onsdag 15 juni 2011

Buskul kväll.


När matten kommer cyklandes från bussen på kvällarna så stoppar hon alltid en tidning i munnen på mig när jag kommer i hundra knyck för att hälsa på henne. Då läser jag tidningen supersnabbt så vi kan göra roliga saker tillsammans i stället!
I kväll överraskades jag med att matten hade lagt ett spår till mig hemma på tomten! Det har aldrig hänt förr! Det blev bara några hundra meter långt i kringelikrokar...

...men det blev attans tätt mellan pinnarna...och köttbullarna... på så sätt! Det var så roligt så jag skrattade hela tiden och blev på bästa humöret efteråt!

17 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hoppas att inte nån annan skulle läsa tidningen efter dig. Även om det gick fort så dom inte behövde vänta, så tror jag att dom hellre läst den FÖRE dig. Tätt mellan köttbullarna ska det naturligtvis vara... Kramis!

Ludde sa...

Hm, Jag och mina stora tassar - men du förstod väl att det var jag? Mera kramis!

Eva sa...

Bra att du håller dig uppdaterad tycker jag!
PUSS!

Salza sa...

Men..??? är det så man ska göra när man får en tidning i munnen??? Det ska jag prova i morgon istället för att springa till husse med den... :))

Sofie sa...

Härligt att få ett spår på hemmaplan jag förstår att du blev paff. Själva struntar i alla nyheter i tidningen

Team Nelson / Ordringen. sa...

Tur att hon inte vill att du ska lyssna på nyheterna i radion. Det hade blivit dyrt det. Som du kastar dig över nyheterna kan du säkert snart vara med i "Vi i femman".
Nelson

Kasper sa...

Så ska en tidning tas - för visst var det väl nån skvaller-kvällstidning, eller nåt sånt? :)

Lyckopiller sa...

Härligt att se dig igen grabben! har saknat din vackra nuna!

Anonym sa...

Åh vilken finurlig matte du har!

Hillman & Illerson sa...

Spår i trägårn, med massor av köttebullar skulle inte vi tacka nej till heller, hihi. Du läser tidning på samma sätt som vi gjorde i yngre år, sånt har vi slutat med inge roligt men presentpapper kan vi inte motstå, hihi.

Taxpussar.

Hector sa...

Tja det där med att läsa "den" tidningen dte har vi nog inte lärt oss ännu. Däremot att läsa "vår" tidning det kan vi minsann. Idag såg jag att en väldoftande tjej hade gått förbi här och lämnat flera visitkort utmed samma väg som oss. Nedrans synd att jag inte hann med att träffa henne.
Spåra och hitta massor av köttbullar, det är jätteskoj. Jag har visserligen bara testat några få gånger, men det är tillräckligt många för att jag upptäckt att det är jätteskojigt !
Idag har vi haft en del att göra här hemma, men matte är inte riktigt klar med det ännu, så hon skriver och jag berättar, lite senare ikväll.

Anonym sa...

Å va vi gillar dej Rudi du e ju så rolig en glad prick.
Altid lika kul å spännande att läsa vad du hittar på.
Kram Ricco & Alfons & Towe

Jenny o Dio sa...

Du läser lika snabbt som jag och konsumerar liksom innehållet på ett effektivt sätt ser jag! Jag har fortfarande kvar att lära ser jag...

//Dio

Ann-Margret o Vinja sa...

Du det var en väldans väl läst tidning, ingen mera lär kunna läsa den i alla fall ;)

Vad spännande med spår på tomten :) Hur går det med dina gömda pinnar, har du och matten tränat nått på det?

Ha en skön fredag, här regnar det :( Typiskt när man måste hinna gå på fm innan man börjar jobba.

Ann-Margret o Vinja sa...

Åhh vilket lyx med 6 veckors semester :) Det skulle inte vara helt fel.

Buttons sa...

Tjena Snygging, kikar bara in för att se hur du har det........allt väl ser jag.blötpussar

glad midsommar

Tassintryck sa...

Superkul med spår. Zero fick ett i skogen idag med två vinklar. Blev lite fööör glad och slarvade lite men kul ändå :-). Edda har också en tendens att göra sådär med tidningen. Kul video.
Kram från mig
/maria