måndag 20 juni 2011

Filmtest.

Nu har matten med hjälp av Luddes husse testat ett nytt sätt att visa mina filmer på bloggen! Spännande om det funkar!


De här är filmerna som visar lite hur jag torkar mig när jag kommer in från en regnig promenad. Jag hade redan hållt på i flera minuter innan matten kvicknade till och hämtade kameran. Nu klickar vi på Publicera och en andlös väntan börjar: Kommer det att funka?!

17 kommentarer:

Ludde sa...

Verkar som om matten är bättre på att ladda upp videor än på att torka DIG! Jag behöver i alla fall inte torka mig själv. NÅ´T ska dom väl göra där hemma...

Anonym sa...

Det funkade PERFKT! Bra torkställe den där mattan du använder. Men visst är det krångligt med film och blogg. Vi har sparat i jpg format, ibland har det funkat bättre.

Katarina sa...

Visst funkar det! Snygg torkstil, tycker vi!
Nanna och Leia

Eva sa...

Jättebra taktik alltså! (Men du har inte funderat på rullning I sängen? Eller har du en så'n där fån-matte som säger nej till det?)
Vi gillar också skarpt att du också piper leksaken så mycket! Pipisar är bara BÄST!
PUSS!
Jesper o Assar

Siriosmilla sa...

Smilla brukar använda fåtöljen som handduk. Hon ålar liksom runt den och gnor......Tror mattan är ett bättre alternativ!

Lizzieonline sa...

Juste torkteknik du har Rudi !!
Jag brukar köra den där torkavsejmotsidanpåsoffan när matte har envisats med att sätta på mej nån form av täcke :-))) och som brukar jag som avslutning ta en burn out på parketten :-)))

Det kan jag rekommendera som grädde på det sk moset ;-)))

Nospuss kommer för övrigt här och den är nog super eftersom den nyss laddades med kokosboll ...

// Hälsar en av dina brudar lite uppåt landet

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad söt du är Rudi när du springer runt och torkar dig :)

Buttons sa...

Japp japp, presis så där torkar jag mig också, men inte på soffan, för den är av läder (matte var framsynt) men på hallmattan och sen i sängen. OM jag är alltför blöt så blir jag inrullad i handukar och fönad torr...............va ? får inte du det ? har du ingen pli på din matte ? OM du lär mig att spåra,så kan jag lära dig hur man smörar mattar, och hussar med för den delen........blidka fräskärringar har jag däremot inte fått riktig kläm på än, men jag ger mig ALDRIG... nån dag i framtiden kommer hon att sluta fräsa på mig, det är jag säker på..........blötpussar snygging

Sigge sa...

Shit!
Nu mobbar Blogger mej igen!
Jag ser bara svarta rutor där det ska vara film.
Alltför vanligt fenomen tyvärr.

Grabbarna boys sa...

Fungerade perfekt.
Kul att du använder samma torkstil som Teo, fast han gnuggar sig mot soffan istället för sängen.
Du är allt en skön kille du Rudi.
Vi gillar dig.
Vov från grabbarna boys!

Vi i Kasperian sa...

Enklare sätt att ladda upp film? Om nåt är enkelt så är min matte intresserad. :)
Jag tycker du har en intressant torkteknik. Listigt att utnyttja sängöverkastet.

Jag brukar nöja mig med att plöja lite runt på matta, i övrigt liksom ser jag bara tiden an... :)

Kikkan sa...

Undrar om vi 2 benta personer exempel kan krypa på golvet vid sidan av någon av sängarna använda något lapptäcke som torkhandduk?? What do you think???? Trevligt att se Dig i action med Dina 'pipisar'. London - kramar ♥♥♥ till en trevlig spårhund

Sofie sa...

Vilket är det enkla sättet att ladda upp film att lägga ut den på youtube :) det har jag aldrig provat men det är ju lätt att klistra in film där i från. Försökte lägga upp en film igår men det gick inte.

Härligt torkstill du har. Kamelerna använder sig av sängen att åla runt på eller så torkar Astrid ryggen på soffan under armstöden och bär runt soffan. Torr blir hon i alla fall.

Hillman & Illerson sa...

Sicken skön stil du har, fast vi brukar använda stora mattan som ligger still när vi ska torka oss, hihi. Det där med sängöverkastet har vi aldrig testat, får se om vi kan prova det, hihi.

Taxpussar.

Tuna sa...

Alla sätt är bra Rudi! Din matte skulle inte vilja att du löser lika mycket hår som jag när du gosar med överkastet. Jag brukar torka nosen på mattes byxor och sen rullar jag runt några varv i min korg och torkar mig på mitt täcke. Det brukar funka. Men, idag förstod inte matte alls hur jag tänkte, för jag stannade ute trots att det började regna. Jag lade mig under ett bord och hade inga planer på att gå in. Det är så härligt att ligga ute, ju.

Storolillnosarna sa...

Spirou o Gromit: Vi är totalt oförstående.. Varför skulle man vilja få bort det blöta? Varför torka sig? Vi lägger oss bara uppe i soffan som vanligt. Det blir en stor blöt fläck efter oss sen. Matte grymtar lite, men.. som sagt vem bryr sig. Möjligtvis kan vi ibland försöka slicka oss torra, men det funkar inte, det blir bara mer kladdigt. Gott alltså! :)

Wilbur: Jag torkar mig bara uppe i soffan (eller var som helst som råkar vara i min närhet), efter att dumma matte har "torterat" en i duschen med schampo (som Sigge brukar säga).

Filmsnuttarna funkade perfekt! (Stackars Sigge som är utmobbad)

Jenny o Dio sa...

Åååh! Härligt gnugg!!!
Man kan prova långa gardiner och dukar som hänger ner också. Elba var mästare på det, särskilt om hon hade ätit grädde som fastnat övanför nosen, där tungan inte når...

Bra pipet där!!! Heja heja!