torsdag 9 juni 2011

Snyggare.

Jag åkte till stan idag. Jag hade ett speciellt ärende. Hit skulle jag. Alldeles ensam i två och en halv timme skulle jag vara därinne. Lova att inte skratta nu...
...men jag var hos barberaren! Kolla öronen så får ni se mer av mig snart....

Ta daaaaa!!! Jag vill ha en ungdomlig och sportig frissa till sommaren, beställde jag!

Kapa mina långa vackra behäng fram och bak!

Ge mig en valp-look..nåja..unghundslook då!

Snagga mig här och där!

Kapa svansen föralldel!

Ge mina öron en känsla av sammet!

Men först shamponera mig med väldoftande essenser och tinkturer, befallde jag!

Äsch... nu orkar jag inte vara modell längre. Ni får vänja er vid att så här ser jag ut i sommar. Nu ska jag fortsätta leka med min pipkyckling som jag fick i present efter spabesöket. Som ni ser växte den fast i min mun. Den passar min nya tonårs-image!

Om några timmar ska jag till klubben och träna, och gunåde om nån skrattar åt mig då! För jag är ju attans snyggare än dom!

22 kommentarer:

Team Nelson / Ordringen. sa...

Tommy Körberg 1969:

Rudi min vän har var't o klippt sig
varför, Rudi min vän?

Nej, nu halkar jag in på husses texttävling. Jag skojar lite bara. Det blev kanonbra.

Jag fäller istället. Det blir billigare, säger snålhusse.
Nelson

Eva sa...

JÖSSES!!!
Vi trodde vi hade hamnat fel! Var är RUDI??? sa' vi här.
Men se'n såg vi ju. Tjusig sommarfrilla!
SV Sätt inga dumma griller i huvet på matte! Sätter hon tehuvan på detsamma får hon allt gå ut ensam!!!

Anonym sa...

Supersnyggt Rudi. Matte är impad, hon lyckas aldrig få till det sådär fint!

Lizzieonline ... sa...

Hmmm ... vet inte riktigt vad jag ska säga, men lika bra att jag inte säger nånting alls, för på söndag är det visst dax för mej att bli av med generande hårväxt ... och jag hörde nånting om att raka bikinilinjen .. så vi kanske kan bli ett vackert par i sommar du och jag ...

Nosgnugg från en av dina brudar lite längre uppåt landet :-))) fast enligt min matte fortfarande på fel sida om Daläven ...

Ann-Margret o Vinja sa...

Men vad fin du blev efter besöket hos barberaren :) Måste vara skönt att bli av med en del i denna värme. Sen blev du ju så stilig också :)

Din låtsastvilling skickar nospussar och tyckte du blev jätte fin :)

Katarina sa...

Supersnyggt!!!
/Nanna och Leia

Kasper sa...

Kan bara säga att jag är glad att jag inte är du! Just nu i alla fall!
Tror inte att JAG skulle uppskatta ett barberarbesök det allra minsta!
Men jag måste ju erkänna - ser kanske lite svalare ut, så här på sommaren? Och i ärlighetens sura namn - liiiite snygggt blev det i alla fall... ) ;)

Ludde sa...

Från en kille med frisörskräck kommer bara en kommentar. MODIGT! Sen ler jag förstås lite åt öronen också, men det tål du nog... Kramis!

Ann-Margret o Vinja sa...

Ta med dig matten till oss så kan du få bada en massa om du vill. Efter det är du säkert pigg och orkar busa också :)

Salza sa...

Precis så där klippte matte mig för några år sedan när det var sommar och varmt. Men min päls växte så sakta då, så den höll på att aldrig växa ut igen, trots att det blev vinter och kallt... så nu vågar hon aldrig mer göra så. Men det var skönt utan en massa hår som slängde hit och dit överallt... och du är ju snygg nu! Nu ser man ju alla dina läckra muskler ordentligt :)

Diesel och Tim sa...

Klart man ska ha en snygg sport frissa nu när det är sommar :-) Du passar riktigt bra i den också.

Edith sa...

Du blev så snygg Rudi, så Hilda och jag ramlade baklänges när vi såg din förvandling. Men du var ju såklart helsnygg innan besöket också. Colliekramar

Tassintryck sa...

Förstår inte hur någon kan skratta åt en så snygg hund! Jättefint ju!
SV: Ni får ta tillvara på helgernas morgonpromenader ist. Förstår att det är tufft att hinna med innan jobbet om man börjar så tidigt. Jag börjar 08:00 så det är ju lite mer humant :-).
Go helg!
kram från mig
/maria

Sigge sa...

Fniss eller gapskratt!
Ha, ha, ha vad jag ska garva åt dej i fyra dagar på lägret!!!
Matte som inget begriper påstår att du är snygg.
Äsch, jag är sååååå glad för att jag aldrig nånsin behöver kapa min päls. Den sköts allra bäst med lerinpackningar och bad i sjöar

Sandra sa...

Naw klart ingen skrattar åt dig...du är ju JÄTTESÖT!!!

Sofie sa...

Vad snygg du blev inte för att du inte var det innan ;) Men det måste vara jätteskönt och praktiskt nu när det blir varmt igen

Unknown sa...

Zelda hälsar att mattar och hussar betalar dyrt för att lämna in sig själva på bad, massage, klippning och så vidare. Varför gör de det? Därför att de har upptäckt att det är väldigt skönt. Zelda håller med - hon gillar att bli badad, och står och trampar för att få komma upp på trimbordet.
Hon hoppas att du Rudi snart också kommer att upptäcka hur mysigt det kan vara, för att inte tala om hur skönt det är att bli av med litet päls i värmen.
Önskar att det var fler som fick sommarfrilla när det är så här varmt!

Dio sa...

Åååååh! Jag dåååånar!!!! Du är ju lika ungomlig som jag!!! Fast jag gör som Nelson och fäller. Liiite svårare att göra sig ungdomligare senare då förstås...

Puss på alla vita fläckar och dom svarta. Du blev supersnygg i sommarfrillan!

Hillman & Illerson sa...

Nyss återkommen i cybervärlden och så får man se en väldans snygg kille, han heter visst Rudi, nyfrissad och spa-ad, hihi.

Taxpussar.

Tassintryck sa...

SV: Ja, vi får se om löpningen håller i sig ;-)
Ha det gott!
kram från mig
/maria

Hector sa...

Men du är ju fin ju. Inte alls så dumt tycker jag i alla fall. Unbgdomlig var du väl förut, du börjar väl inte känna dig så gammal att du behöver jobba för att bli yngre ?
Den däringa hjorden var dte modigt va dig att hålla reda på, jag skulle ha gömt mig jkag och låtit matte ta hand om hjorden.
Hon är s a s mer hästvan än jag. Jaja jag vet att jag är vallhund, men jag har inte tillräcklig erfarenhet och mod att valla en hästhjord, men en får hjord kan jag hålla reda på lite i alla fall.
Har ni haft regn ! GHär är dte ökentorrt så dte dammar om dte. Jättejobbigt och jag blir på så dåligt humör när det är för varmt. Usch ja. Då orkar en ingenting alls.

Totti sa...

Hm, så du har varit hos frissan? Ja, lova att inte skratta när du ser det här, men jag har fått ett uppdrag av Lydia. det är knappt så man vill klämma fram det, så pinsamt är det, men hon vill att jag ska fråga chans på dig, å hennes vägnar, nu när hon ser hur tjusig du blivit.