måndag 29 augusti 2011

Nisse.Jag och Nisse har lekt och busat. Det var det viktigaste idag.

11 kommentarer:

Siriosmilla sa...

Härligt med lekkamrater!!!!

Ann-Margret o Vinja sa...

Låter kanon kul att få busa med kompisen :)

Men är GPS:en dålig eller är det bara du som inte orkar vänta på satelliterna. Tror alla behöver tid att hitta dom, sen är ju tyvärr mottagningen sämre på vissa ställen.
Får väl fråga dom innan jag köper den, för jag behöver helt klart ha nått om vi nu ska åka och tävla på så många olika ställen.

Team Nelson / Ordringen. sa...

Det är verkligen inte det sämsta - att få busa runt med en kompis.
Ulf

Ludde sa...

Åh! Det såg busskönt ut i gröngräset! Kramis!

Katarina sa...

Det syns verkligen att ni har kul ihop!

Salza sa...

Lekkamrater är viktiga. Jag har en liten Rudolf jag leker med ibland. Han är lika stor som mina mjukisdjur ungefär, och jätterolig. :)

Hanna aka Lilla My sa...

Lek å bus är det viktigaste, om du frågar mig i alla fall. Matte kanske inte alltid håller med, men vad gör väl det, för det är ändå jag som bestämmer.

Nospussar från Tila

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Att ha lekkamrater förgyller verkligen hundlivet. Det är väl inte att ta miste på hur roligt hundar har tillsammans om de får leka fritt. I stan är ju ofta problemet var man kan hålla till när hundarna vill leka.

Eva sa...

Verkligt Viktigt Värv det där!
Och Nisse ser ju ut som en alldeles utmärkt busis!
PUSS på er!

desperat hemmafru sa...

Ser hääärligt ut! Jag önskar att min hund också kunde springa runt och leka sådär med andra hundar, men han har på två år ännu inte gjort det mer än ett par minuter sammanlagt (över båda åren...). Antagligen har han inte alls växt upp på det sättet att han vet hur man gör? Men det verkar som att allt kommer, väldigt, väldigt långasamt. Så en vacker dag kanske även min hund ser så där härligt glad och busig ut?! :-)

Hillman sa...

Busa med en kompis kan väl inte bli viktigare, hihi.

Taxpussar.