måndag 14 maj 2012

Varit duktigt klantiga.

Alltså det här är lite skämmigt, men jag ska berätta ändå: Igår ville jag så rackarns gärna begå officiell debut i fortsättningsklassen i rally, för jag är så bauta-duktig på sånt, tycker jag. Så då åkte vi till Eskilstuna på morgonkvisten för att göra det!

Jag tog med tältet för rally brukar ta mest hela dan och det kan ju vara mysigt att ha ett krypin att locka in tjejer i och att ta igen sig i ibland. Jag slog upp mitt bredvid Siri och Smilla...och så Rocky, så vi blev jämna par. Smart uttänkt ,va?

Kolla, kolla vilken kul och spännande bana! Det där blir något för oss att bita i, nickade vi samstämmigt till varandra, matten och jag. Sen satt vi och väntade, och väntade och väntade i många timmar innan det äntligen var vår tur att tävla!

Klara, färdiga, GÅ! Jodå moment ett och två gjorde vi snyggt och bra, men sen på trean tänkte jag till alldeles själv och läste fel på skylten, så jag pallrade mig runt matten på höger sida, fast man skulle hålla sig till vänster. Då tyckte matten att jag skulle göra på rätt sätt, så då krånglade vi massor, som ni ser. Och då fick vi miljoners minuspoäng...Sen skötte vi oss förträffligt bra tills Åttans Frestelse låg där och frestades. Det var premiär för mig med en sån. Ni som inte kör rally ska veta att Åttans Frestelse, det är när man ska gå runt i en åtta bland leverpastej, kyckling och leksaker och INTE RÖRA!!! Eller NOSA! Hur lätt är det på en skala? INTE! Så där rök en massa poäng också bara för jag ville kolla lite på maten och grejen!  Fast efter det blev vi superproffsiga och fick inga minuspoäng alls mer. Men då var det ju redan kört för oss, trots att vi hade så kul och var så ruskigt duktiga. Cést la vie!

Tur vi har bloggisar som Ludde, Zelda och Nemi, för utan dom hade matten inte klarat att lägga upp min film så högerkanten kom med! Hurra för dom!

14 kommentarer:

Älsa o BollnäsTrollet sa...

Men hallåååå ni är super duktiga ju!!! Vi tycker att det är en lång bana ni går, och den där frestelsen!!! Jamen jammi jammi den skulle vi slå hos ner vid och smaska i oss alltihop=)))
Heja Rudi o matten ni är såå duktiga=)

Asta och Iris sa...

Hehe, du är allt smart du som tänkte ut vart tältet skulle stå. Matten är så imponerad av er film att hon nästan trillar av stolen. Du har ju kontakt med din matte hela tiden. Det pallar inte vi!

Sigge sa...

OJ!
Fattar nada av den där banan!
Tror jag håller mej till skogsstigarna i stället, men du är himla duktig!
Stenbrygga lär finnas en i Sydamerika (tror matte det var) o på ett par ställen till i världen så i min skog så klart!

Emma o Malte sa...

Så tråkigt att debuten inte gick så bra!! Men nästa gång kommer det att gå alldeles galant tror jag allt!!!! :-) Vi tyckte ändå ni såg superduktiga ut!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Ni är ju så duktiga. Att man ska gå förbi leverpastej och sånt är ju mot alla naturlagar så det räknar jag inte.
Nelson

Ludde sa...

Frestelser är till för att falla för! Det är jag alldeles säker på! Jag tycker du hade full koll på matten hela tiden, och svansen gick som en propeller. Kul som attsingen att se HELA ekipaget också... Kramis!

Siriosmilla sa...

Vi bryr oss inte ett dugg om Rocky!!! Vi vill ha dig, båda två! Om du skippar alla andra tjejer förstås!

Bra jobbat!!!

Christina Klosterberg sa...

Man kan ju se på det hela från väldigt många perspektiv och vi är jätteimponerade här hemma!

Ann-Margret o Vinja sa...

Tycker du och matten var jätte duktiga :) Fattar inte att ni kommer ihåg alla saker och krumelurer som ska göras. Tyckte det ser super proffsigt ut :)

När Vinja blivit av med magen så kanske du och matten kan visa lite hur det funkar, för jag fattar absolut inget alls....

Kram

Vi i Kasperian sa...

Jag för min del är superimponerad - fast det är klart att jag undrar varför du inte smaskade i dej frestelserna, ja menar några minuspoäng mer eller mindre spelade väl ingen roll! Kunde absolut några frestelser vara värda. Skulle minsann jag ha tyckt... ;)

Unknown sa...

Jag trodde att det var normalt att det inte går lika bra i en svårare klass som i en lägre? Det är väl de ökade kraven som gör att man blir ännu duktigare, och då vore det väl trist om det räckte med det man redan kan?
Säger vi som också blivit uppflyttade och inlett med inte alltför imponerande poäng i första tävlingen...

Felix sa...

Du ser i alla fall ut att ha rackarns kuligt och det är väl huvusaken, hihi. Inte sjuttsingen gör det nåt att inte allt blir rätt, hade jag varit du hade jag käkat upp maten så dä så.

Russelpussar.

smulan sa...

Oj oj så duktiga ni var! Vem skulle inte dykt ner i såna smaskiga frestelser:P
Fast det ser himla svårt ut att följa hela den långa banan, min matte hade garenterat INTE klarat det,hi hi

Smulan

Jenny o Brio sa...

Äsch så petigt av domarna... Men i våra ögon är du BÄST!!! Och att ha kul är nyttigt!!!