onsdag 29 juni 2011

Onsdagsrapport.

Alltså, igår hade jag inte tid att blogga för jag simmade hela dan :-)). Nja, nästan i alla fall! Matten och hussen åkte till nåt tråkställe och jag slapp åka med! I stället var jag med Tiger i hans dagsfärska sommarstuga som har en tomt som slutar precis i Hjälmaren. Där dök vi och simmade och plaskade som tokstollar. När jag blev hemskjutsad på kvällen hade jag ketchup på halsen för vi hade käkat också. Och så var jag len i pälsen.Idag har vi packat bilen för i morgon ska vi på första lägerdagen i Malmköping. Matten har installerat en fläkt till mig så jag inte ska svettas då. Sen har vi med hundra andra prylar om utifall att dom behövs.Kvällen har matten tillbringat i köket skärandes korv och ost i så yttepytte små bitar, så det borde vara brottsligt! Vet ni, matten läste för mig att det står i lägerpappren att man ska ha med sig hundgodis delat så smått så det ska gå sex bitar på en lillfingernagel!! Fatta hur mikroskopiskt det blir! Vi kommer nog att få skäll av Fröken i morgon för jag tror att det bara går fyra bitar på varje nagel i mina påsar. Men matten tröttnade tack och lov!
PS. Nyss på promenaden mötte jag Tobbe som bor här bredvid. Han berättade att han ska på samma läger som jag och han får också små godisar, men han är liten till formatet så det passar bättre.

13 kommentarer:

Siriosmilla sa...

Hoppas att ni får en trevlig lägervistelse!

Jag tycker att godisbitarna ska vara så stora så att de syns iallafall!

Sigge sa...

Oroa dej inte Rudi!
Fröken Marie kommer inte att skälla om stroa bitar. För övrigt är hon just nu lite vilse så matte och jag har varit på campingen och chackat in åt henne. Men tills imorgon är hon förhoppningsvis här

Tassintryck sa...

Hoppas ni får ett superbra läger!
SV: Ja, snart lyfter lille Yoda ;-)
kram från mig
/maria

Eva sa...

Ett tips om du är orolig trots vad Sigge säger:mät de mot husses lillfingernagel istället! Hussar har i alla fall ganska ofta större sådana nämligen:)
Ha det så kul! Och försööööök vara lite bussig med Sigge!
PUSS!

Hillman sa...

Hoppsa att din matte har långa naglar så det blev lite större bitar, hihi. Min matte har små naglar men långa, inte skulle det gå på sex bitar, för då skulle man inte se dem, hihi. Fast med så mycket godispåsar kommer du att bli jätteduktig, kanske rent av världsbäst.

Taxpussar.

Vi i Kasperian sa...

Så där stod det i papperen till lydilitykursen odkså - men Marie Hundtränare kollade inte! Trots att matte hade skurit och skurit och skurit så att jag tyckte det var rent löjligt.

Kan tala om att jag råkade bita matte i fingrarna flera gånger när jag skulle ta dom ytte-pytte-små bitarna... )Så nästa dag fick jag lite större bitar...)

Grabbarna boys sa...

Läger..... vad kul säger vi bara.
Läger ska man vara på när det är sommar.
Ha det så bra på ditt läger.
Vov från grabbarna boys!

becca & olga sa...

Mmm vill med bada:)

Sv. ni får vara med nästa gång istället ;)

Lyckopiller sa...

Hoppas du får toppenhärliga dagar på lägret! Längtar efter att höra rapport därifrån.

Ludde sa...

Tur att matten laddat ordentligt. Det är ju liksom det som gäller. Massor av godis! Annars kan man ju inte lära sig nåt. Va kul att din kompis Tobbe också ska gå. Ska bli jätteskoj att få se vad ni har för er på kursen sen... Kramis!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Vi hoppas att det blir ett toppenläger och framförallt hoppas Nelson och jag att det finns en korvkiosk i närheten som du kan smita till,så du slipper så små bitar hela tiden.

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad härligt att få simma med Tiger :) Kanon skönt i värmen.

Vad kul att få åka på läger, hoppas du får kul :) Hmm, ja nog var godisarna små alltid...Men du får kanske desto flera i stället ;)

Är du snäll och raderar medelandet som står det är från milo. Det kommer inte alls från den personen utan en väldigt puckad människa från Usa som heter Ana. Hon terrar min kompis och hennes sambo och verkar nu ha skrivit hos alla som jag länkat också.
Jag kan berätta mera på telefon om du vill veta.

Totti sa...

Avuundsjuuuk! Jag vill också åka på läger och få många små pyttegodisar! Jag är övertygad om att du kommer att få det jättekul! Och kanske blir det en och annan bild också?