torsdag 5 maj 2011

En torsdagskvällsutflykt.

Ikväll kom matten hem från tråkjobbet och hann knappt hälsa på mig förrän vi var inpackade i bilen hela familjen och på väg till klubben i Flen! Det är nog två år sen jag var där sist, och då höll matten på att bli diskad från klass 1-tävlingen, så vi har lite dåliga minnen från den klubben!
Men nu skulle vi träna inför söndagens tävling, hade matten hittat på! Så då gjorde vi det. Jag var så otroligt bra ikväll så matten trodde inte sina ögon! Jag gjorde allt rätt och med världens fart, och svansen min gick som en semafor hela tiden. Så fick jag faktiskt pannkaka mellan momenten också... Vem gör inte vad som helst för pannkaka? Jag blev så attans törstig efter träningen så innan vi åkte hemåt måste jag tömma ett par skålar (obs, gröna).

I Katrineholm stannade vi på en tråkparkering och hussen försvann ditåt...

Vad ska han göra, undrade jag oroligt? Vad är det för skumt ställe han gick in till? Läs, uppmanade matten mig! Ååååååhhhh, suckade jag och dreglade ner hela menyn!

Jag satte mig på fläcken som höll dörren öppen, så kunde jag känna dofterna och hålla koll på hussen som satt där inne i värmen och väntade. Det var pizzakartonger han till slut kom ut med! Hela vägen hem låg pizzorna bredvid min bur och retades. Jag fick smaka kanterna...fast pannkaka är mycket godare!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Jag får aldrig sådär mycket gottisar som du får. Är inte matten oroligt för att du ska bli tjock. Min matte säger att min mage blir rundare bara jag tittar på en levergodis. Lycka till i helgen.Säg till matten att hon har pannkaka med sig. Puss

Eva sa...

Vad kul att du var så "på tårna"! Då kommer väl tävlingen att gå jättebra, vi ska hålla alla tummar och tassar!
Pannkaka var ett tag sedan här... (fast det är torsdag idag)Får vi fixa snart för det gillar både jag och killarna:)

Team Nelson / Ordringen. sa...

Hussemanskost är jättegott. Pannkaka har jag aldrig fått. Inte pizza heller. Ska jag rymma??
Nelson

Jenny o Dio sa...

Men om du fick annat än pizzakanter kanske det trots allt är godare än pannkakor. Du vet, det är inte för inte som kanterna på pizzan blir kvar....

Du är en stjärna Rudi, det har vi vetat hela tiden!!! Vi håller tummarna på söndag!

Ludde sa...

Va kul att träningen gick bra! Hoppas verkligen att det blir lika bra på söndag! Det blir nog mycket pannkaka då till dig! Kramis!

Kasper sa...

Pizzakanter - på menyn fanns ju både köttbullar, schnitzel och falukorv!!!
BORDE du ha fått! När du nu hade varit så himla duktig! Pizzakanter... :-/

(Har du förresten sett vilket äventyr jag och framförallt matte råkade ut för i går!??)

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad bra att ni åkte iväg och tränade lite där ni ska tävla på söndag :) Det är ju alltid bra om man har möjlighet till det.

För oss blir inge Flen på lördag, det har kommit en massa återbud hemma så vi valde tävla där i stället. Känns lite bättre med ställen man känner igen :) Och så slipper man ju åka så långt också ;)

Vi håller tummarna för dig nu på söndag att du och matten fixar uppflyttningen denna gången :)

Storolillnosarna (med sin matte också) sa...

Jasså, ja! Du o din matte ska också tävla i helgen. Vi säger lycka till, fast det behövs iofs nog inte med en sån duktig och taggad jycke som du!

Tur att du iaf har gröna vattenskålar i bilen. Fy för rosa!! Vi förstår förresten att det var rea på de rosa bollarna. ;)

Glada lycka-till-svansviftningar från oss!!

Hector sa...

Vad spännande att du ska ut på tävling. Vad bra att matte tränade på "rätt träningsplan" innan. Det är inte alltid man har den möjligheten. Pizza är supergott, men jag håller med dig pannkaka är bättre !
Ja ett år går fort har jag förstått. Men det har hänt en massa spännande saker under det året. Kul att du gillar bildkavalkaden !
Ha nu en härlig helg och värsta nospussarnas "Lycka till" till dig och matte. Ska bli jättespännande att höra hur det går sedan.
Nospussar i massor till dig, ja matte din kan väl få några hon med om hon vill.

Lyckopiller sa...

Att du är duktig det visste vi ju! Men vad bra att du får pannkaka...för vi håller med om att pizza luktar godare än de kanterna man får smaka.

Sandra sa...

åh pizzakanter låter gott...en gång fick jag plättar med vispgrädde på...matte fick för sig att jag behövde gå upp i vikt inför en utställning...synd vi slutat ställa ut ;) Kram Freija

Becca & Olga sa...

Tack så mycket, det värmer.

Så gott med pizza då och såg stora svampen i ett inlägg längre ned!! Var har du fått tag i den??? Om Olga blir bra så vore en sådan kul att träna trick med!

Hillman sa...

Pizza mumsigt värre men bara kanter tycker jag lät lite torrt, jag brukar få smaka innehållet med av matten. Jag förstår att du med sugen med kartongerna bredvid dig, ni var så att säga instängda var för sig du och pizzorna, hihi.

Taxpussar.

Sigge sa...

Pizzakanter??????
Du borde för sjutton ha fått en egen pizza!
Förresten så Flen gör sej absolut bäst i backspegeln!
Men vad sjutton gjorde ni i Katrineholm???
Jäkla omväg hem för er enligt matte, närmast är Svalboviken, skithålan Hälleforsnäs, Mellösa Flen

Grabbarna boys sa...

Men pizzakanter är ju gott, det tycker vi iallafall.
Men får vi gissa, vinner du imorgon så får du säkert en alldeles egen pizza.
Eller kanske ett lass med pannkakor.
Lycka till nu på tävlingen.
Vov från grabbarna boys!

Parisercollie sa...

Pizzakanter ... vilken lyx. Det har jag aldrig fått smaka. Du är en riktig mästare på plan. Idag har du säkert tagit hem ett fint pris. Colliekramar