tisdag 21 juni 2011

Fler filmexperiment!


Här har matten gömt en bomullspad som legat en stund i en burk med en Earl Grey-tepåse. Nu måste jag hitta den. Det är superkul! Och lätt plätt fast hon grävt ner den i gruset. Lurigt!


I morse körde vi några uppletande i skogen bakom huset. Det är så attans uppiggande!

10 kommentarer:

Unknown sa...

Vi är så imponerade att vi trillar av stolen! (Vissa har svårt att hitta en bit köttbulle som ligger rakt fram...)

Sigge sa...

SKIIIIT!!!!!!!!
Spelar ingen roll vilekn blogspot blogg jag kollar så nog sjutton är filmrutorna svarta allt!!!!
Skitdator eller nåt!
Vad det gäller flytten så tänker jag bara övervaka att mina viktiga ägodelar följer med.
Har ju flyttat några gånger första gången då när jag såldes som fyra veckors sjuk valp, sen från den familjen till en annan, efter det till matte så har hon och jag flyttat en gång förut också

Vi i Kasperian sa...

Hm - leta efter en nedgrävd liten bomullsgrej som legat en stund med en tepåse - ja, mycket har man ju hört talas om... eller inte... ;)
Du har verkligen en kreativ matte, och själv är du ju bara supersuperduper!!!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad duktig du är Rudi :) Och värsta filmstjärnan har du ju också blivit :)

Storolillnosarna sa...

Attans vilken lurig matte du har - och rolig! Det där borde våran prova, tycker vi.

Vi ska visst iofs delta på nåt som kallas för Leta-cupen på vår brukshundklubb. Den börjar om någon vecka o pågår nu under sommaren. Matte testade våra "skills" härom dagen. Det finns en anledning varför " " är ovanför ordet skills....
Okej, Grompan fattade konceptet, men Spirre o Wilbur. "Äh, de där får du fixa själv, matte! Hit med käket!"

Sofie sa...

Vi kameler är helt klart imponerade. Vilken kille du är.

Eva sa...

Vi är imponerade av både dig och matten!
A bööörjar lära sig leta lite mer ute. Men du skulle verkligen se store B... Jag slänger ut en del kulor på golvet hos honom ibland. Han tittar på mig och frågar; MÅSTE jag verkligen gå ÄNDA DIT BORT???
Nu retar det oss extra att vi inte kunde kommentera igår för vi skulle säga GRATTIS på namnsdagen till Alf! Är du snäll och ger några pussar idag istället?
PUSS till dig också!

Ludde sa...

Ok, jätteduktigt, men vadå "lätt som en plätt" Jag såg nog att du irrade omkring i nästan två minuter innan du hittade padden i gruset, men det kanske bara var för att få synas LÄNGE på nätet. Jag tror inte ens att jag skulle fatta vad jag skulle leta efter, för allt jag letar är ätbart och gott. Kul att matten kommit igång med filmandet... Kramis!

desperat hemmafru sa...

Hej! Visste inte att jag hade den inställningen på kommentarerna som jag uppenbart hade. Har nu ändrat och hoppas på nya kommentarer. Tack för att du uppmärksammade mig på problematiken.

Hej hopp! :-)

Jenny o Dio sa...

Inte kan din matte lura den eminenta pricknosen inte! Du är duktig och det ser otroligt kul ut!

Jag blir sugen att testa, men har lite restriktioner för vad jag får experimentera med Dio med... Kantareller till exempel... Det kan störa rapport-övningarna om hon tvärnitar för att markera kantareller mitt på rapportsträckan... Hon kan väl plocka med sig kantarellerna på en gång! Eller hur!?? Jag måste vänta tills hon är 4 år eller nåt så hon säkert kan rapporten först innan jag får köra kantarellsök... Hrmpf!

Puss på söknosen från Dio.

//Jenny