloggen sen starten och har uppskattat Era upptåg och kommentarer. Rudi var en fantastisk
hund med ett otroligt register.
Jag tänker på Er i denna svåra stund o vet hur svårt det känns att mista en kär vän som funnits med en varje dag en lång tid. Hälsningar från Lillemor Sjoberg med springrarna Emil, Holly o Lasse

Anonym sa...

Men så förskräckligt otroligt sorgligt,känner mycket med er nu. Varma kramar från oss.
Maria, Bill o Fred

Ulf sa...

Neej. Inte Rudi också. Jag lider så med er. Kom hem nu efter några dagar borta med familjen,så läser jag detta. Det är så grymt. Ta hand om er.
Kramar från
Ulf med familj.

Anonym sa...

Så tråkigt:( Inga ord räcker till när livet är så orättvist! Skickar styrke och tröstkramar i massor till dig och familjen.
Hälsningar Lotta Claëson

Anonym sa...

Jag är så ledsen, fina Rudi. Ta hand om er.
/Anita

Linn sa...

Är så ledsen för er skull. Styrkekramar!

Madde och Teddy sa...

Nej så ledsen jag blir av att läsa det här. Känns som att man har träffat Rudi fast man bara har följt er i bloggen.

Många kramar Madde och Teddy

Lena Bergström sa...

Neej!
Jag vill verkligen inte tro det jag läser :-( Tårar rinner.. känner så med er alla, det gör så fruktansvärt ont att mista en trogen vän. Kan inte förstå att det skulle gå så här.
Älskade, fina Rudi <3 vilken tur att jag gosade och pussade extra mycket på honom då ni var här sist, han var så charmig o fin och jag kunde bara inte motstå att passa på <3
Sänder mängder med tröstekramar

Ann-Margret, Vinja o Bozza sa...

Men usch vad hemskt att inte fina Rudi finns mera :-(. Beklagar verkligen förlusten av eran fina gosse ♥. Förstår att saknaden är otroligt stor och det är hemskt jobbigt.
Skickar en massa styrke kramar till er och tackar för alla härliga blogginlägg vi fått läsa om eran härliga Rudi ♥

Zandra, Lova o Lystra sa...

Så ofattbart, även om vi vet att vi en dag kommer förlora våra vänner så blir det inte lättare när det inträffar. Speciellt inte när det sker oförberett och på en yngre hund ♥

Vad säger man till någon som mist sin bästa vän. Det finns inga ord jag kan säga som kommer göra att det känns bättre eller mer rättvist. Jag önskar att det fanns ord. Förhoppningsvis har du massa människor runt dig som kan stötta dig i din sorg.

För "vanliga" människor var Rudi bara en hund. Men vi hundmänniskor vet att han inte bara var en hund. Han var din bästa vän, din själsfränder, en träningskompis, en familjemedlem - helt enkelt ditt allt. Jag vet också att Rudi var den där speciella hunden. Jag vet inte hur många gånger i livet man får äran att lära känna den där speciella hunden. Den hunden som man bara klicker totalt med och man blir som ett tillsammans med.

Hoppas så småningom sorgen kommer kännas mindre och du kan börja glädjas åt alla fina stunder som ni haft förmånen att ha tillsammans.

Therese sa...

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör,så kommer det till Regnbågsbron.Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vännerså att de kan springa och leka tillsammans.Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken,och våra vänner har det varmt och skönt.Alla djur som har varit sjuka och gamlablir återställda till hälsa och vigör;de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen,precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider. Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak;de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.Alla springer och leker tillsammans,men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva.Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,hans ben bär honom fortare och fortare.Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till sluti en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte,dina händer smeker på nytt det älskade huvudet,och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djursom så länge varit frånvarande från ditt livmen aldrig från ditt hjärta.Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...

Anna, Kompis o Daisy sa...

Åh så fruktansvärt ledsamt att läsa att fina, fina Rudi inte finns längre! :( Jag är så ledsen för din och din familjs skull! Så orättvist livet kan vara, inte var det dags ännu, han var ju så ung! Jag känner ju inte er annat än via bloggen, men jag vill skicka mina största tröstkramar och beklaga sorgen och förlusten av en fantastisk kamrat och följeslagare.

Anonym sa...

Kramar till dig och din familj. Älskade Rudi kommer vara saknad. Tänker på er. Kram Jenny.

Buttons sa...

ofattbart tråkigt, skickar styrkekramar. Finaste Rudi så saknad, vi träffades aldrig, men det känns som om jag kände dig ändå.

Ludde Svartnos sa...

Det var riktigt, riktigt ledsamt, fina Rudi! Sänder styrkekramar till er från matte och mig

BELLA

Ludde Svartnos sa...

Det var riktigt, riktigt ledsamt, fina Rudi! Sänder styrkekramar till er från matte och mig

BELLA

Anonym sa...

Men vad?? Lilla Rudi, att det var så illa, så otroligt sorgligt, det finns inte ord längre... Kram Sue & Essi

Emma och Liam sa...

Beklagar innerligt sorgen. Fina fina Rudi! Tack för att vi fått följa honom här på bloggen, han är saknad även av oss. Styrkekramar ♡

cockettsriccardo sa...

Å så tråkigt känner verkligen sorgen med Er! Har alltid varit lika kul å läsa om allt som Rudi har gjort känner tårarna rullar nerpå kinderna. Sänder en massor med kramisar å tänker på ER.
Tack för att vi har fått följa Rudi. Han kommer finnas kvar i ens tankar framöver.

Kram kram Towe, Ricco, Alfons & Gossip

Sandra sa...

VA!!!!!!!!!!!! NEJ!!!!!!!
Tusen kramar till er

Britt-Marie med Totti och Lydia sa...

Åh nej, så fruktansvärt sorgligt. Jag blir så ledsen. Trots att jag aldrig träffat Rudi känns det som om en kär vän gått bort, efter att ha följt era glädjeämnen och vedermödor i bloggen.

Edith sa...

Edith o Hilda skickar nospussar och matte kramar till er. Vi kan inte fatta att Rudy inte finns mer. Det är helt obegripligt. Var rädda om varandra.

Lyckopiller sa...

Nej!
Så otroligt ledsamt för er. Blev otroligt ledsen att läsa detta,. Sänder massa styrkekramar till er.

Annica,Älsa o Ästher sa...

<3 beklagar från djupet av mitt hjärta...tänker på er <3
varma kramar från oss

Katarina sa...

Nej! Säg inte att Rudi är borta... Att det gick så illa... Känner så med er!
Styrkekramar från oss

Grabbarna boys sa...

Är grymt ledsen för er skull....kommer att sakna Rudi enormt, han var en väldigt speciell kille som tog allas hjärtan.
Lider verkligen med er.
Många kramar från grabbarna boys o matten!

desperat hemmafru sa...

Jag sitter här med tårarna rinnandes ner för mina kinder. Jag har haft så fullt upp med mina egna sorger att jag inte orkat läsa eller blogga själv. Nu inser jag att Rudi fick somna in SAMMA dag som vår Buzz. Och jag FATTAR hur oändligt smärtsamt och sorgligt det är. Jag har gråtit och skrattat om vart anat när vi pratat om Buzz här hemma. Hans kläder och koppel ligger fortfarande kvar. Min älskade, älskade Buzz. Och er älskade, älskade Rudi!

Vi hanterar alla sorgen olika. Vi bestämde oss där på djurkliniken för att snabbt hitta en ny hund. Inte alls för att Buzz går att ersätta - för det går inte. Men för att låta oss gå vidare i livet. Buzz var den hund som invigde oss i hemligheten med att ha hund. Jag hoppas att han tittar ner på oss från hundhimlen och ser hur mycket han verkligen betytt för vår familj. Igår flyttade Connor in i vår familj. Dag läggs till dag och livet rullar på obarmhärtigt på.

Jag hoppas att det en dag finns en god anledning för dig att fortsätta här på bloggen. Rudi har förgyllt livet även för oss andra! Tills dess - SUPER TRÖST KRAMAR från Åsa

Melody and M.E sa...

Jag läste om det sorgliga, om att fina Rudi inte finns i den här världen längre, för en tid sedan, men jag kunde faktiskt inte skriva någon kommentar! När jag läste ert inlägg kände jag hur ont det gjorde när vi fick avliva vår lilla Grace, min finaste lilla Bichon frisé! Det är snart två år sedan, men sorgen slår fortfarande till och jag kände er oerhörda smärta och kunde bara inte skriva ett enda ord till tröst! Tack för att allt du delade med dig av Rudis liv! Min uppfödare sa "vi måste vara barmhärtiga mot våra djur" och det är ju så det är, men saknaden och sorgen är ju inte mindre för att vi vet att vi gjorde det rätta!
Kramar
M.E

Wille sa...

Kram till dig !

Anonym sa...

Vi känner inte varandra men är medlemmar av ESS-sidan på FB..så började jag läsa din blogg och många skratt har det blivit av din underbara hund..
Har inte läst bloggen på ett tag så det blev en liten chock när jag gick in här nu..
Så oerhört tråkigt..känner verkligen med er..skickar en tröstekram..
Såg också via ESS-sidan att du skaffat en valp..så himla söt..Lycka till med den!!
Ha det gott..
//Ewa Aniansson

Anonym sa...

Här har man varit ifrån bloggvärlden läääänge och av och till tänkt på Rudi som glatt svansar fram med sin matte och hittar på kul saker, och så ser jag detta!!!
Åh vad ledsen jag blir!
Stor och varm kram till er!

/Jenny minus Brio (fast han har det bra hos sina nya ägare)

Anonym sa...

Tack för allt du/ni delat med er här på bloggen. Mycket tråkigt det som hänt er,vissa sår läker aldrig,saknad är jobbig.


Finns det någon annan blogg som du skriver på?

Madde.

desperat hemmafru sa...

Hej Rudi. Var bara inne och tittade till dig lite. Allt väl.

Susanne P sa...

Men oj...
Jag gick igenom min blogg för att se vad som hänt under 2013 och hittade din kommentar hos mej och tänkte titta in till dej och upptäcker något så sorgset.

Det här är bland det värsta som kan hända en hundägare.
Så fruktansvärt tungt och ledsamt.
Trots att det gått en tid nu så skickar jag mina tankar till er.

Kram

desperat hemmafru sa...

Hej igen Rudi. Tänker på dig och på Buzz som nu båda kan träffas och umgås i hundhimlen. Den här veckan har av någon anledning varit extra tung och jag har både drömt om och tänkt på min Buzz. Om ni bara visste hur mycket vi saknar er. Det är priset vi får betala för er obotliga lojalitet och all kärlek ni givit oss. Det gör så ont att mista er!!!

Vi i Kasperian sa...

Jaa du, det känns allt lite vemodigt att titta in här. Fina, fina Rudi.
Och fina, fina Arlo...
Så märkligt det är här i världen, så många olika känslolägen vi har.
Själv minns jag ju sorgen efter min Klara, som efter några månader fick sällskap av glädjen över Kasper.

Jag tänkte kolla om du aktiverat ordverifieringen. "Dagsländor" har inte fått ett enda spam sedan jag aktiverade den.
Allt gott till er!
Berit E

Anonym sa...

Hej finaste Rudi!
Ett år har gått sen du lämnade oss...
Längtar, tänker och saknar dig så gott som varje dag lilla plutten.
Hoppas du har det bra och busar med Tiger och Nisse.
Hälsa Alf också, han håller säkert ett öga på er alla tre.
Puss puss från lillmatte